Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 552
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Черпя ви по едно питие! Наздраве!
Охоооо, Мартини за мен и Серхан, а белезници-само за него! Да не ми избяга! newsm03

# 616
  • Русе
Голямо мъчение е за мен, че през деня не мога да се включвам и аз в коментарите, а съм само воайор- гост на темата, но какво да се прави- от служебния комп няма начин това да става! ooooh! Ако ми позволите, бих искала да изразя своята позиция

За скромността

"Скромността краси човека!"
Я, карайте по- полека-
това е философия сбъркана
и истина вече изтъркана...

Който бива скромен сега-
по-скоро си нанася вреда,
никъде не може да се котира,
никой не иска да го разбира...

Скромността вече е недостатък,
от минали ценности остатък
и повече пречи,отколкото помага-
новата тенденция се налага...

Трябва да си дързък и нахален,
дори с риск да станеш досаден-
само така сега успял се става
и в живота се побеждава!

Друг въпрос е, че не съм съгласна
с тази невероятна позиция ужасна,
защото аз все още съм радетел,
че скромността е добродетел!

Hug Hug Hug newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51

# 617
  • Варна
Продължавам да се вълнувам от първото място на нашите любимци Party

"Незабравима"

Станахме фенове най-запалени
на сериала от сърце отдадени,
в част от живота ни се превърна-
графиците ни промени и преобърна,
тъй като историята е пленяваща,
любовта- силна и изпепеляваща,
сцените са твърде вълнуващи,
а страстите - бушуващи,
актьорската игра е впечатляваща,
интригата е завладяваща...

Всички емоции съпреживяваме,
любовта от екрана защитаваме,
на Йозлем се възхищаваме,
че е актриса талантлива
и красавица неотразима;
по Серхан най-искрено си падаме
и на таланта му се наслаждаваме-
героят му е неповторимо романтичен,
а той пък очарователен и магнетичен,
че буквално с красота ни заслепи
и завинаги сърцата ни плени!

Този сериал дълбоко ни впечатли-
завинаги живота ни промени-
каквото и в бъдеще да правим
никога няма да го забравим!

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 20:12 от danidorina

# 618
Дани , браво на тебе , влизаш в темата с гръм и трясък!

# 619
Момичета,подготвих анкетата върху въпросът ,който Каламитси предложи.Доста се затрудних ,защото на този въпрос не може да се отговори с малко думи. Затова нямам нищо напротив да направите предложения за промяна!!

Каква може да бъде причината за петгодишната раздяла на Харун и Еда?

1.Харун изпитва вина за случилото се на Еда и Ямур, и за това решава да излезе от живота им.
2.Еда с необмислени действия или думи прогонва Харун от живота си.
3.Харун заминава ,защото семейството на Еда обвинява него за случващото се!/Всичката "помия" на семейство Гюлер се излива върху него. /
4.Харун заминава по настояване на баща си ,за да се опита да привлече чуждестранни инвестиции във фирмата.
5.Медиите разгласяват за връзката на наследника на сем Алсланлъ със балдъзата му.Харун заминава за да предпази Еда и Ямур от позора.
6.Харун заминава ,за да избегне обвиненията във финансови злоупотреби,повдигнати срещу него като президент на фирмата.
7.Друга причина, различна от посочените по горе!!

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 20:48 от migi_megi

# 620
http://www.youtube.com/watch?v=TTvi60YCfrg&feature=related
Още веднъж честито на нашите любимци !!! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам им да спечелят всички възможни награди!

# 621
Голямо мъчение е за мен, че през деня не мога да се включвам и аз в коментарите, а съм само воайор- гост на темата, но какво да се прави- от служебния комп няма начин това да става! ooooh! Ако ми позволите, бих искала да изразя своята позиция

За скромността

"Скромността краси човека!"
Я, карайте по- полека-
това е философия сбъркана
и истина вече изтъркана...

Който бива скромен сега-
по-скоро си нанася вреда,
никъде не може да се котира,
никой не иска да го разбира...

Скромността вече е недостатък,
от минали ценности остатък
и повече пречи,отколкото помага-
новата тенденция се налага...

Трябва да си дързък и нахален,
дори с риск да станеш досаден-
само така сега успял се става
и в живота се побеждава!

Друг въпрос е, че не съм съгласна
с тази невероятна позиция ужасна,
защото аз все още съм радетел,
че скромността е добродетел!

Прекрасно е, Дани, това стихотворение, и същевременно е тъжно, че някои от човешките добродетели вече безвъзвратно са заклеймени като изхабени и ненужни в този объркан свят.

