Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 248
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
здравейте момичета, ако може да ми кажете с коя фирма излиза най изгодно транспортната услуга до русе.
има ли фирма коята има офис в русе и не се налага да ми изпращат нещата по еконт

# 136
  • София
Момичета имам регистрация в Еконт за 40% намаление, но последните две поръчки са без намаление.Та искам да питам вие имате ли такъв проблем.Изпратени са от Габко, ако има значение
И на мен последната ми  пратка дойде без отстъпка (от Уин), явно в Еконт е проблема

# 137
  • София
Получих си най-после поръчката от Габко. Само не разбрах защо платих едни гумени ботушки с отложена доставка, при положение, че ги нямаше в пакета, явно не са доставени изобщо.

Ще се пукна от яд, че най-хубавото нещо, което дойде - зимните велурени ботушки за щерката са й точно, трябвало е да взема по-големия номер.  Crossing Arms Така че ако някой иска 4 размер, продавам ги. Ние ще поръчваме наново  ooooh!
Става въпрос за ето тези:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/shoes/15/9
Размерите са - 14,7см. външна подметка (заедно с окантването), от вътре - 13,5см., измерих го със сламка  Blush За разлика от миналогодишните велурени ботуши, тези са значително по-мекички и пухкави. На сайта пише, че са естествена кожа. Ще кача реални снимки след малко.

# 138
  • В мечтите
Момичета имам регистрация в Еконт за 40% намаление, но последните две поръчки са без намаление.Та искам да питам вие имате ли такъв проблем.Изпратени са от Габко, ако има значение
И на мен последната ми  пратка дойде без отстъпка (от Уин), явно в Еконт е проблема
Да има значение,аз питах тези от Еконт и те ми обясниха,че ако едната страна не е регестрирана в този форум за отстъпка,не мога да си ползвам намалението.Да ви попитам за Esprit,някой да е поръчвал от там и с каква карта  newsm78

# 139
Габко изпращат ли с 40% намаление?
на мен ми ги изпратиха с мама бг. ти предупреди ли ги, че си регистрирана?
Еконт-а малко се бъркат, по товарителница излиза сумата без намалението, а в с-мата им е заложено съберат от теб по-малката сума, ако не го проверят в момента на предаване на пакета ще ти вземат по-голямата. Говори с Габко, питай как са ги изпратили дали с мама еконт и си потърси разликата от еконт. Сигурна съм, че ще ти ги върнат.

Сега видих, че и алана ти е писала.

Аз съм на вълна ботуши. Гледам всички взимате от този вид: http://www.next.co.uk/shopping/girls/shoes/15/6 Те стават ли за гадната студена зима във Варна? Сигурно топлят, но и съвсем малко сняг или киша да има, или пък дъжд, ще пропускат, нали?

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 15:20 от very nice

# 140
  • На черешатааа
Да помоля за оразмеряване на  детско краче 18,5 см- 19. Благодаря предварително   bouquet

# 141
На моята с крак 19 см й взимам UK12.

# 142
  • София
И на мен последната ми  пратка дойде без отстъпка (от Уин), явно в Еконт е проблема
Да има значение,аз питах тези от Еконт и те ми обясниха,че ако едната страна не е регестрирана в този форум за отстъпка,не мога да си ползвам намалението.
 Аз точно за това написах,че проблема е в Еконт! Уин също са регистрирани и досега всичките ми пратки бяха с отстъпка само последната не е,но аз я пренасочих(смених адреса за доставка) и реших,че затова,но явно не е.А иначе след като си регистриран системата го отчита автоматично,но те си пишат каквото си искат явно.
Да помоля за оразмеряване на  детско краче 18,5 см- 19. Благодаря предварително   bouquet
 Според мен UK 12  Peace
Получих си най-после поръчката от Габко. Само не разбрах защо платих едни гумени ботушки с отложена доставка, при положение, че ги нямаше в пакета, явно не са доставени изобщо.

Защото и те са ги платили при поръчката ти само,че ще ги доставят когато са налични.Аз също имах доста неща с отложена доставка който платих,а дойдоха на 2-3 пъти  аз поръчвам с др. посредник и ми ги доставят безплатно незнам при Габко как е.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 15:57 от Dzuls

# 143
Габко изпращат ли с 40% намаление?
на мен ми ги изпратиха с мама бг. ти предупреди ли ги, че си регистрирана?
Еконт-а малко се бъркат, по товарителница излиза сумата без намалението, а в с-мата им е заложено съберат от теб по-малката сума, ако не го проверят в момента на предаване на пакета ще ти вземат по-голямата. Говори с Габко, питай как са ги изпратили дали с мама еконт и си потърси разликата от еконт. Сигурна съм, че ще ти ги върнат.

Сега видих, че и алана ти е писала.

Аз съм на вълна ботуши. Гледам всички взимате от този вид: http://www.next.co.uk/shopping/girls/shoes/15/6 Те стават ли за гадната студена зима във Варна? Сигурно топлят, но и съвсем малко сняг или киша да има, или пък дъжд, ще пропускат, нали?

Да, ние ги имаме от миналата година. Много са топлички и хубави  но са за сухо време  Peace

# 144
  • София
Здравейте, момичета. Знаете ли дали от Теско приемат картите на ДСК, и по-точно виртуалната им. И дали има проблем, ако пощата е в abv.bg или е по-добре да е някоя интернационална.  Hug

# 145
Момичета, имам питанка за размерите на чорапите.
Искам да поръчам за моят син чорапки 3-6 месеца, но в сайтовете размерите са ми абсолютно непонятни. Някой ако може да ми поясни?
Размерите са 0-0; 0-2 1/2; 3-5 1/2; 6-8,5

Благодаря! Hug

# 146
Момичета, имам питанка за размерите на чорапите.
Искам да поръчам за моят син чорапки 3-6 месеца, но в сайтовете размерите са ми абсолютно непонятни. Някой ако може да ми поясни?
Размерите са 0-0; 0-2 1/2; 3-5 1/2; 6-8,5

Благодаря! Hug
Размерите са по UK.
Пример: моя син носи 24 размер/UK 7,съответно чорапки  6-8.5  Peace

# 147
Аз отново да помоля за съдействие при избора на размер,този път от Некст.
Някой които е поръчвал р-р 2-3г. или 3-4г за момиченце,за роклички,блузки,суитчер,предимно в горната част са ми колебанията.В долната,категорично залагам на по-малкия р-р.
И пак да си кажа  Embarassed тя е 13-13.5кг и 96см.
Благодаря ви предварително  Hug

# 148
# 149
И аз тук , много бързо пишете  Grinning
Аз отново да помоля за съдействие при избора на размер,този път от Некст.
Някой които е поръчвал р-р 2-3г. или 3-4г за момиченце,за роклички,блузки,суитчер,предимно в горната част са ми колебанията.В долната,категорично залагам на по-малкия р-р.
И пак да си кажа  Embarassed тя е 13-13.5кг и 96см.
Благодаря ви предварително  Hug
Галка , аз имам размер 2-3 години от Некст суитчери , дънки , долнички , блузки , чорапогащи , панталони , кажи какво искаш да ти измеря  Hug Моника е 96 см и 12 100  Peace

Аз имам две отказани поръчки от Теско  Confused, плащах с дебитна Виза на ПИБ , блокираха ми парите и после отказаха поръчките . Така че ние останахме без яке на точки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт