Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 794
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
А русичкото детенце да не е сестричка на Яамур, не напразно ни показаха онази приказна сцена... luvbed txtloves
и после  stork-girl, а Харун може и да не знае. newsm78 newsm78 newsm78
Много е русо за да е тяхно дете. JoyНо знае ли човек.
Със сигурност поместиха името само на едно дете,това което ще играе Яамур! Снимката е фото-сесия за нея.Естествено е да е в компанията на деца. Да не говорим за онези снимки,с момченцата и момиченцата.И как се шегувахме за имената им,като деца на Харун и Еда!

Вас не ви ли прилича на Синем или само на мен. newsm78
Яамурчето е одрало кожата на Серхан! Като че ли има пръст в това?! hahaha hahaha hahaha

Не е пръст smile3532 smile3532 smile3532

ами нещо повече? smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao
Хей, момичета ,не ви липсва въображение!! Laughing Laughing Grinning Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 106
Каламитси,
бях решила да ти спретна една анкетка за твоята любимка ЕДже, но закъснях!!
за другата тема ще се постарая повече!!
Може  подкрепата за твоята любимка да се увеличи!!
Да вземе да събере десетина гласа поне!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Досега не съм 4ула един довод срещу Едже! Просто не я харесвате. Искате си Еда! Всъщност един! Била минала в лагера на брат си!
Ще видиш, 4е тя ще разкрие Бату и Бурак! Няма друг кой. Само тя е наясно с нещата!

# 107
Каламитси,
бях решила да ти спретна една анкетка за твоята любимка ЕДже, но закъснях!!
за другата тема ще се постарая повече!!
Може  подкрепата за твоята любимка да се увеличи!!
Да вземе да събере десетина гласа поне!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Досега не съм 4ула един довод срещу Едже! Просто не я харесвате. Искате си Еда! Всъщност един! Била минала в лагера на брат си!
Ще видиш, 4е тя ще разкрие Бату и Бурак! Няма друг кой. Само тя е наясно с нещата!
Ако трябва да съм искрена и аз мисля така!
Но виждам Едже само като приятелка на Харун.Нищо повече!!
Между тях не е възможно да има любовна афера!!

# 108
Мокси ,
благодаря ти ,че помести анкетата ,макар и малко да бях закъсняла!! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 109
  • Русе
Харесвам Едже! Но само дотам. Не са я развили като образ,за да мога да кажа нещо повече. Това,че взе дискетата,не е в неин плюс. В следващите епизоди тя ще присъства, убедена съм. И тогава ще се разбере какво ще бъде нейното присъствие- положително или отрицателно. Тогава...евентуално,бих могла да изкажа твърдо мнение.

# 110
Харесвам Едже! Но само дотам. Не са я развили като образ,за да мога да кажа нещо повече. Това,че взе дискетата,не е в неин плюс. В следващите епизоди тя ще присъства, убедена съм. И тогава ще се разбере какво ще бъде нейното присъствие- положително или отрицателно. Тогава...евентуално,бих могла да изкажа твърдо мнение.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 111
Търпение, още малко - ще дочакаме пак да ги гледаме
[
АДи ,ние официано тези снимки не сме ги виждали!! hahaha hahaha
Така ,че за нас ако не е новост , за голяма част от българската аутория ще е новост да  ги видят така!!!
Меги, ние сме наясно със сватбата -сън, но наистина само ние от форума я знаем, другите зрители нямаха удоволствието да я гледат, защото нова я отряза. а това е една снимка от тази сватба с която малко си "поиграх" - те са цяла серия от тази и чашите, но не знам кои точно съм постнала да видите - ще ги пускам от време на време ако Ви харесват.

# 112
В анкетата гласувах за "Едже ще подкрепя пъклените планове на Бату и ще помага за реализирането им", като мисля, че в нея се съдържа и 4-та опция "Едже ще се опита да се сприятели още повече с Харун ,за да го шпионира".   Шпионирането ще подпомогне плановете на Бату. А Ендже вече се прояви в тази област.

Според мен Ендже няма предаде брат си, той й е много по-близък от всички (кръвно свързани) и затова ще го подкрепя.

# 113
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=i15AhYtN6S4&feature=related

Щом сме дошли до етапа- стари снимки,ами да погледаме?!

# 114
  • Русе
В анкетата гласувах за "Едже ще подкрепя пъклените планове на Бату и ще помага за реализирането им", като мисля, че в нея се съдържа и 4-та опция "Едже ще се опита да се сприятели още повече с Харун ,за да го шпионира".   Шпионирането ще подпомогне плановете на Бату. А Ендже вече се прояви в тази област.

Според мен Ендже няма предаде брат си, той й е много по-близък от всички (кръвно свързани) и затова ще го подкрепя.

Те обосноваха кръвната си близост само от една снимка?! За мен това не е доказателство! Но щом искаш да вярваш в нещо,ти си вярваш !/говоря принципно/

# 115
# 116
# 117
  • Русе
Моксито,Браво! Много е красиво! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 smile3525 smile3525 smile3525 Hug Hug Hug

# 118

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ !  Two Hearts Flowers Bouquet kiss
ОЧАРОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ СТЕ! lovekiss  Kissing Heart Two Hearts

# 119

Общи условия

Активация на акаунт