# 622
Здравейте отново момичета. Hug
Исис ,Манпла ,Наде, Уинона благодаря ви момичета. newsm51Моксито ти си невероятен човек .Оформленията ти са прекрасни. newsm51
Дани дълбок поклон на нестихващата ти муза с която ни радваш.Хиляди поздравления за днешните ти творение "Награда "," За скромността" и " Незабравима " .Брилянтни са!!! newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51
Хей момичета преди малко така бях яхнала   afwitch af tantrum просто искам да споделя колко добре и разтоварващо ми действате всички вие. Безкрайно съм  благодарна  на съдбата ,че ви срещнах   newsm17 newsm51 newsm17 newsm51.Желая на всички ви много здраве и късмет и дано никога не свършва това виртуално общуване  то е най прекрасния лек който може да съществува  .Лека вечер мили дами.

http://www.youtube.com/watch?v=m_ZW0Zb8odw

# 623
  • Русе
Момичета,подготвих анкетата върху въпросът ,който Каламитси предложи.Доста се затрудних ,защото е трудно на такъв труден въпрос да се отговори с малко думи. Затова нямам нищо напротив да направите предложения за промяна!!

1.Харун изпитва вина за случилото се на Еда и Ямур, и за това решава да излезе от живота им.
3.Харун заминава ,защото семейството на Еда обвинява него за случващото се!/Всичката "пумия" на семейство Гюлер се излива върху него. /
4.Харун заминава по настояване на баща си ,за да се опита да привлече чуждестранни инвестиции във фирмата.
5.Медиите разгласяват за връзката на наследника на сем Алсланлъ със балдъзата му.Харун заминава за да предпази Еда и Ямур от позора.
6.Харун заминава ,за да избегне обвиненията във финансови злоупотреби,повдигнати срещу него като президент на фирмата.

Меги, за мен е изчерпателна! Само едно въпросче - нарочно ли си написала помия с "у"?

# 624
  • Русе
Продължавам да се вълнувам от първото място на нашите любимци Party

"Незабравима"
..................................................

Този сериал дълбоко ни впечатли-
завинаги живота ни промени-
каквото и в бъдеще да правим
никога няма да го забравим!

smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 625
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=0HZjEtkf8oA&feature=related

Едно хубаво клипче с една хубава песен- поздрав за всички! newsm51

Наистина невероятни хора има в тоя форум- тоя изключителен сериал, чиито фенове сме всички ние, извади на показ най- доброто от всеки от нас- проявиха се разнородни таланти, създават се невероятни клипчета и художествени оформления, пишат се изключителни стихове, правят се оригинални коментари с блестящо чувство за хумор, изразяват се интересни мнения и достойни позиции, създават се приятелства- едно невероятно удовлетворяващо общуване! Всички сме част от тази магия! Ние създадохме заедно всичко това!    bouquet  bouquet  bouquet

# 626
Гуфии, Елма, Ради, Уинона, Бобояна, Дани, Исис, pkutieva  - трогната съм от искренните ви думи - благодаря. Hug Hug  bouquet
Елма, Благодаря, закуската е така щото тренирам за откриването на сезона - нали Каламитси ме определи да слагам софрата, и най вече пиенето, та малко тренирам - само трябва да дадете знак.
Много се радвам, че нашите любимци са първи в класацията за най-магнетична екранна двойка. Наистина е чудесно, че  са на върха - съвсем справедливо и заслужено - много се радвам, Алисас и аз отидох за списанието..  newsm78 newsm78 - малко са писали за него и нищо ново.
Да поздравя и нашите неуморни таланти: Данииии -супер си, трябва по често да има такива вълнуващи моменти и твоята муза се вълнува страхотно. Карпатия/Роси - 2в1-"Важен избор" наистина уникално, Моксито, Тарабас, Мария72, Дежаву - днес сте във вихъра си - Браво момичета - може думи да не намирам да ви похваля но цветя и питиета винаги ще намеря.

Много съм разочарована, че началото на сезона пак е отложено нейде в бъдещето, но това си има и хубавите и лошите неща. Важното че аз днес от сутринта съм щастлива от хубавите новини и чак сега видях за отлагането и съм с объркани чувства - защо???? smile3518 smile3518 newsm61 newsm61 newsm45 newsm17 newsm12 newsm53 smile3506

ВИЕ - Бобояна, Дани, Моксито, Тарабас, Ради, Вени, Рекси, Исис, Каламитси,Алисас, Кометка, Елиа, Мария72, Мампла, Надя, Миги-мегиПепел от рози, Розовка, Рекси, Росисан, Валдес, Весела, Незабравима, Унутулмаз 80,pkutieva, луцими Дежавю, Мармалон, Петко ПРАВИТЕ ТОВА МЯСТО МНОГО СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ НАС!

# 627
# 628
Днес настроението е приповдигнато, това се вижда  по стиховете ,които днес сте сътворили ,по клиповете ,по емоцията която лъха от всеки пост!!!
Затова поздравът ми е към всички ,които допринасят за доброто настроение тук във форума!!
Едо много весело и закачливо клипче!!

http://vbox7.com/play:479d96a5

# 629

3.Харун заминава ,защото семейството на Еда обвинява него за случващото се!/Всичката "пумия" на семейство Гюлер се излива върху него. /

Меги, за мен е изчерпателна! Само едно въпросче - нарочно ли си написала помия с "у"?
Правописна грешка!! корегирам се веднага!!

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 20:49 от migi_megi

Общи условия

Активация на акаунт