Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 229
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
момичета, вчера получих - благодарение на iovkado   bouquet - една кукла от сайта на Дисни. Много ни хареса и исаме да поръчаме и останалите от серията, над 75 лири доставката до англ. адрес е безплатна - ако някой мисли да поръча от там, моля да ми пише на лични, мога и аз да поръчам.

# 121
Аз успях да поръчам /за първи път/ от Теско с българска карта до адреса на посредник. Първоначално ми блокираха сумата на цялата поръчка, но днес получих е-mail, че един от артикулите не е наличен и не може да бъде изпратен, съответно и сумата на поръчката вече е по-малка. Имал ли е някой подобен проблем - дали ще имам втора авторизация с по-малката сума и дали първата ще отпадне веднага или ще чакам 14 дни? 

# 122
  • София
И на мен днес ми канселираха поръчката от Теско. Дали са ми блокирани парите в картата  newsm78

От Габко и на мен ми се извиниха по телефона, че са забравили да ме уведомят, че имам поръчка за получаване. Утре ще ме посетят  Wink Само се разочаровах, че поръчката ми от Некст още я няма, щели да ми носят друга, която направих по-скоро. Липсва и още една от Сейнсбърито, а е платена вече. Дано останалите неща пристигнат в четвъртък.

# 123
Аз успях да поръчам /за първи път/ от Теско с българска карта до адреса на посредник. Първоначално ми блокираха сумата на цялата поръчка, но днес получих е-mail, че един от артикулите не е наличен и не може да бъде изпратен, съответно и сумата на поръчката вече е по-малка. Имал ли е някой подобен проблем - дали ще имам втора авторизация с по-малката сума и дали първата ще отпадне веднага или ще чакам 14 дни? 

Абсолютно същата случка и при мен,по-късно ми шипнаха останалата част от поръчката.Блокирана ми е веднъж цялата първоначална сума, сега чакам да видя колко ще изтеглят,все още са само блокирани.Но при мен разликата е паунд и нещо,та не е болка за умиране!

# 124
При мен се получи същото днес - първо получих потвърдителен мейл за поръчката, а после друг, с който ме уведомяват, че има канселирани продукти, които не са в наличност и сумата за тях няма да бъде калкулирана. В същия мейл в следващия абзац пък пишат, че понеже липсващите продукти са повече от един е канселирана цялата поръчка - липсваха само 2 неща от общо петнайсетина/ Направих нова поръчка и имам потвърдителен мейл. Дано не ми пратят нещата 2 пъти  #Crazy

# 125
  • Варна
При мен се получи същото днес - първо получих потвърдителен мейл за поръчката, а после друг, с който ме уведомяват, че има канселирани продукти, които не са в наличност и сумата за тях няма да бъде калкулирана. В същия мейл в следващия абзац пък пишат, че понеже липсващите продукти са повече от един е канселирана цялата поръчка - липсваха само 2 неща от общо петнайсетина/ Направих нова поръчка и имам потвърдителен мейл. Дано не ми пратят нещата 2 пъти  #Crazy

Това е дежурното им оправдание, когато искат да ти откажат поръчката, заради картата - че са изчерпани артикулите ти.

# 126
  • София
http://www.clothingattesco.com/new-In-/Cherokee-2-pack-tight/inv … atgsale,kids-sale
на тези чорапогащници излиза ли ви размер ?

# 127
  • София
Не явно не са налични

# 128
Това яке достатъчно дебело ли е за зимата - http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/25/1?extra=sch … 3bYounger%20Girls
Или да ми препоръчате друго, може и от друг сайт.

# 129
И на мен ми канселираха поръчката от онзи ден от Теско. Парите са блокирани и ако не ги осчетоводят в ЮК, ще ги разблокират до 14 дни. Тъпа история...

# 130
  • Златна Добруджа
Това яке достатъчно дебело ли е за зимата - http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/25/1?extra=sch … 3bYounger%20Girls

Коментарите за него са отлични - дебело, подплатено с полар, водоустойчиво  Peace

# 131

Rdimitrova,имаме го същото и според мен е доста дебело и е идеално за зимата   Peace Peace

# 132
Момичета имам регистрация в Еконт за 40% намаление, но последните две поръчки са без намаление.Та искам да питам вие имате ли такъв проблем.Изпратени са от Габко, ако има значение

# 133
Момичета имам регистрация в Еконт за 40% намаление, но последните две поръчки са без намаление.Та искам да питам вие имате ли такъв проблем.Изпратени са от Габко, ако има значение
Габко изпращат ли с 40% намаление?

# 134
  • Сливен
Гъбко изпращат с еконт с 40%, доста пратки съм получила така ноооо- изненадата е когато си влезете във виртуалния офис и видите товарителницата, тя е без отстъпката, обаждам се на 080018001 и от там я поправят с отстъпката. явно някаква грешка в системата им, при тях се вижда че е с отстъпката но на товарителницата се мъдри цялата стойност. Така че когато получите СМС от Гъбко че ви пращат нещата просто влезте във офиса си в Еконт и проверете товарителницата bowuu

Общи условия

Активация на акаунт