Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 193
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Според вас намаленията на некст с цел изчистване ли ще са или ще са само на отделни артикули. Питам, защото съм набелязала много бебешки дрешки, които смятам да поръчм края на октомври. Ако се окаже, че ще изчистват, ще ги поръчма сега  Rolling Eyes

# 106
Някой ще пуска ли от Теско тази седмица?С Виза електрон има ли успешни поръчки на Експресбанк?

# 107
от маталан може ли да се поръчва с наша карта ?  newsm78

# 108
Записвам се и аз при вас. Фенка съм на бебешките дрешки на George на ASDA. В началото на месеца си пусках поръчка и учудващо пристигна за 10 дни, много съм доволна! Но ми бяха поообъркали едни пижамки Crazy
Сега обаче са намалили някои неща, които се въдържах да поръчам миналия път, та се изкуших пак Mr. Green Смятам до края на седмицата пак да пускам поръчка.

Някой знае ли дали кода за безплатна доставка от Асда, който бяхте публикували по-напред е още валиден? Thinking

# 109
Момичета,

Кажете моля за Некст - билинг адреса трябва да съответства на адреса на картата? Шипинг адреса може ли да е различен от билинг адреса?

Брата на мъжът ми живее в Лондон и ще ползваме неговата карта.

# 110
Един бърз въпрос , Asda имат ли доставка до Бг или се ползва посредник ? Благодаря  Peace

# 111
посредник Peace

# 112
  • София
Един бърз въпрос , Asda имат ли доставка до Бг или се ползва посредник ? Благодаря  Peace
Може да не използваш фирмата като посредник, а само за транспорт ако имаш карта, която минава в АСДА.

# 113
Благодаря ви момичета за бързите отговори  Hug

# 114
  • Варна
здравейте!направих и аз поръчка от теско , пратиха ми мейл че е приета и после още един че е отказана..пуснах с виза електрон на ПИБ..на адреса на Алезар - всичко си беше налично и не мога да разбера къде е проблема..да ви помоля тези които са успели да поръчат от там да кажат какво бъркам или съвет някакъв за посредник?мерси предварително!
Абсолютно същото се получи и при мен вчера, и също като теб направих поръчката с Виза електрон на ПИБ. Явно е от самата карта  Thinking

И аз чакам с нетърпение намаленията в Некст, харесала съм много бебешки дрешки  Simple Smile

# 115
Момичета,

Кажете моля за Некст - билинг адреса трябва да съответства на адреса на картата? Шипинг адреса може ли да е различен от билинг адреса?

Брата на мъжът ми живее в Лондон и ще ползваме неговата карта.
Аз до колкото съм запозната билнг адреса и шипинг трябва да са като адреса на картата,но нека се включи и друг да каже

# 116
Момичета, аз съм харесала едно бебешко якенце в Next. Но както казах вече пускам втора поръчка на Асда този месец и няма да имам възможност да направя по-голяма поръчка към Next или пък да се групираме за обща поръчка. Та ще помоля някой от вас ако пуска поръчка на Некст скоро да ми се обадите, че все то ми е в очите Crazy Този месец нещата вървят на разоряване Mr. Green

# 117
  • София
Аз този месец вече съм напълно разорена.
От Гъбко ми се обадиха, пратката ми е тук и утре ще ми я донесът на адреса. Пропуснали са да уведомят някои хора и ми се извиниха.

# 118
Здравейте! искам да направя поръчка в Теско, но нещо не успявам да се регистрирам. На втора стъпка  м и иска Postcode, това код на фирмата посредник ли е, и ако е бихте ли ми казали на емперса какъв е.

# 119
На Емпреса вземи от техния сайт.
Аз искам 2-3 дребни неща от Маталан ако някой поръчва,ще съм благодарна да ме включи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт