Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 057
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
ЕТИ,клипа ти е супер и е в унисон с моите мисли smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Присъединявам се към поздравленията за Ети - Браво, много новаторско клипче с кадър в кадъра!  newsm51 newsm51 newsm51

# 601
Ринка,новата музика към филма наистина е чудесна,но само потвърждава казаното от мен в предния ми пост.Музиката е динамична и борбена-загатваща динамични събития,в които няма нежност и ласки,а тия ниски тонове,когато Хасрет натиска клавишите на пианото-тръпки ме побиват.Ако загатват моменти от бъдещи събития не ми се иска дори да си помислям какво ще е!Няма я нежната и романтична музика.Както каза Хасрет:Свърши се!

Кески, то сега започва бе мила! До тук беше увертюрата!  smile3521 smile3521 smile3521
А и нали лятото ни предупредиха, че втория сезон ще е коренно различен!
smile3503 smile3503 smile3503

Личенце, ще го доживеем, считай че е станало, за къде да бързаме, ние си го знаем,  те също си  го знаят.
Ако много ги притискаме ще вземат да претупат нещата, а ние искаме много, ама много  хубаво, а и бързо, а и в много серии.../b]

Лийченце, и аз да подкрепя Римини че ще доживеем! Това не е "Дързост и красота" дето върви от 10 години и има да върви сигурно още толкова....

А че искаме много и че бързо го искаме е вярно!
Аз нали съм оптимистично настроена / макар че досега в края на епизодите за малко ми секва оптимизма  Joy Joy Joy Joy но после пак си идва на нужното ниво  Peace Peace Peace/

Как ви се вижда например в 21 епизод  в продължение на 85 минути да се карат, заяждат, ревнуват, сърдят, мълчат горделиво или говорят иронично, а в последните 5 минути  Мурат да отиде в махалата да свири , Хасрет пък да се случи да е там и да го слуша тайничко... Той се обръща, вижда я, хваща я за ръката и я води бързичко до колата си ... и..... изчезват за 2 епизода незнайно къде... / Ще знаем само ние- зрителите....! /
Семействата ще пощуреят, Левент ще изперка тотално от яд, а Селин пак ще говори по телефона: Уж започнах да спечелвам доверието му , а той не ми каза къде отива! И то с кого- с нея ще е! Но ще се върнат те, ще се върнат и тогава.....
Сайме обаче ще е много доволна...
А за нас остава да се радваме на любовта им, която най-после са си признали.....   Peace Peace Peace
След 1-2 епизода Хасрет и Мурат се завръщат и започват не толкова приятните неща, но това си е част от живота, в който не всичко е бяло- има и черно, а между тях хиляди нюанси....

# 602

Как ви се вижда например в 21 епизод  в продължение на 85 минути да се карат, заяждат, ревнуват, сърдят, мълчат горделиво или говорят иронично, а в последните 5 минути  Мурат да отиде в махалата да свири , Хасрет пък да се случи да е там и да го слуша тайничко... Той се обръща, вижда я, хваща я за ръката и я води бързичко до колата си ... и..... изчезват за 2 епизода незнайно къде... / Ще знаем само ние- зрителите....! /
Семействата ще пощуреят, Левент ще изперка тотално от яд, а Селин пак ще говори по телефона: Уж започнах да спечелвам доверието му , а той не ми каза къде отива! И то с кого- с нея ще е! Но ще се върнат те, ще се върнат и тогава.....
А за нас остава да се радваме на любовта им, която най-после са си признали.....   Peace Peace Peace
След 1-2 епизода Хасрет и Мурат се завръщат и започват не толкова приятните неща, но това си е част от живота, в който не всичко е бяло- има и черно, а между тях хиляди нюанси....

Бравоооо!!! Сценарият е страхотен!!! Аз дори съм по-скромна, на мен ми е достатъчен дори и само един епизод.....

# 603
Цитат
Как ви се вижда например в 21 епизод  в продължение на 85 минути да се карат, заяждат, ревнуват, сърдят, мълчат горделиво или говорят иронично, а в последните 5 минути  Мурат да отиде в махалата да свири , Хасрет пък да се случи да е там и да го слуша тайничко... Той се обръща, вижда я, хваща я за ръката и я води бързичко до колата си ... и..... изчезват за 2 епизода незнайно къде... / Ще знаем само ние- зрителите....! /
А за нас остава да се радваме на любовта им, която най-после са си признали.....     

Чудесен сценарий Ринка, напълно в унисон с мойте желания! smile3501 smile3501

# 604
  • София

Как ви се вижда например в 21 епизод  в продължение на 85 минути да се карат, заяждат, ревнуват, сърдят, мълчат горделиво или говорят иронично, а в последните 5 минути  Мурат да отиде в махалата да свири , Хасрет пък да се случи да е там и да го слуша тайничко... Той се обръща, вижда я, хваща я за ръката и я води бързичко до колата си ... и..... изчезват за 2 епизода незнайно къде... / Ще знаем само ние- зрителите....! /
А за нас остава да се радваме на любовта им, която най-после са си признали.....   Peace Peace Peace

Бравоооо!!! Сценарият е страхотен!!! Аз дори съм по-скромна, на мен ми е достатъчен дори и само един епизод.....

И аз съм напълно съгласна но не съм като Кали скромна - може и повече от 1-2 епизода - въпроса е да се усамотят а пък като се върнат то е ясно че все ще има кой да ги тормози

# 605

Така ги помня,  искам ги  и по така...  

А всички останали  в миманса.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 19:00 от riminiii

# 606
Ринка,сценарият ти е супер,дано и сценаристите решат да ни изненадат с нещо такова!Май тези дни само на мен ми липсва романтиката-все пак всички се запленихме по филма,заради това че беше романтичен и по-различен с това от другите сериали.Мога да понеса няколко по драматични серии,но с появата и на Селин нещата ще тръгнат в друга посока-драма.

# 607
  • София
Ринка,сценарият ти е супер,дано и сценаристите решат да ни изненадат с нещо такова!Май тези дни само на мен ми липсва романтиката-все пак всички се запленихме по филма,заради това че беше романтичен и по-различен с това от другите сериали.Мога да понеса няколко по драматични серии,но с появата и на Селин нещата ще тръгнат в друга посока-драма.

Кески не само на теб ти липсва романтиката - и аз вече тръпна да ги видя сдобрени  Hug

# 608
Алекс,появи ли се мила! Hug Hug HugДвете с теб сме най-големите романтички във форума smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 609

Кески не само на теб ти липсва романтиката - и аз вече тръпна да ги видя сдобрени  Hug
Момичета, всички които "ставаме и лягаме" с мисълта за този филм, вече сме на границата на търпението в тази насока. Сега като се замисля, той сценарият никак не е лош, трябва да има  и ще  има такива ситуации, да не говорим какво ни очаква по-нататък, но прекалено ни отдалечиха от онези моменти мужду Хасрет и Мурат, разговорите между тях, закачките, усмивките, погледите, да не говорим за нещо повече -  липсват ни тези неща...., дано в петъчната серия, видим нещо такова..... къде остана онзи красив любовен танц между Мурат и Хасрет - прекъснат от Левент, от тогава само мъка.....

# 610
  • София
Алекс,появи ли се мила! Hug Hug HugДвете с теб сме най-големите романтички във форума smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Кески като гледам и Ринка не пада по-долу от нас като романтичка  Hug

# 611

Кески като гледам и Ринка не пада по-долу от нас като романтичка  Hug

Съгласна,но тя е повече оптимист! newsm10 newsm10 newsm10

Кали,абсолютно съм съгласна с теб.Сценарият е хубав,но в основата беше романтиката.Дори и да има драматични моменти не трябва да ни лишават и да променят толкова сценария.Романтичното трябва да е водещо,а всичко друго ние ще го преглътнем и също ще го харесаме

# 612
И аз съм съгласна с теб. Ние се запленихме, точно по тази романтика - за мен тя беше невероятно изградена - плавно, без избързвания, истинска в отношенията на Мурат и Хасрет.... и затова сега толкова много ни липсва........, а тази романтика вече много рядко се среща не само в реалния живот, но и във филмите....
Дано я запазят нататък в сериала! Дано!

# 613
Добър вечер! Hug Hug
Новата композиция е страхотна! На мен музикалното оформление на сериала ми звучи приказно! Flutter
Ети, както винаги на ниво! Hug  Много, много хубав клип си измайсторила! newsm51 newsm51 newsm51
Ааа, Алекс, Кески, и аз съм в отбора на романтичките! Аз без романтика не мога. Обаче и интригите и драмите са ми някак интересни. Mr. Green

# 614
Всички в този форум сме романтички!
То кой друг би гледал такъв филм! Peace

Общи условия

Активация на акаунт