Подсъзнанието може всичко 30 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 82 530
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • Universe
Днес се загледах в тази книга и с голямо неудоволствие констатирах, че ритуалите от 1-ва страница присъстват в нея, даже не са си направили труда да променят курсива и заглавията. Естествено, никъде не беше споменато от къде са взети /25 желания, Духът на Учитеря Коледа, как да пишем желания по време на Новолуние по Жан Спилър..., 101 мощни мисли за живот, ангелите и т.н. - нямах време да разглеждам повече.../

Послания от Вселената: Пожелай Живота си!
Виктория Богданова; Веселина Петрова

Приех го лично, въпреки, че зная споразуменията... Crossing Arms

П.П. После ще пиша пак, защото сега ще медитирам Heart Eyes / АКТИВИРАНЕ НА СЪВЪРШЕНИЯ ПЛАН В ЛЮБОВ
(Синхронизирана световна медитация)/

Днес 10.10.10 е най-щастливият ден от първото десетилетие на 21-и век, съобщава Би Би Си, като се позовава на изчисления на нумеролозите. По традиция 10-ката се смята за символ на висшата хармония, проявление на божествения замисъл в материалния свят.

А специалният статут на „трите десетки" е и в това, че се пада в неделя. Според астролозите пък, днешният ден на „трите десетки" е магически и има особен смисъл и сила, допълва Агенция Кросс.

От своя страна метеоролозите твърдят, че днес е последният ден от годината, през който може да се наблюдава мощен звездопад, който с различна интензивност продължава вече три месеца. Разбира се, онези, които успеят да видят падаща звезда на деня с трите десетки, са късметлии.

През следващите две години също ще има щастливи дати - 11.11.2011 г. и 12.12.2012 г. След това Щастлив ден ще има чак на 1 януари 3001 г.

# 481
Лени, напълно разбираемо е да го приемаш лично  Peace
"Авторките" Виктория Богданова; Веселина Петрова, които със сигурност следят темата, просто са решили да изкарат по някой лев  Wink
Да видим дали ще се включат с мнение или ще си останат анонимни  Wink
Аз залагам на второто  Joy

# 482
eй човешкото падение край няма  Shocked
а може ли да не изкарат някой лев  Mr. Green

# 483
Снощи четох една тема в Готварския - момичетата се ядосваха, че съвсем нагло са им окрали и рецептите и снимките.
Сега пък тук.
Много ялови ''автори'' са се навъдили.

Лени, погледни на случката по друг начин. Все едно си дала хляб на гладния. Hug

# 484
eй човешкото падение край няма  Shocked
а може ли да не изкарат някой лев  Mr. Green
.Лени, погледни на случката по друг начин. Все едно си дала хляб на гладния. Hug

Защо ми се струва, че няма да се "нахранят" с тия пари?   newsm78  искам да кажа, не знаят, какво ще си "купят" с тия пари? и за какво ще ги похарчат? Не им мисля злото  Mr. Green, просто разсъждавам на глас в духа на "книгата" им.

# 485
Аааа, това да се чета като ''коматче хляб'', а не в смисъл, че им е дала хляба в ръцете.
Първоначалният ми пост всъщност звучеше по друг начин, но нали темата е позитивана, редактирах се, за да не звучи толкова грубо. Laughing

# 486
Днес -10.10.10 - някой усети ли нещо по-особено в енергийно отношение?  newsm78
Защото аз - нищо  Mr. Green

# 487
Аз сега осъзнах коя дата сме.  Laughing
Иначе - нищо по-специално не съм усетила.
Освен че от петнайсет минути насам все ми се струва, че става земетресение. Crazy

# 488
mijjjka , и аз нищо не усетих  Peace

# 489
Днес -10.10.10 - някой усети ли нещо по-особено в енергийно отношение?  newsm78
Защото аз - нищо  Mr. Green

аз също.
след малко, като приспя всички щъкащи из къщата двуноги и четириноги, отивам да дебна на терасата за падащи звезди!. само дето в тоя студ,  Mr. Green ако не ме плясне веднага някоя по челото , се прибирам и... а! може да си гледам и от прозореца! Grinning

леле, Бианка , недей така, че оня ден , като имаше 3 земетресения, мен ме тресеше цял след обяд и все имах чувството, че има земетресение.

# 490
Лени, напълно разбираемо е да го приемаш лично  Peace
"Авторките" Виктория Богданова; Веселина Петрова, които със сигурност следят темата, просто са решили да изкарат по някой лев  Wink
Да видим дали ще се включат с мнение или ще си останат анонимни  Wink
Аз залагам на второто  Joy

Може дори да не следят темата и да не са регистрирани. Само да са минали и да са обрали информацията. Човешката наглост няма граници вече. Как да си положителен в такова общество?

Момичета, този месец кога трябва да се започне ритуала с горенето на листчетата? Имаше и един ритуал със слагане на бутилка във фризера с имена, сега не мога да го намеря? Колко трябва да седи там бутилката и след това какво се прави с нея?

# 491
Аз сега осъзнах коя дата сме.  Laughing
Иначе - нищо по-специално не съм усетила.
Освен че от петнайсет минути насам все ми се струва, че става земетресение. Crazy

БианкаОт  смяната на вибрациите на Земята е. Peace Нищо страшно Peace

А иначе- който се е включил в общата медитация/Лени  Hug Дани   Hug  Маргало   Hug / може да сподели какво е почувствал/преживял/ Flutter
Моите усещания са за  хармония,светлина и любов на едно ниво по-високо. Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 22:09 от СИНЬО МЕЧТАНИЕ

# 492
  • BG
И аз чакам някой да даде дата и час за начало на ритуала с листчетата.

# 493
Нека споделя, за да запаля и други последователи на нашата обща световна медитация, която м/у другото още не е завършила.
Тя започна в 20 часа наше време и ще продължи до 24.
Днес е изключително силен и решаващ ден за нашата планета Земя и за нас-нейните жители.

Ако желае сърцето ви, просто затворете очи и се впуснете с любов където ви прати то.
Всичко е правилно.
Усещайте любов и раздавайте любов, на Вас, на Семействата си, на Планетата, на Учителите, на Ангелите, на когото решите, там където ще ви отведат усещанията!

Не пропускайте този миг! Hug

Ще споделя какво преживях аз по късно

# 494
  • На черешатааа
Здравейте прекрасни  Hug Някой дали има такива насочващи медитации на български  Rolling Eyes , че на мен това не ми се получава, немога да си освободя съзнанието , все нахлуват мисли и заспивам накрая  Embarassed . И отново да помоля за съвети за визуализация, не ми се получава и това  Cry
Вълшебен ден на всички  Hug
На първо четене ми излиза това http://www.archive.org/search.php?query=creator:%22%D0%A0%D0%B0% … hangewire.info%22 , но не съм го пробвала, нямам мнение.
Благодаря за положения труд  Hug   bouquet , но нещо не ми допадна. Това прослушах, но някак зловещо ми звучи  Blush Радио Chagewire Любомир Розенщайн http://radio.changewire.info . Прекрасна и вълшебна седмица на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт