Спамо-чат(20-26.09).Я..сега да се броим ...в пети клас да продължим...

• 30 922
  • 3 180
  •   1
Отговори
# 2 850
Аз....такова....мога ли да вляза.....да се изкъпя? newsm78
пусни душа..стой тук..все едно си под него Laughing

# 2 851
Шев..супер гадна Outta Joint Laughing Joy
Е... Red Hot..Primus...AC/DC..са ми на сърцето Hug
Ти каза гадна, няма да се излагаме я! Mr. Green

От мен...Faith No More..., Red Hot..., Clawfinger...Living colour... и така мога да си карам до 200 страница....
...
...
..оф..жена ми ги слуша тез Laughing

# 2 852
хеттрик Laughing

# 2 853
Поци и ти ли си по трудните терени  Mr. Green   .  Мъжа ми обича и той много до се вре , но за  раци  Laughing   .   Обаче  хич не го влече спортния риболов  , освен ако не е някое малко шаранче , тогава ги пуска . 

Гледам , че и на Ирисчето мъжа е за риба днес  Mr. Green  Grinning  .

Драконче , ти за днес наработили се    Simple Smile     ?

А бе Моли , малко ли се къпахте днес , че сега пак  ще се къпиш  Thinking  Whistling  .

# 2 854
  • Бургас
Лина, ми хареса  и на Мол, иска още...  Joy Joy Joy  Heart Eyes Hug

# 2 855
Лина...По трудните и сам..така обичам.. да чувам природата..където човек не е стъпвал..ловя на спининг и муха..да ти кажа скъпо хоби Laughing..добре, че жена ми не знае Joy

# 2 856
  • Бургас
Лина, ми хареса  и на Мол, иска още...  Joy Joy Joy  Heart Eyes Hug
Чак се завря в банята и няма ни вест, ни кост от нея от тогава  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy  Whistling Whistling Whistling

Hug

# 2 857
Поци , уф , аз ли не знам , че е скъпо  Money   Mr. Green   Сериозно ли жена ти не знае  Shocked  .  Как успяваш да го скриеш  Mr. Green  Laughing  .

Драконче , че това е най-хубавата работа, да работиш върху себе си   Hug  .  То ти беше време да си починеш  Heart Eyes  .

Моли все пак да внимава със сапунЯ , че нищо се не знай   Whistling Whistling Mr. Green

# 2 858
Щерката преписва английски от гугъла..ще я бия Twisted Evil..стани тате да седна малко на компа..ама ха Laughing

# 2 859
Поци , уф , аз ли не знам , че е скъпо  Money   Mr. Green   Сериозно ли жена ти не знае  Shocked  .  Как успяваш да го скриеш  Mr. Green  Laughing  .

...
...
..не знае цените на воблери и тва онова Laughing..и на екипировката Laughing
..идва с мен....но аз я водя на някой язовир или река..сядаме..тя лови ..аз аз си пия бирата..колкото да мине номера Laughing

# 2 860
4 стр ..до 200..няма как да не станат Twisted Evil

# 2 861
Поци , поне си предпазил  жена си  от финансов шок   Money Money Money .  Щото при нас е страшно  ooooh!  . Баща ми е рибар , мъжа и той и нЕма начин да не знам за цените  Laughing  .  Обачееее и аз си имам едно хоби /по точно мания  ooooh!  Mr. Green /  , парфюми  Twisted Evil  и няма да ти казвам там кви разходи има  Whistling Whistling Whistling . Ноооо хоби за хоби , или танту за кукуригу  Joy  hahaha

Драконче , сега четох назад .....  Бързо оздравяване и на твоето детенце  Hug Hug Hug .

# 2 862
http://www.youtube.com/watch?v=NUJHDfNZ1Vc&feature=related Crazy Crazy Crazy Crazy
Lina..аз не се интересувам кво харчи жена ми..нейна си работа..както и тя не се интересува кво правя аз..мир има
..оставил съм около 150 воблера на дъното или на някой храст..средно струват по 10 лв..само тва смятай Mr. Green

..ама то така ако мислиш..колко цигари си изпушил..или колко хляб си изял...глава може да те заболи Laughing

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 20:03 от Поци

# 2 863
Много рибари много нещо..добре, че моят мъж още не е открил риболова
 Hug
Драгоне спри се бре ен мога пост дапусна от твоите поздрави  Joy

# 2 864
Ясно, добре се справяш , продължавай  Wink

Общи условия

Активация на акаунт