Подсъзнанието може всичко 30 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 82 665
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, мили дами! Много, много Ви моля за вашата енергийна подкрепа  за милата ми майчица - Невенка, която в 9.00 часа ще я оперират.  Praynig

# 556
Добро утро, мили дами! Много, много Ви моля за вашата енергийна подкрепа  за милата ми майчица - Невенка, която в 9.00 часа ще я оперират.  Praynig

Praynig Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 557
добро утро на всички!
искам и аз да се включа-почувствах голямо разочарование когато прочетох за "авторките".
така не се прави!много съм възмутена.аз не съм слагала досега практики ритули или подобни ,но трудът на всички които са го направили трябва да се цени!
evsa подкрепа за майчицата ти и дано всичко мине добре! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 558
  • Шотландия
За Невенка - положителна енергия, всичко да приключи по най-добрия за нея начин!  Hug Hug Hug Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 559
За Невенка- изпращам положителна енергия  Praynig

# 560
 аз пък много искам да ги видя на живо тези двечките и да им задам няколко въпроса...  #Cussing out  #Cussing out

Помните ли колко пъти сме се шегували в темата, че трябва да напишем книга и т.н. Където имам възможност и шанс, ще пиша кофти коментари за тази книга.... Naughty

# 561
И аз не одобрявам стореното от преписвачките.  По-скоро ми стана тъжно, отколкото да се ядосам.
И мисля че има начин форумът да се защити от следващи такива случаи. Още повече че стана ясно, че това не е единичен случай, а има подобен и в готварския подфорум.
Просто администраторите трябва да попроменят малко правилата.
Тук има безкрайно много информация, не само в темата, а и във форума въобще. Събирана е с години и с много любов се предлага на хората като опит и съвети. И не смятам че разни самозванки трябва да се наричат писателки на гърба на българските майки.

За Невенка - дано всичко премине успешно !  Hug

# 562
Аз просто наблюдавам  Simple SmileМоже пък да е за добро, ще го има в книга- за хората, които не се отворени към Интернет. Да им дадем възможност да изживеят избора си  Heart Eyes

# 563
  • София
Здравейте!
Ето още тук съм предложила да се съберат всички материали.Имаше такава идея и от други участници във форума.Предложила съм и заглавие, но тогава никой не реагира.Мисля,че все още може да се направи.Материалите наистина се копират от различни източници,превеждат се, оформят се и т.н. за което се изисква време и то не малко.
Предлагам да обсъдим идеята
smile3529

Lenny    newsm51 newsm51
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОФОРМЛЕНИЕТО НА ТЕМИТЕ!!! Прекрасни са   bouquet
Колко разнообразни, интересни и все по- задълбочено се навлиза в темите!!!Благодаря на всички,които предоставят материалите!!!
Наистина всичко това трябва да се събере в една книга, която да бъде със заглавие,например"Наръчник на успелият човек".
Успял във всичко - придобивайки всеобхватни знания и умения,които позволяват справяне с различни ситуации и  издигайки го на по-високо духовно ниво.

ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!! 

# 564
  • у дома
Ще допълня.. и аз съм от неодобряващите използването на труда на друг точно по този начин.  Confused
А авторките са някои от нас, четящи/пишещи? в тази тема.  Rolling Eyes
Прощавам с разбирането, че това което са направили ще се върне по разни пътища към тях за разплата умножено по 3. Кой каквото прави - на себе си го прави. Нека Вселената се погрижи за това по нейните си начини.   Wink
Лени и всички допринесли за разкоша на 1ва страница  Hug Heart Eyes  Hug

# 565
 Grinning
Вчера, признавам си, бях бясна на "авторките". Днес обаче след като ги видях на снимките, гневът ми се изпари  Grinning
Дори не мисля, че бих имала и какво да кажа на жени с толкова евтино излъчване, евтино като стореното от тях.
Единствено това, че те никога няма да бъдат истинска част от нас, дори и да пишат в темата /допускам и това/.
Защото нашата тема е нещо истински живо и развиващо се, за разлика от мъртвородения "плод на тяхната дългогодишна работа в областта на духовните практики и неконвенционалната психология", издаден в мизерен тираж   Laughing

В крайна сметка по-мъдрите от нас са казали "Каквото посееш, това ще пожънеш" и "Всекиму - своето"

