Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 055
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Добър ден момичета!
Ринка , идея за нова анкета-С кой е свързана(споделила своите планове) Селин.
1. Левент
2.Икономката
3.Айда
4.Мама Неси(с уговорка, че не е казала цялата истина)

# 571
Добър ден, запленени!  Grinning
Ма наистина е добър денят - едно такова приятно галещо слънце и ден преди нашето филмче...
Благодарности за трейлъра и превода на Алис и Ира!  Hug Hug
Сега го изгледах 3-4 пъти. Последната част май се повтаря, но пък там е оная запленяваща нежна милувка с ръка на оджата. Така че нека я повтарят.  Grinning
Левент според мен започва да губи контрол и търпение и вместо хитри манипулации преминава направо към грубо поведение. Толкова близо беше до целта, а тя все се отдалечава от него.
За Селин. Аз все още тая надежда, че това не е истинската, ама тези думи за разпознаване май клонят към възкръсналата Селин.
Вчера едно от момичетата свърза името й с лунен камък. Има такава връзка, но по-директната връзка на името е с Луната. Луната има много богата символика и ако ни подсказват нещо в бъдещето развитие на сериала, може би трябва да очакваме: двойнствено поведение (Луната няма собствен блясък, тя грее с отразяваща светлина и противостои на Слънцето); скрито, нощно, тайнствено  и ирационално в действията; нездраво въображение и изобретателност в плановете; разочарования, клопки, шантажи и заблуди... Свързва се и със сомнамбулизма (лунатизъм) в човека... Въобще нищо хубаво не ни и не ги чака нашите любимци от Селин...
Ринка, това с часовниците ми хареса. Нещо като - няма спасение,  Хасрет не може да бъде заобиколена или забравена.  Grinning

# 572
Кати, тъкмо ще си оправят малко отношенията и тази Селин наистина ще пречи. Левент и мама Неси ще ни се видят китка за мирисане. Обаче най-лошото е, че няма да знаят кое е това зло, откъде идва.

# 573
Бях чела, че както няма еднакви ръце, няма и еднаква постановка на ръцете при свирене на музикален инструмент.Ако приемем, че това е Селин, тя не би трябвало да свири пред Мурат.Един музикант от неговата класа не би могъл да обърка ръце върху пиано, и то ръцете на Селин, които е виждал многократно.Не се споменава каква асистентка е Бахар, навярно само технически секретар.

Надин, много логично и точно, и аз си мислех че, ако това е истинската Селин е невъзможно да не я познае, тя не е случаен човек, жестове, интонация на гласа......все познати до болка неща за него

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 15:13 от elma

# 574
Fan, имаш най уникалния подпис, който съм виждала! smile3501
 Да ти е честит!

# 575
Ринка, веднага си сложила анкетката. Аз гласувах за мама Неси, защото мисля,че тя иска най-много Мурат да не е с Хасрет. Очаквам да  потърси лично Селин и да разбере коя е-нали си записа номера на колата. При тази среща е възможно да са съставили план за отдалечаването  на Хасрет от Мурат. Но съм сигурна в едно, мама много ще съжалява, че се е доверила на Селин. Мисля, че ще наблегнат на това познати хора-няма проблеми , непознати(Саиме, Хасрет)-проблеми. Това е по повод разговора на Несрин с Накие, но нищо случайно няма.

# 576
Аз гласувах за непознат  Wink, струва ми се чудовищно някой от най-близките хора на Мурат да е замесен в този план, и през цялото време да е бил свидетел на скръбта и страданието  му, и да си е мълчал.......за да направиш подобно нещо трябва много, много да мразиш и ненавиждаш някого

# 577
Аз също гласувах за непознат. newsm78
Не ми се вярва някой познат да е съгласен да подкрепи Селин с болния мозък.
Защото само човек който не е с всичкия си може да прави такива неща. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 578
Привет, сладурани! Hug Hug
Хиляди благодарности на Алис, задето е качила фрагмана с прекрасния превод на Ирра! newsm51 newsm51 newsm51
Фенче, честита ти пълна премяна! newsm51 newsm51 newsm51

В анакетата гласувах с непознат. Нали имаме информация, че щяло да има нови попълнения.

