Спамо-чат(20-26.09).Я..сега да се броим ...в пети клас да продължим...

• 30 901
  • 3 180
  •   1
Отговори
# 2 880
nasito8988 (+ 6 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема. Laughing Laughing Laughing

# 2 881
  • някъде ...
..да събирам ли 2 и 2 Joy..мъж на 33 г..пада си по феи и дракончета(дори и дъщеря ми на 10 г вече не си пада по тва)..живее с мъже..без жена и ме гушка в един пост..аз кво да си мисля Joy..ако не е инфантилно..здраве му кажи..или е нещо друго Joy
Shocked doh

Не ти се отдава математиката явно  ooooh!
Бе я си се занимавай със себе си ...
Или си идваш скучен ...  Thinking

# 2 882
200......е тва беше Joy

# 2 883
Елф, всъщност завърна се точно когато колелото отново се завъртя, та не си мръднала много от събитията от снощи. Иначе пропусна следобена лежерна веселба. Сутринта беше с леко френски привкус, но по-скоро с образователен характер. И най-важното - понеже изпитвам известна гузна съвест заради вчера и начинът, по който се ометох, сутринта ти пуснах едно парче и ти отстъпих Еди. /Дааа, същият Еди, с молбата да се грижиш добре за него. Heart Eyes Heart Eyes/

# 2 884
..да събирам ли 2 и 2 Joy..мъж на 33 г..пада си по феи и дракончета(дори и дъщеря ми на 10 г вече не си пада по тва)..живее с мъже..без жена и ме гушка в един пост..аз кво да си мисля Joy..ако не е инфантилно..здраве му кажи..или е нещо друго Joy
Shocked doh

Не ти се отдава математиката явно  ooooh!
Бе я си се занимавай със себе си ...
Или си идваш скучен ...  Thinking

не знам кой  се занимава със себе си Joy..аз съм ПОЦИ...ПОследния ЦИганин..и ако ме кажеш циганин,,няма да се обидя..защото не съм..ама явно теб от истина няква те боли..щом коментираш толкова дълго време Joy..проста психология Joy
..язди дракона...мъж си... Hug Laughing
..и да..блокирането в скайпа те прави още по-голям мъж..почти стигна 3 клас Joy

# 2 885
Елф, всъщност завърна се точно когато колелото отново се завъртя, та не си мръднала много от събитята от снощи. Иначе пропусна следобена лежерна веселба. Сутринта беше с леко френски привкус, но по-скоро с образователен характер. И най-важното - понеже изпитвам известна гузна съвест заради вчера и начинът, по който се ометох, сутринта ти пуснах едно парче и ти отстъпих Еди. /Дааа, същият Еди, с молбата да се грижиш добре за него. Heart Eyes Heart Eyes/
леле Шев.... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
разплакваш ме... отстъпваш ми Еди... (хлъц!) такава жертва - благодаря! /утре щи го върна.. Еди,де Mr. Green/
оооо изпуснала съм френския  ooooh! нищо за втория урок съм тук  Party

Лина  Hug Hug Heart Eyes
Драконееееееееееееееееее Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поци  Hug

# 2 886
Здравей Плам Laughing

# 2 887
# 2 888
  • някъде ...
Знаеш ли, ако беше поне малко психолог, щеше да поздравиш тия , които направиха темата да бъде 200 страници Wink
Ако можеше поне малко да помислиш, щеше да се сетиш, че ако сега решат да пишат в другия спам ( много от тукашните пишат И там Wink ), тази тема, с която се радваш и гордееш, отива не в 6-та а в 15-та глуха Wink

И знаеш ли, далече не ти си причината ( като изключим това, че се сърдиш на пишещите ако случайно не ти напишат персонално "Здравей"  Joy , с което се и бъзикахме няколко пъти, но кой да вдява  newsm78 ), тази тема да е сега на това ниво Wink

Искаш ли да пробваме със следващата Wink ?

Та, психолог, вземи поне на другите да отдадеш значимото, и не си мисли, че си нещо повече от това, което се вижда.

Явно моите намеци, са тълкувани по угоден за теб начин - е - кефи си се, аз съм комплексаря  Hug

ПП: Явно си добавял, да добавя и аз :
Аз може и да не съм мъж, но като гледам теб, ми се вдига самочувствието  Mr. Green

# 2 889
Елф, е ти все пак си 50% от творческия ми заряд, така че жертвата не е толкова болезнена.  Hug Пък ако ти хареса, задръж го за повече. Виж там организирай му излет за двама, посещение на 100 географски обекта.....пък после ми го остави с колата Mr. Green
За френския наистина липсваше, защото аз се ограничих само до френски ключ и френски булдог, но пък Гил излезе кавалер и ме измъкна от положението с разговор за шведски тройки и горчивки... Mr. Green

Ооо, размекна ме с таз песен!

# 2 890
# 2 891
Оо тук станаломного "форумско"...задръжте да си взема бирата.
Момичета какви хубави мъже сте си подарявали, искам и аз един  Mr. Green

# 2 892
Знаеш ли, ако беше поне малко психолог, щеше да поздравиш тия , които направиха темата да бъде 200 страници Wink
Ако можеше поне малко да помислиш, щеше да се сетиш, че ако сега решат да пишат в другия спам ( много от тукашните пишат И там Wink ), тази тема, с която се радваш и гордееш, отива не в 6-та а в 15-та глуха Wink

И знаеш ли, далече не ти си причината ( като изключим това, че се сърдиш на пишещите ако случайно не ти напишат персонално "Здравей"  Joy , с което се и бъзикахме няколко пъти, но кой да вдява  newsm78 ), тази тема да е сега на това ниво Wink

Та, психолог, вземи поне на другите да отдадеш значимото, и не си мисли, че си нещо повече от това, което се вижда.

Явно моите намеци, са тълкувани по угоден за теб начин - е - кефи си се, аз съм комплексаря  Hug
,,,,нормално е по тази начин да избереш тази позиция..на наранен Joy..ако искаш да пробваме..темата и без теб я има от 5 г
..отлети в някоя приказка..или явно едипов комплекс има тук Joy..тва че киснеш по цяла нощ в мамата..на други мисли ме води,,че си сам..в другата стая спят мъже..а не ти стиска Joy

# 2 893
  • някъде ...

И знаеш ли, далече не ти си причината ( като изключим това, че се сърдиш на пишещите ако случайно не ти напишат персонално "Здравей"  Joy , с което се и бъзикахме няколко пъти, но кой да вдява  newsm78 ), тази тема да е сега на това ниво Wink

Явно моите намеци, са тълкувани по угоден за теб начин - е - кефи си се, аз съм комплексаря  Hug
,,,,нормално е по тази начин да избереш тази позиция..на наранен Joy..ако искаш да пробваме..темата и без теб я има от 5 г
doh
После се чуди що не си губя времето  ooooh!

Аха - значи от 5 години темата е по 200 страници  Thinking

Ми да видим другата седмица колко ще е  Mr. Green

# 2 894
Ми да видим..може 10 стр да са. Joy.ама..няма да има хора които като се опипват да се хвалят колко им е хубаво тва Laughing
..на 33 г си..виж какво си постигнал,,,,дракони и феи..дете имаш

Общи условия

Активация на акаунт