Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 043
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета,
Някоя от вас спомня ли си в кой епизод от първи сезон водиха Хасрет на концерт.
Заинтригува ме предположението на Дориана ,че лицето което е посветено в плановете на Селин може да музикантката от концерта.

# 556
  • София
Здравейте момичета,
Някоя от вас спомня ли си в кой епизод от първи сезон водиха Хасрет на концерт.
Заинтригува ме предположението на Дориана ,че лицето което е посветено в плановете на Селин може да музикантката от концерта.

Мисля че беше в 10 епизод

# 557
Добро утро момичета и добър да е денят ви!

Благодаря на Ирра за превода, на Ети и Рина за прекрасните колажи.

smile3525 smile3525

Сдобряване ще има, под каква форма ще е,  не е важно, важното е че вече са близо един до друг.

Пак ни изненадаха,  след концерта предполагахме, че Хасрет ще е в къщата на Сайме,  или Мурат ще и купи или наеме къща, за оставане в конака не смеехме да помислим.

Но ето имало и друго чудесно, много разумно решение - в университета, Хасрет го намери, браво на нея.     newsm10 smile3501

Не смея да си помисля, че Несрин ще влезе в  комбина със Селин, вече писах, та сина и беше "ходещ мъртвец" след случката,

обаче страшното е, че  може и сигурно ще  бъде манипулирана от Бахар. Weary

Имам предположения с кого говори, но са доста ексцентрични, с познати лица, най добре да изчакаме, да не се натоварваме излишно...

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 12:54 от riminiii

# 558
Добър ден,скъпи запленени момичета Hug Hug Hug Hug
Днес е ден четвъртък,можем ли да очакваме нещо ново около филмчето ни newsm78 newsm78Като знам какви скръндзи са тия от АТВ и пресата-едва ли,но както свикнахме вече да казваме-надеждата умира последна.
ЕТИ,благодаря за кафенцето и закуската newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
АЛИСКА,на теб благодаря за трейлъра newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Чудесни сте,момичета!!!!!!

# 559
Бях чела, че както няма еднакви ръце, няма и еднаква постановка на ръцете при свирене на музикален инструмент.Ако приемем, че това е Селин, тя не би трябвало да свири пред Мурат.Един музикант от неговата класа не би могъл да обърка ръце върху пиано, и то ръцете на Селин, които е виждал многократно.Не се споменава каква асистентка е Бахар, навярно само технически секретар.

# 560
Здравейте  отново
Наистина е възможно Селин да се е доверила на цигуларката Айда/същата ,на чийто концерт заведоха Хасрет в първи сезон/
Предположението е на Дориана и след като изледах отново 10 епизод ,смятам че това е напълно възможно.И Айда и Селин са приятелки.Селин запознава Айда  с Мурат и семейството му.Айда е тази която може да следи изявите на Мурат в музикалния живот ,тъй като Селин не се показва/защото и тя е разпознаваема/.Има и малка вероятност да е ново лице за нас ,но факта, че в трейлъра бяха избрали точно този разговор ме навежда на мисълта ,че Селин води разговор с познато за нас лице. Фантазиите ми отиват още по надалеч "Левент". Но не ми се иска да вярвам на тази идея.

# 561
Бих искала да допълня,че новата/стара/икономка също не бива да се игнорира.Тя е вкарана с мисия но каква,тя също е била близка със Селин и е възможно да е нейния душеприказчик.
Много теории,много конспирации по-добре е да изчакаме и ще видим.

# 562
# 563

И за да се разсеем от мрачните мисли за Селин и Левент да ви върна към нещо от първи сезон!
Какво се случи с часовника-кукувичка, който Хасрет подари на Мурат?
Дали мама Несрин не го прибра в сака заедно с дрехите на Хасрет?
Ние обаче ще осигурим на младите нова кукувичка! Ку-ку!   newsm10 newsm10 newsm10
Дори ще подарим такава отделна на мама Несрин!  smile3521 smile3521 smile3521
Изборът е богат, нали?

# 564
Добър ден    smile3525
Да знаете, че това съм пак аз, но вече без 1001 отпред, че е много дълго с него.

А Хасрет ви казва да не се притеснявате за утрешната серия,
Мурат оджа не я пускал да си отиде Laughing

Моля, обърнете внимание, че имам нов подпис Rolling Eyes

# 565
Добър ден    smile3525
Да знаете, че това съм пак аз, но вече без 1001 отпред, че е много дълго с него.

Фенче, честит нов ник и подпис!   newsm51 newsm51 newsm51
Подписчето ти е страхотно!
smile3521 smile3521 smile3521

Кликнах и Хасрет ми попя!
newsm10 newsm10 newsm10

newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 566
  • София
Добър ден    smile3525

Моля, обърнете внимание, че имам нов подпис Rolling Eyes

Станала си направо неотразима с тази нова премяна  Hug Hug Hug

# 567
Сутринта в 6.08 ч. си отиде лятото и дойде астрономическата есен

# 568
Ринка, Алекс  bouquet
Хасрет ще ни пее от подписа ми, когато има прикачи.ком.
В останалото време ще си поема въздух hahaha

-------------------------
Уаууу, какви хубави колажи сте наслагали newsm51

# 569
Поздравявам всички  с
Живея – Масимо Раниери (превод) 
мисля,че може и  тези думи да каже Мурат на Хасрет
http://vbox7.com/play:f96fe136

Общи условия

Активация на акаунт