Подсъзнанието може всичко 30 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 82 564
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Бъди силна Рози. Не се предавай /намери се кой да ти го каже/ Тук сме за да се подкрепяме и аз много БЛАТОДАРЯ на теб и всички момичета тук за подкрепата.   bouquet

# 331
За Рози   bouquet Hug Two Hearts

# 332
Рози и рози и това ще мине ! Дръж се ! Много слънчева енергия от мен  Flowers Sunflower !

Използвам поста си и за да благодаря     bouquet  на всички ви! Две мои мъъънички желания се изпълниха и аз просто летя. Най-накрая имам чувството че ще успея да намеря себе си, да намеря истинския си път и да променя живота си към по-добро след толкова много време. И за това сте виновни вие и тази чудесна темичка. Наистина сте вълшебници !

Винце, аз мисля че такива като нас, които се опитват да живеят положително и градивно никоя зла магия не може да стигне. По-скоро ще се обърне към хората, които се опитват да вредят. Идва новолуние, пожелайте си и дъгата, и росата, и искрения смях   Hug !

# 333
Цитат
Ако Господ ни подлага на изпитание, Той винаги ни осигурява милостта си в достатъчно количество - дори вероятно повече от достатъчно, за да преминем изпитанието. Когато ние се чувстваме далеч от Него, трябва да си зададаме въпроса: "Разбираме ли как да се възползваме от това, което Той ни е оставил на нашия път?"

Рози, върви смело по пътя си... не си сама!

# 334
Един поздрав за всички положително мислищи хора Peace http://www.youtube.com/watch?v=Lek9xJM9uOg

/Извинете ме,ако вече е пускано,но и така да е - винаги има нужда да си припомняме тези неща Peace/

# 335
Момичета, искам само да споделя нещо, което ми прави впечатление. Може и да е ставало въпрос, но имам нужда да го споделя и с кой друг ако не с вас. Прави ми впечатление, че когато съм в хубаво настроение и в някаква еуфория, нещата ми се получават - сбъдват ми се желания и някак си всичко става по-леко. В момента съм изпаднала в дупка, настроението ми е кофти, дори ми се плаче (може би някаква депресия от смяната на сезоните),въртят ми се кофти мисли в главата. И в такъв момент и с желанията не ми се получава. Сякаш енергията ми се пилее. Опитвам да пооправя нещата с една техника, на която попаднах в една книжка. Тя е против лоши мисли. Тъй като е развита теорията, че лошите и негативни мисли са дело на Тъмната страна, която се опитва да ни поведе по лош път (най-кратко казано), когато ни налегнат такива мисли, притискаме с пръст мястото на челото си между веждите и около четири сантиметра нагоре, където се намира "третото око" и си представяме, че там има бутон за изхвърляне като на касетофоните. Натискаме този бутон, като същевременно казваме: "Отказвам да приема тази касета и Тъмната страна. Освобождавам всичко отрицателно, което идва от нея, в бялата светлина на Светия Дух."
Откакто прочетох това си го практикувам и успявам да отхвърля лошите мисли, но напоследък ми идват в повече. Благодаря ви че ме изчетохте. Дано техниката ви е полезна.

# 336
Момичета, това е представяне на филма, за който ви писах. Аз определено ще го гледам.
Дали няма да го дават във Варна? Нищо не намерих в нета.

# 337
Vili:) много точно си го казала, когато се чувствам щастлива или още по-точно "в някаква еуфория...нещата се получават". Благодаря за техниката, аз с риск да се повторя отново ще споделя моя опит, ако ме загложди силното желание да ми е тъжно, веднага го стопирам с мисли от рода "ако искам да си загубя времето и да привлека кофти неща да продължавам в същия дух, колкото по-скоро започна да се чувствам щастлива, истински щастлива, толкова по-бързо щастливите моменти ще нахлуят в деня ми...", действа не ами думи нямам  Laughing

Голямо дете, нека желанията ти от сърце да продължават да се сбъдват!
Напълно съм съгласна с теб, че човек, който излъчва светлина, Господ го закриля и е недосегаем за тъмнината!

Благодаря ви, че с разсъжденията си тук ми припомняте тези много важни уроци!

Нека много чудеса се сбъднат днес момичета! newsm51

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 07:57 от !Diva!

# 338
добро утро,прекрасниииии!
тъй като и на мен отвреме-навреме ми се случва да ми попадат лоши и негативни мисли в главицата днес съм решила да направя нещо по въпроса ,за да се изчистя малко от негативизма с който много хора са ме залели-усещам че вече това много ми тежи.
това ,което мисля да направя е супер просто-ще напиша всичко към всеки човек който някога е бил негативен към мен,все едно разговарям с него\мисля си че това до някаква степен ще помогне,още повече че през ноща точно това сънувах\ и според мен засега това е правилното.ще се доверя на интуицията която никога не ме е подвела!
имам нужда от пречистване в главата си!

# 339
Добро Утро Прекрасни дами!
По повод на негативните енергии, които се натрупват в и около нас искам да споделя една техника, която прочетох тези дни и на мен лично ми помогна. Става въпрос за визуализация - изградете в съзнанието си бяла пирамида от положителна енергия. В тази пирамида "поставете" себе си и позволете на съзнанието си да отдели всички "черни" мисли и чувства които са във вас. След като се пречистите вътрешно, почистете се и от вън - вие сте в пирамидата, всички черни мисли и т.н. насочени към вас "се разбиват" в стените на пирамидата и се превръщат в бяла енергия. Надявам се че ще ме разберете какво исках да обясня. Много е лесно и след това се чувстваш някак си по-леко.

# 340
Допада ми техниката за пирамидата  bouquet, evsa

# 341
  • морето, сините вълни...
Тия дни ми е ужасно тежко.
Исках да се случи едно нещо и да съм с детето си сега. Нещата обаче не се получават. Може би защото аз не смея да отида твърде далеч в мечтите си. Но пък нали затова е Вселената и Бог - аз искам да съм с детето и да не се чувствам отговорна за финасовото състояние на семейството си, а те да измислят начина. Е, засега съм там където не желая и детето е там където не желае.
В този ред на мисли, мислите ли че е подходящо да му подскажа какво да си пожелава, ако и двамата искаме едно и също и го визуализираме все пак енергията е е в повече. Но дали е правилно да напътсвам неговите мечти? Защото все пак е моя отговорност да се грижа за него по най добрия начин?

# 342
  • Бургас
otilia, прекрасно е. Момичета днес по TV 7, в 16.30ч. в предаването "Споделено с Камелия" ще  представят Системата Норбеков. Повторението ще е от 23.00ч - за тези, които са на работа по това време.

# 343
Благодаря ви. Отвързахме се като за начало от блокиращото усещане на неприятната изненада. Сега дишам, дишам. Дишам и мълча. И се моля да продължа да "чувам" у себе си кое е правилното, за да имаме хубаво развитие процеса и да постигнем желаното излекуване.

Вчера се сетих за даваната тук техника за разговора с вътрешния водач.
** Първо си направих едно упражнение "Кристали", което сме учили на смехотерапията и на мен много ми центрира усещанията. Отвежда ме от околните разсейващи фактори на моментните събития, очиства ме от опасенията, когато има неочаквана блокировка (както сега беше при произшествието - уплаших се и блокирах за някакво кратко време).
** После си направих и двата варианта на техниката с вътрешния водач и определено "видях" кой е правилният избор за мое поведение. Това работи безотказно (сърдечно благодаря на феята, която го пусна), но по мой опит вече неколкократен е решаващо преди това човек да си приложи нещо за настройване. Гласът отвътре се чува много ясно с проявления на тялото, но ако си спокоен и отдаден на усещането, че тялото ти знае истински правилното, дори и съзнанието ти да не го приема. При мен например, когато разглеждам правилното поведение като вариант, усещам импулс да стана права и да тръгна напред или имам определени движения с ръцете. Напоследък при всички техники имам движения с ръцете, които са различни за различните случаи. Още изучавам модела им, защото виждам някаква закономерност.
** За десерт снощи бях на заключителния ден на софийския курс на смехотерапията и всичко се намести отлично като усещания за мен. Правихме много интересна комбинация на техники.

Пожелавам на всички ни, да се отвори вратата към градината на сбъднатите ни мечти и реализираните желания... ето така.............

А по произшествието продължавам да действам. Мислете си хубаво за мене  Embarassed

# 344
  • София
Здравейте, мили момичета!

Чета ви редовно и съм човек, който вярва в позитивното мислене.
Решила съм да си направя карта на желанията. Както прочетох се прави на новолуние. Не ми стана ясно само, кога точно дали в момента, в който луната влезе в тази фаза до момента на приключването й или по друго време  newsm78 newsm78 newsm78
Например новолуние ще има на 7 октомври и луната влиза в тази фаза в 21:45:33 часа. От този момент нататък ли трябва да се прави?

Благодаря, че ви има и хубав ден.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт