Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 778
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Дани много хубава Рисунка  newsm51 smile3525 newsm51
 Която ме подсети за
 http://www.youtube.com/watch?v=x0gUiVNi_AY&feature=related

# 166
Дани твоята рисунка е супер!   redecoration
smile3501 smile3501 smile3501

# 167
Дани твоята рисунка е супер!   redecoration
smile3501 smile3501 smile3501

mipsy, благодарност за информацията, която първа ни даде за излъчването на филма. И стояхме будни в очакване.smile3525

Дани, още 1 път  smile3501

# 168
Мисля, че Едже ще е влюбена в Харун, а Бату ще я манипулира в своя полза и тя ще се разкъсва м/у двамата (ако наистина тя е жената до Харун).

# 169
  • Варна
Благодаря на всички за милите думи! reverance

Лека нощ, скъпи мои! lovekiss  redecoration smile3531

Желая ви успешна седмица! sun newsm51

# 170

# 171
Дани, поздравления за ,,Рисунка''.  smile3501 smile3501 smile3501 Покрай датата на излъчване забравих да те поздравя. Hug
Мисля, че Едже ще е влюбена в Харун, а Бату ще я манипулира в своя полза и тя ще се разкъсва м/у двамата (ако наистина тя е жената до Харун).
Звучи ми интересно,но няма ли да станат твърде много влюбените жени в Харун. Thinking

И с още един много любим мой момент ви пожелавам лека нощ!

# 172
Мисля,че БГХЕЛП липсва на всички нас ,тя  е страхотен професионалист и страхотен съфорумец и ВСИЧКИ ние  я молим да се върне сред нас,сега ,когато наистина започва излъчването на нашия филм!И нека отново бъдем нашата незабравима дружина,която обича "НЕЗАБРАВИМА"Лека нощ на всички от мен и успешна седмица!      http://fc06.deviantart.net/fs48/i/2009/176/5/5/good_night___slee … unwithfashion.jpg

# 173
Здравейте от мен!Мисля ,че БГХЕЛП липсва на всички нас страшно много,тя е невероятен професионалист и мисля,че ВСИЧКИ ние трябва да я помолим да се върне сред нас и отново да станем страхотната дружина ,която обича много "НЕЗАБРАВИМА",още по малко сега ,когато наистина започва филма!Извинявам се много ,не съм искала да засягам никого,просто така мисля,че е правилно!Лека вечер от мен и хубава седмица!::Simple Smile))     

# 174
Добро утро и успешна седмица на всички!

# 175
Добро утро и спорен ден!!!

# 176
Добро утро и лек ден!
Прекрасно на4ало на седмицата заради новината на Мипси, подкрепена с железни доказателства!
Искам да  поздравя нея, както и целия форум за старта на третия сезон! Доживяхме и това да се случи!Предвкусвам незабравими
емоции, вълнения, страсти. Времето на излъ4ване е праймтайм! По европейското АТВ! Гответе се за един зашеметяващ спектакъл!
http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

# 177
Ади, пийнах една глътка от твоя Jameson!Поводът трябва да се отбележи подобаващо! Благодаря ти!

# 178
Здравейте всички. В очакване на 26 септември да си припомним хубавите моменти в 48 епизод с  Харун и Еда! Не е нужно да разбираме езика – всичко е автентично ясно.

Unutulmaz 48.bölüm harun&eda  part 1

Unutulmaz 48.bölüm harun&eda part 2

Хубава седмица!!!!

# 179
Добро утро момичета!

Общи условия

Активация на акаунт