Hug

# 566
  • София
Момичета, преди доста време ви предложих сайт да се спретне, а вие хич не го взехте насериозно. Сега ви е кофти, че някои са се възползвали от систематизирания ви труд. Факт е, че техниките няма как да бъдат обект на някаква собственост, защото сами по себе си са взети от други източници. Авторките просто са се възползвали от тяхната систематизираност, вместо да се ровят и да търсят източници.
Претенции може да се предявят само към техниките, които са ЛИЧНИ, на определени момичета, които са ги споделили. И то може да бъдат търсени права от сайта, не от самото лице, което ги е споделило, без да ги защити с някакво авторско право.
Изумителното е, че само ден преди това/не бях влизала в сайта от седмица поне/, ми хрумна абсолютно същата идея. Щях да предложа да систематизираме нещата и да издадем книга през мое издателство. Със съответните договори, авторство и т.н.
Много смешно ми стана, като влязох и видях, че някои вече са го сторили, ама по друг начин. Все едно. Никога не е късно да се направи подобно нещо, но с друга концепция, която ще е много по-полезна. Със сигурност, когато зададох въпроса си коя какво и как е постигнала, имах предвид и нещо такова, да вървим към собствени идеи, към практики, които са си ноу-хау. Mr. Green Няма какво да се гневите. Напротив, всичко, което се случва, има определен смисъл, води ни в определена посока. Сигурна съм, че тепърва ще бъде родено нещо много по-стойностно, което да е и ново, и практически приложимо, и работещо, което ще е от полза за много хора и ще може да бъде предложено на широката аудитория. Peace

# 567
  • София
Аз си признавам, че не успях да им се ядосам. Вероятно  защото не съм участвала активно в намирането на линкове.  Embarassed Но пък и към моето творчество ( в съвсем друга област), не проявявам такива чувства. Не знам.

# 568
  • нейде там, където ....
Момичета, преди доста време ви предложих сайт да се спретне, а вие хич не го взехте насериозно. Сега ви е кофти, че някои са се възползвали от систематизирания ви труд. Факт е, че техниките няма как да бъдат обект на някаква собственост, защото сами по себе си са взети от други източници. Авторките просто са се възползвали от тяхната систематизираност, вместо да се ровят и да търсят източници.
Претенции може да се предявят само към техниките, които са ЛИЧНИ, на определени момичета, които са ги споделили. И то може да бъдат търсени права от сайта, не от самото лице, което ги е споделило, без да ги защити с някакво авторско право.
Изумителното е, че само ден преди това/не бях влизала в сайта от седмица поне/, ми хрумна абсолютно същата идея. Щях да предложа да систематизираме нещата и да издадем книга през мое издателство. Със съответните договори, авторство и т.н.
Много смешно ми стана, като влязох и видях, че някои вече са го сторили, ама по друг начин. Все едно. Никога не е късно да се направи подобно нещо, но с друга концепция, която ще е много по-полезна. Със сигурност, когато зададох въпроса си коя какво и как е постигнала, имах предвид и нещо такова, да вървим към собствени идеи, към практики, които са си ноу-хау. Mr. Green Няма какво да се гневите. Напротив, всичко, което се случва, има определен смисъл, води ни в определена посока. Сигурна съм, че тепърва ще бъде родено нещо много по-стойностно, което да е и ново, и практически приложимо, и работещо, което ще е от полза за много хора и ще може да бъде предложено на широката аудитория. Peace
Peace
Съгласна съм, но няма начин да стане само тук, в темата.  Hug

Това, от което ми стана най-неприятно, когато прочетох за книгата, бе това, че няма даден източник. Да, вярно е, че и ние сме прочели повечето неща от някъде, преди да бъдат споделени тук. Но все пак, насочването към темата би дало възможност на читателите да потърсят още информация по нещата, които са им станали интересни. И да се обърнат към източниците. Това е смисълът да бъдат посочвани - и в курсова работа, и в статия, и в докторска дисертация, и в книги, и .... навсякъде. И, разбира се, представляват поне едно простичко "благо-даря" към тези, които са се занимавали с нещата преди теб.  Hug

# 569
  • София
Момичета, авторките са създали едно комерсиално четиво, в което са наблъскали множество техники. Нешо като справочник ще да им се е получило. Няма лошо. Всеки може да спретне подобно нещо. Добро е, защото има потенциал да се купува. Мога да го направя и аз, и всяка от вас. Просто хващаме и систематизираме разни неща, смилаемо ги предлагаме на широката публика, която иска да ползва нещо като наръчник Mr. Green
Авторството е трудно. Не съм виждала книгата, но предполагам, че има библиография. Вероятно са споменати източници.

Това, което аз бих издала, е нещо лично. Личната история, личните техники на тези от вас, които имат своите съприкосновения с тази тема. Затова и съм питала в темата по този въпрос - за ЛИЧНИТЕ техники. Смятам, че това би било много полезно - реално съществуващи хора, със своите истини. А и всяка от вас би могла да експериментира с нещо ново, което никой не е опитвал. И това бях предложила. Мисля, че на база опита, който е придобит, има възможност вече да се излезе от автоматичното прилагане на разни познати и описани неща и да се изграждат нови, които работят. Това е много ценно.

Общи условия

Активация на акаунт