# 579
Ирра:

Селин не само, че е успяла да зомбира, но и е намерила сродна душа, на която е разказала (!) плановете си, и която (щом споделя с въпросната душа) определено одобрява настоящите и бъдещи постъпки на Селин, да не говорим, ако всичко е част от някакъв план. Това трябва да е още по-болен мозък.
Появата на Селин оправдавам с един-единствен факт - която и друга жена да беше на нейно място, щеше да куца, тъй като Мурат никога, ама никога няма да предпочете другата жена пред Хасрет. Само Селин засега може да й бъде потенциална съперничка. Казвам потенциална, тъй като Мурат със сигурност осъзнава любовта си към Хасрет и не би се поколебал между двете жени, но Селин ще има властта поне да разклати малко равновесието му, което и ще стане причина за глупаво недоразумение между шокото и ягодата.
Аман от луди невротички, дето си мислят, че света се върти около тях! А самото име Селин толкова ми харесва, мамка му!

Споделям мнението на Ирра! Преди време бях казала същото. Мурат е толкова влюбен и омагьосан от Хасрет, че не поглежда никоя друга.

# 580
Ирра:

Селин не само, че е успяла да зомбира, но и е намерила сродна душа, на която е разказала (!) плановете си, и която (щом споделя с въпросната душа) определено одобрява настоящите и бъдещи постъпки на Селин, да не говорим, ако всичко е част от някакъв план. Това трябва да е още по-болен мозък.
Появата на Селин оправдавам с един-единствен факт - която и друга жена да беше на нейно място, щеше да куца, тъй като Мурат никога, ама никога няма да предпочете другата жена пред Хасрет. Само Селин засега може да й бъде потенциална съперничка. Казвам потенциална, тъй като Мурат със сигурност осъзнава любовта си към Хасрет и не би се поколебал между двете жени, но Селин ще има властта поне да разклати малко равновесието му, което и ще стане причина за глупаво недоразумение между шокото и ягодата.
Аман от луди невротички, дето си мислят, че света се върти около тях! А самото име Селин толкова ми харесва, мамка му!

Споделям мнението на Ирра! Преди време бях казала същото. Мурат е толкова влюбен и омагьосан от Хасрет, че не поглежда никоя друга.

Така е Личе, относно чувствата му нямам съмнение, обаче че, ще си зададе въпроса какво е била за него Селин newsm78 и докато си отговори, не само на себе си / защото го знаем какъв е потаен и горделив/ ,а  докато убеди Хасрет ще има куп недоразумения помежду им

# 581

# 582

Така е Личе, относно чувствата му нямам съмнение, обаче че, ще си зададе въпроса какво е била за него Селин newsm78 и докато си отговори, не само на себе си / защото го знаем какъв е потаен и горделив/ ,а  докато убеди Хасрет ще има куп недоразумения помежду им
Права си, Елма. Оживяването на Селин си има и плюсове. Ако наистина е така луда, както изглежда, Мурат ще осъзнае каква всъщност е била и какви са били неговите чувства към нея.
Позволявам си да цитирам Рослава, която е написала възможен вариант за развитие в другия форум:
Цитат
Тъй като Селин познава много добре Мурат, а и знае той какво харесва и обича да прави.
Селин ще направи всичко възможно по-често да бъде с него,независимо дали с работата или с неговите странични любими занимания.Това ще направи силно впечатление на Мурат,че има човек който го разбира,защото той в момента е много уязвим.Като естествено,че и той ще търси компанията на Селин/Бахар,можеби не като любима жена,но ще му бъде приятно да бъде с нея.
Така Хасрет ще започне да ревнува и ще започнат още по-големите им проблеми.

Звучи доста логично за мен и е неклиширано.Мурат може би ще погледне на Бахар като на приятелка и довереница. Тя неслучайно по телефона казва, че е започнала да печели доверието му.

# 583
Сърчицето на оджата ни дали се сви при прочитането на това инфо newsm78

Благодаря ви, момичета, радвам се, че подписчето ви хареса   Hug

# 584

Общи условия

Активация на акаунт