Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 143
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
С такова нетърпение чаках пакета от Асда от посредника, а мъжът ми като отишъл в офиса взел само покупките ми от Ибей.  Сега трябва да чакам следващото раздаване  ooooh! .

# 76
  • София
maeva0959,много ми беше полезна с размерите Hug Оказва се,че наистина панталоните са големи...

Много ме зарадва,чакам и аз същото  Simple Smile Качулката не се сваля,нали?

# 77
записче

# 78
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug
Взех си нещата от Теско, да споделя впечатления. http://www.clothingattesco.com/girls/Crystal-Mountain-Striped-ju … per/invt/kc021660 - размер 2-3, страхотна дрешка;
Ако искате размери или реални снимки, кажете  Peace

mentina би ли ми измерила тази блуза и да споделиш ватирана ли е, плътна ли е Peace
Благодаря ти предварително   bouquet Hug

Не е ватирана, но е маалко по-плътна от обикновените тениски с дълъг ръкав. За градина или ясла е идеална, тъй като там обикновено е много топло  Peace Деколтето е по-широко.
дължина от края на деколтето - 38
ръкав /той също започава от деколтето/ - 39/26
ширина подмишници - 29,5

# 79
  • Плевен
Тук

# 80
  • София
Момичета аз нямам мейл от Гбко, а със сигурност трябваше едни неща от АСДА да са били при тях при тръгването на камиона Sad
Ох сега писах на Гъбко дано да ми отговорят, че нещатат ми трябваха много Sad А като знам, че и едно палто трябва да ми е на техния адрес, кога ли ще пристигне.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 09:27 от aria_82

# 81
  • София
Лелеее, кога изписахте 6 страници  ooooh!.
И за да не е само "запис", до края на седмицата чакам едни боти от New look.

# 82
здравейте, ако някой пуска джордж да свирка......пишете на ЛС, мерси

някой да е поръчвал от тези,  да ми измери 10 колко см е ....
http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/flower-boot … 0,default,pd.html

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:09 от delinda_d

# 83
записче   bouquet

# 84
  • София
Момичета, а дали в момента има пътуващ камион на Гъбко.Нещо започнах а се притеснявам за нещата си.

# 85
Момичета, а дали в момента има пътуващ камион на Гъбко.Нещо започнах а се притеснявам за нещата си.
Вчера получих съобщение,че имам 3 пратки при тях от курсовете  им на 12.09 и 15.09

# 86
  • София
Вчера получих съобщение,че имам 3 пратки при тях от курсовете  им на 12.09 и 15.09
Чак сега получи съобщение  Shocked Аз от тези курсове си получих нещата, но мислих, че ако снощи е пристигнал камион трябваше вътре да ми е една стара поръчка.

# 87
Ако някой пуска от Теско тези дни моля да ми пише на  ЛС Praynig

# 88
  • София
Здравейте  Hug
Взех си нещата от Теско, да споделя впечатления. http://www.clothingattesco.com/girls/Crystal-Mountain-Striped-ju … per/invt/kc021660 - размер 2-3, страхотна дрешка;
Ако искате размери или реални снимки, кажете  Peace

mentina би ли ми измерила тази блуза и да споделиш ватирана ли е, плътна ли е Peace
Благодаря ти предварително   bouquet Hug

Не е ватирана, но е маалко по-плътна от обикновените тениски с дълъг ръкав. За градина или ясла е идеална, тъй като там обикновено е много топло  Peace Деколтето е по-широко.
дължина от края на деколтето - 38
ръкав /той също започава от деколтето/ - 39/26
ширина подмишници - 29,5

bouquet Hug

# 89
  • София
 Сутринта говорих с Габко- казаха, че имат неописани поръчки при тях. До ден два трябва да уточнят всичко което е пристигнало ooooh! Незнам какви ги вършат....нестига,че ми начислиха  доставка до английски адрес въпреки, че нетрябваше, сега и информация  за поръчката си която е платена от преди седмица и по техен мейл трябваше да е в Понеделник при тях немога да получа.
 Някой може ли да ми даде точният им адрес в София?   

Общи условия

Активация на акаунт