Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 264
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Този път Габко нещо са се оплели..... пратиха ми имейл че поръчката ми е изпълнена, а не ми пращат сумата която да им преведа, вече две седмици.  newsm78

# 151
  • Варна
Пуснах първа поръчка от Теско/проработи ко0да за 10% отстъпка и безплатна доставка с едни чорапки/. Да ми кажете какво да очаквам ако всичко е ок, мейл за изпращането пускат ли? и колко горе-долу го бавят. Платих с кредитна Виза на Пиреос банк, досега от никой сайт не са ми я отказвали... дано мине. Praynig

# 152
Flash*, пускат мейл с тракинг номера, когато е изпратена след 2-3дни най-много.

# 153
  • Варна
  bouquet  bouquet  bouquet
Ще чакам:-)
Мерси!

# 154
Галка , аз имам размер 2-3 години от Некст суитчери , дънки , долнички , блузки , чорапогащи , панталони , кажи какво искаш да ти измеря  Hug Моника е 96 см и 12 100  Peace
Много ти благодаря  Hug Как са и на дъщеричката ти този размер?Ако може на на суитчер,блузка,дънки и чорапогащник.
Благодаря ти за помощта,безценна ще ми е   bouquet

# 155
  • На черешатааа
Благодаря момичета за помоща   bouquet , значи 12 ще търся

# 156
  • Sofia
Този път Габко нещо са се оплели..... пратиха ми имейл че поръчката ми е изпълнена, а не ми пращат сумата която да им преведа, вече две седмици.  newsm78

на мен ми писаха, че ще ми кажат точната сума когато пратката е в България, НО поръчката ми е от 7 Септември а нямам никаква информация от тах, днес им писах и няма отговор...

# 157
  • София
На няколко пъти срещам мнения, че последната колекция на Некст не е уголемена, както досега. Някой може ли да даде размери на блузка с дълъг ръкав за момиче 3-4 или 4-5?
Дъщеря ми е на 3г и 8м., 98 см. От предната колекция 3-4 още и е голямо.

# 158
Мами, някоя да е поръчвала за принцесата си тези ботушки http://www.mothercare.com/Mothercare-Pink-Flower-Boot/dp/B003X4S … 2031&mcb=core ? Дали имат вата и дали попускат вода  Rolling Eyes? Благодаря!

# 159
  • София
На няколко пъти срещам мнения, че последната колекция на Некст не е уголемена, както досега. Някой може ли да даде размери на блузка с дълъг ръкав за момиче 3-4 или 4-5?
  Моята дъщеря е 104 см. размер 4-5 и е идеален.Според мен на вас 3-4 ще е ок. Ето размер на блузка( 4-5 г.) - дължина- 42 см. ширина в раменете- 26 см.ширина под мишниците и долу- 32 см. дължина на ръкава- 40 см.

# 160
You can pay with Mastercard, Visa, Solo, Maestro, Switch or Delta debit card, American Express & Clubcard plus credit card.

Това намерих в Теско - значи с Виза електрон няма да можем да поръчаме, или?Моля, някой ако има успешна поръчка с Виза електрон на Експресбанк да ми пише  Praynig

# 161
Добро утро  Hug
Моля за малко помощ . Харесах едни гумени ботушки от Теско . Крачето на синът ми е около 17 см , от българскат аномерация носи 28 номер . Дали размер 10 ще му е ок , или да взимам следващия номер  newsm78
Благодаря предварително   bouquet

# 162
Снощи пусках една поръчка на АСДА - кода за безплатна доставка vcukfreedelivery вече е невалиден -- изтекъл е на 20.09. Peace

# 163
Момичета да ви попитам нези обувки  http://www.sportsdirect.com/karrimor-mount-mid-2-mens-183053   или тези http://www.sportsdirect.com/head-7011-trek-boot-mens-183285      дали стават за зимата.

# 164
  Моята дъщеря е 104 см. размер 4-5 и е идеален.Според мен на вас 3-4 ще е ок. Ето размер на блузка( 4-5 г.) - дължина- 42 см. ширина в раменете- 26 см.ширина под мишниците и долу- 32 см. дължина на ръкава- 40 см.
Моята щерка е на 3г и 3м и 3-4 и 4-5 блузки (от един и същ модел) са и добре.За другите дрехи,обаче е проблем,защото на жилетките и са и къси ръкавите,панталоните за есен-зима има съвсеммалко екстра,тоест очаквам скоро да са и точни.
(това вместо запис Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт