Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 166
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
здравейте получих и аз нещичко от теско....
http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-Spot-print-padded- … ls-girls-ages-1-7 якенцето, което всички вече имат за 4-5г
http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-Cargo-trousers/inv … ls-girls-ages-1-7 пак размер 4-5 страхотно е
http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-2-Piece-top-set/in … ls-girls-ages-1-7 това също е разкошно 4-5г

това е, ако искате размери, мога да дам довечера, че сега съм на работа....

# 91
  • София
Сутринта говорих с Габко- казаха, че имат неописани поръчки при тях. До ден два трябва да уточнят всичко което е пристигнало ooooh! Незнам какви ги вършат....нестига,че ми начислиха  доставка до английски адрес въпреки, че нетрябваше, сега и информация  за поръчката си която е платена от преди седмица и по техен мейл трябваше да е в Понеделник при тях немога да получа.
 Някой може ли да ми даде точният им адрес в София?   
ул.Филип Кутев № 5 /между зоологическата градина и бул.Черни Връх/.
Неописани поръчки.... Какво првят в офиса им в Англия. Аз чакам поръчано нещо и доставено на 08.09. на английския им адрес.

# 92
  • Златна Добруджа
XX-VCAUTUMN - код за 20% намаление на дрехите в Теско, валиден до 03.10. Не съм го пробвала дали работи  Peace продължава и промоцията им за безплатна доставка над 50 паунда.

# 93
Сутринта говорих с Габко- казаха, че имат неописани поръчки при тях. До ден два трябва да уточнят всичко което е пристигнало ooooh! Незнам какви ги вършат....нестига,че ми начислиха  доставка до английски адрес въпреки, че нетрябваше, сега и информация  за поръчката си която е платена от преди седмица и по техен мейл трябваше да е в Понеделник при тях немога да получа.
 Някой може ли да ми даде точният им адрес в София?   

ул.Филип Кутев № 5 /между зоологическата градина и бул.Черни Връх/

Нали са ти дали отговор. Не са факири, изчакай да ги опишат. В последно време бавят доставките. Явно с края на лятото ние клиентите се активизираме в покупките и имат много пакети, които често остават за следващ бус.

# 94
  • София
Момичета, а дали в момента има пътуващ камион на Гъбко.Нещо започнах а се притеснявам за нещата си.
Вчера получих съобщение,че имам 3 пратки при тях от курсовете  им на 12.09 и 15.09
Чак сега получи съобщение  Shocked Аз от тези курсове си получих нещата, но мислих, че ако снощи е пристигнал камион трябваше вътре да ми е една стара поръчка.

Пристигнал е камион, защото аз снощи имам имейл и смс за пратки. Но мисля , че в неделя също им е тръгнал бус, който да дойде в четвъртък. Нещо напоследък наистина не могат да смогнат с пратките, все нямат място в курса и отлежават в Лондон. Дали е заради намаленията, може да са зареждали магазини и затова така  newsm78

Persia, адресът им е доста забутан ул.Филип Кутев № 5 /между зоологическата градина и бул.Черни Връх/ . По Черни връх като караш, подминаваш кръстовището със Сребърна и след това не знам коя се пада вляво (там завиват доста коли), после се оглеждаш за тяхната табелка, която също се пада от лявата страна.

ПП ментина   bouquet веднага ще пробвам кодчето, че тия от миналия ден вече не ми важат

# 95
  • София
Момичета, от Джордж с българска карта на английски адрес става ли вече?

# 96
  • София
 Мерси много за адреса!  bouquet
 Доколкото ги разбрах в БГ не са описани.

# 97
  • София
Аз също днес се чух с гъбко - на 19 е тръгнал курс към БГ. Имали много пратки и не могат да ми кажат моите тръгнали ли са или не. ще чакаме и това е  Peace

Момичета, от Джордж с българска карта на английски адрес става ли вече?

Да, но май на случаен принцип  Simple Smile

# 98
Аз също днес се чух с гъбко - на 19 е тръгнал курс към БГ. Имали много пратки и не могат да ми кажат моите тръгнали ли са или не. ще чакаме и това е  Peace

Този курс от 19.09. кога се очаква да е в БГ?

# 99
Във фейсбук върви разгорещена дискусия около намалението в Next което се очаква за 25.09 от самия магазин не дават категоричен  отговор , а само уклончив такъв казват проверявайте Simple Smile обаче преди дни излезе съобщение от хора там, че ще има намаление на 25.09 което ще покрива `mid-season` така че    Heart Eyes

# 100
  • София

Този курс от 19.09. кога се очаква да е в БГ?
Мисля, че в четвъртък.

# 101
  • Бургас
XX-VCAUTUMN - код за 20% намаление на дрехите в Теско, валиден до 03.10. Не съм го пробвала дали работи  Peace продължава и промоцията им за безплатна доставка над 50 паунда.

Кода работи. Ментина   bouquet

# 102
  • София
Във фейсбук върви разгорещена дискусия около намалението в Next което се очаква за 25.09 от самия магазин не дават категоричен  отговор , а само уклончив такъв казват проверявайте Simple Smile обаче преди дни излезе съобщение от хора там, че ще има намаление на 25.09 което ще покрива `mid-season` така че    Heart Eyes

това само за сайта ли важи или и за магазина в София?

# 103

това само за сайта ли важи или и за магазина в София?

за магазина в софия кой ти казва Simple Smile незнам едва ли, но по принцип дискусията е в UK  Peace

# 104
Един път не успях да купя нещо от тези намаления на Некст Joy
И да си харесам нещо останало ще няма номер и така...

Общи условия

Активация на акаунт