Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 078
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря на всички за трейлъра и на Ирра за превода ! newsm51

Левент не ми притеснява изобщо, обаче ключът от бараката за бъдещите
 интриги е с кого говори Селин по телефона newsm78

# 541
Благодарности на ИРРА за бързата реакция! javascript:void(0);
Лошото е, че отново ще имаме епизод с много напрежение и без сдобряване (разбира се надеждата за това умира последна, но ... ).
Лека нощ момичета!

# 542
Лека нощ на всички заспиващи smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 543
Ох,започнах да превъртам!
Забравих да благодаря на Ринка и Ирра за мълниеносната реакция да ни дадат трейлъра,че и с превод.Благодаря ви мили момичета newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 544
Ирка, благодаря за бързия превод. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Лека нощ и от мен. Време ми е за сън.

# 545
Ирра:

Селин не само, че е успяла да зомбира, но и е намерила сродна душа, на която е разказала (!) плановете си, и която (щом споделя с въпросната душа) определено одобрява настоящите и бъдещи постъпки на Селин, да не говорим, ако всичко е част от някакъв план. Това трябва да е още по-болен мозък.
Появата на Селин оправдавам с един-единствен факт - която и друга жена да беше на нейно място, щеше да куца, тъй като Мурат никога, ама никога няма да предпочете другата жена пред Хасрет. Само Селин засега може да й бъде потенциална съперничка. Казвам потенциална, тъй като Мурат със сигурност осъзнава любовта си към Хасрет и не би се поколебал между двете жени, но Селин ще има властта поне да разклати малко равновесието му, което и ще стане причина за глупаво недоразумение между шокото и ягодата.
Аман от луди невротички, дето си мислят, че света се върти около тях! А самото име Селин толкова ми харесва, мамка му!

# 546
  • Разград
http://www.dailymotion.com/video/xevyxg - Gönülçelen - Aşkına Doyum Olmaz

# 547
Интересно, с кого си говори по телефона Селин и кой е свързан с "малката" и тайна. Според мен, не случайно се появи бившата икономка едновременно с нея. Изглежда доста странна.
А може би нейна довереница е приятелката музикантка, на чиито концерти винаги ходи семейство Туралъ щом е в Турция. Спомням си, че заведоха и Хасрет да попива от " голямата" музика. Там нашто момиче се запозна с музикантката. Дали това е само една случайност?

# 548
Добро утро !
Да пием по едно горещо кафе!

# 549
Добро утро запленени!  smile3525 smile3525 smile3525
Желая ви един прекрасен ден въпреки, че той сигурно няма да ни донесе нова информация за очаквания епизод!
Затова  поне да се порадваме на прекрасния колаж на Фунда!

Ети, за кафето!  smile3525 smile3525 smile3525

# 550
  • София
Добро утро и от мен!
Ети благодаря за кафето и закуската!
Не остана - още един ден и ще ни открехнат малко за какво става въпрос - пък и ако видим сдобряване ще е супер!

# 551
  • Пловдив
  bouquet Добро утро и от мен!

Чак тази сутрин успях да изгледам трейлъра и да видя чудесния превод на Ирра. Изглежда интересно - Левент извън кожата си, Селин с таен съучастник, какво ли още ни чака.
Ето го и трейлъра във vbox, с чудесния превод на Ирра.

http://vbox7.com/play:8d63935f

# 552
  • София

Чак тази сутрин успях да изгледам трейлъра и да видя чудесния превод на Ирра. Изглежда интересно - Левент извън кожата си, Селин с таен съучастник, какво ли още ни чака.

Алис мерси за трейлъра

пак ще ни въртят на бавен огън в петък

# 553

Алиска, благодаря за линка!   newsm51 newsm51 newsm51

Левент трудно ще преглътне "своенравността" на Хасрет! Дано недоволството му от нейната упоритост да се съобразява с Мурат не накара Левент да действа съвсем гадно срещу двамата! Защото действайки срещу Мурат той действа и срещу Хасрет! И ако Селин се намеси като съюзник на Левент ще стане  още по-гадно! А за това кой е съюзника на Селин можем да гадаем- варианти много!  Не мисля, че ще е Несрин, защото тона на Селин  / при свалянето на перуката/ го възприех по-скоро като закана, отколкото като подготовка за приятна изненада за Мурат! Несрин не би навредила на сина си- освен ако не е подведена от Селин за намеренията и!/

# 554
Добро утро Hug

Ети, мерси за кафето, точно новреме  bouquet
Левент е направо неузнваем #Crazy, какви крясъци и доста тежки думи.....
дали ще  има сдобряване ....последната сцена от трейлъра Хасрет си тръгва от конака newsm78
за Ирра, Алис и Ринка

Общи условия

Активация на акаунт