Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 266
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, искам да си поръчам ботуши от Next, за р-р №36 - UK3 ли е или UK4?
Имам 4-5 чифта сандали на M&S р-р UK3 и са ми точно, но за ботуши се колебая.

# 166
  • София
Момичета да ви попитам нези обувки  http://www.sportsdirect.com/karrimor-mount-mid-2-mens-183053   или тези http://www.sportsdirect.com/head-7011-trek-boot-mens-183285      дали стават за зимата.

Вчера си получих поръчката от спорта и съм взема на мъжа ми подобни Каримор. Мисля, че стават за зимата и мъжа ми много ги хареса. Добре изглеждат.

Може ли да пишете, ако някой получи мейл от Гъбко за новия им курс, дето пристига днес? И знаете ли дали е дошъл? Чакам 3 пратки и да видим сега ли ще уцеля или другия път.

# 167
  • Бургас
Знам, че доста от вас са с карти на ПИБ, че въпроса ми е като ви блокират пари за отказана от тъпите Теско поръчки, след колко дена ви ги освобождават напрактика. Ходих до банката ама там ми казаха ДО 1 Месец  Close. офффффф много ме е яд

# 168
  • София
Знам, че доста от вас са с карти на ПИБ, че въпроса ми е като ви блокират пари за отказана от тъпите Теско поръчки, след колко дена ви ги освобождават напрактика. Ходих до банката ама там ми казаха ДО 1 Месец  Close. офффффф много ме е яд

Длъжни са да чакат 45 работни дни. Мисля, че не зависи от банката, а това са международни спогодби. Аз направих поръчка с Виза на ПИБ и мина в Теско и Асда Гросъри. Сега си чакам пратките, да видим как съм се справила.  Simple Smile

# 169
На мен ми казаха 10 раб.дни. Peace
И точно на деня ми отблокираха парите.

# 170
Здравейте, искам да попитам за един суитчър от Теско, който е 2 за 1, какво количество трябва да посоча, подразбира ли се, че са две, да не получа 4? И дали могат да са различни цветове? Благодаря!

# 171
  • София
Здравейте, искам да попитам за един суитчър от Теско, който е 2 за 1, какво количество трябва да посоча, подразбира ли се, че са две, да не получа 4? И дали могат да са различни цветове? Благодаря!
  Промоцията е 2 на цената на един може и да са различни цветове.Аз вчера пуснах от долнищата 2 броя(различни цветове) и едното ми е безплатно  Peace

# 172
Погледнахте ли в Некст? smile3508

# 173
Здравейте!
Направих поръчка от George, на която до вчера стасуса й беше "placed", днес сутринта е сменен като на един артикул е изписано "canceled".
Вчера сумата беше само блокирана, но днес са си ги изтеглили и то за цялата поръчка. Та въпроса ми е, дали ще ми възстановят парите по сметката и трябва ли нещо да им пиша аз?

# 174
  • София
Знам, че доста от вас са с карти на ПИБ, че въпроса ми е като ви блокират пари за отказана от тъпите Теско поръчки, след колко дена ви ги освобождават напрактика. Ходих до банката ама там ми казаха ДО 1 Месец  Close. офффффф много ме е яд
Не съм към ПИБ,но в ЦКБ ми ги освободиха след като се обадих до картовия отдел и ми казаха да занеса разпечатан имейла с отказа от Теско,попълних една декларация и след няколко часа ми се обадиха,че са отблокирани.Моят съвет е да звъннеш на телефоните отзад на картата ти и да обясниш,те са наясно по тези въпроси.Момичето в банката дори не беше чувала за това и ми казваше да си чакам да минат необходимите дни.

# 175
Здравейте!
Направих поръчка от George, на която до вчера стасуса й беше "placed", днес сутринта е сменен като на един артикул е изписано "canceled".
Вчера сумата беше само блокирана, но днес са си ги изтеглили и то за цялата поръчка. Та въпроса ми е, дали ще ми възстановят парите по сметката и трябва ли нещо да им пиша аз?

Ще ти ги върнат, на мен ми се случи в предната поръчка! Peace

# 176
  • София
  Промоцията е 2 на цената на един може и да са различни цветове.Аз вчера пуснах от долнищата 2 броя(различни цветове) и едното ми е безплатно  Peace
Моля за линк към суичърите, че не мога да ги намеря  Embarassed

# 177
Благодаря за отговора, съжалявам не мога да пусна линк, че компютърът ми прави проблеми, но като скролнеш надолу ще ги видиш към средата
 http://www.clothingattesco.com/browse/girls-girls-ages-1-7?ex=co … ls-girls-ages-1-7

# 178
Погледнахте ли в Некст? smile3508
Аха. Зарекох се този сезон да не затрупвам детето с дрехи, които пак да облече само по 1-2 пъти, но май няма да ми се получи... Crazy Такива красоти са пуснали, че бързо напълних кошницата с поне 10 неща.

Един въпрос, относно обувките. Гледах таблицата с размери и не се ориентирах. Специално за обувките в секцията 3м - 6г. Обувки номер 3 най-малки ли са? Защото номерацията от падащото меню започва с високи номера, след което преминава в ниски. Интересува ме по-специално, номер 3 дали отговаря за 1г дете.
Благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 179
  • София
Моля за линк към суичърите, че не мога да ги намеря  Embarassed
Те са за момиченца ето заповядай  http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-Velour-hooded-top/ … 021865&bklist

Общи условия

Активация на акаунт