Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 121
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Wolwedans
Явно всички сме се оборудвали с Теско тия дни. И моята поръчка е при мен. Благодаря на мамите, които похвалиха ватираните долнища, много са хубави за цената си. Дрешките наистина са леко уголемени, но здраве да е, ще ги носим и на пролет

# 61
Никой ли още не е взимал от ботушките на Джордж?!
аз поръчах за децата по един чифт,но ще дойдат след 2 седмици
А номер 6 инфант за малко детенцве ли са, за да не взема 6 за голямо Simple Smile
Има в описанието на обувки линк за принтиране как да измериш крачето на детето,там са съпоставени см/номерации детски. Peace

# 62
  • София
Момичета,продавам тези обувkи че са ни малkи.Ако някой има интерес да пише на лични  Peace.
http://www.amazon.co.uk/Ciao-Bimbi-Toddler-Gattona-20907-01/dp/B … 983198&sr=8-6
И на мен много ми харесват обувките и чакам да видя номера Heart Eyes

# 63
здравейте!направих и аз поръчка от теско , пратиха ми мейл че е приета и после още един че е отказана..пуснах с виза електрон на ПИБ..на адреса на Алезар - всичко си беше налично и не мога да разбера къде е проблема..да ви помоля тези които са успели да поръчат от там да кажат какво бъркам или съвет някакъв за посредник?мерси предварително!

# 64
  • София
Получих момичешкото яке на точки от Теско 18-24 и на първо мерене ни беше идеално, изпрах го и като го мерих пак се оказа, че ни е малко тесничко. То проблемът не е в прането, ами днес бяхме с анцунгово плюшено горнище и затова така, а при първа проба беше малката по тениска. Много съм несъобразителна и сега ме е яд. Ако някой го иска да свирка  Praynig че да поръчам по-големия размер.

did4eto_85 няма много логика в отказите им на поръчки. Аз също плащам с виза на ПИБ, на адрес на Габко пускам. Но едва ли е заради посредника. Сигурна съм , че има мами , които са пускали успешно и на адреса на Алезар.

# 65
може ли да ми даде някои телефона на габко ? Embarassed

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 22:30 от jen04

# 66
Някой беше писал, че след няколко дни на 25.09 започва намаление в Некст. Потърсих инфо, но никъде нищо не открих. Някой чувал ли е нещо? Да чакам ли или да си пускам поръчката? Thinking

# 67
  • Пловдив
И аз днес се обзаведох  с Теско  Laughing
Получих една прекрасна рокля за кръщенето на  малките,която сега я няма
Другата, която  си поръчах обаче ми е много къса - иначе е просто страхотна   Cry  ето тази
http://www.clothingattesco.com/womenswear/F+F-2-in-1-Lace-dress/ … Ales52r8fAQ%3D%3D - ако някой я хареса  - да свирка

Едно невероятно яке за каката
http://www.clothingattesco.com/girls/F+F-Checked-bomber-jacket/i … 9S75%2BdHMw%3D%3D - много е  дебело

# 68
здравейте!направих и аз поръчка от теско , пратиха ми мейл че е приета и после още един че е отказана..пуснах с виза електрон на ПИБ..на адреса на Алезар - всичко си беше налично и не мога да разбера къде е проблема..да ви помоля тези които са успели да поръчат от там да кажат какво бъркам или съвет някакъв за посредник?мерси предварително!
Аз имам две отказани поръчки, платени с Виза електрон на ПИБ-дебитна и мисля, че проблема е в картата

# 69
# 70
Танче, мерси за пореден път  Hug

Имам мейл от Габко, че изпращат пратки от курсове 12 и 15 септември, няма да ги пазят в офиса, всичко ми е от Ибей този път като че ли
или поне не помня  вече от къде трябва да дойдат 4 пакета  ooooh! ужас  Shocked

# 71
  • Sofia
Някой да е получавал днес мейл от Габко?
Аз още чакам...

# 72
  • София
Някой да е получавал днес мейл от Габко?
Аз още чакам...

аз имам от 21ч, вече си бях отписала пратките , че са в този курс.

# 73
  • София
и аз получих от габко за моята поръчка към 20ч вечерта

# 74
Здравейте, някой да има идея кога Габко ще приемат пак поръчки??В сайта им пиша, че от 18-ти не приемат поръчки newsm78

Общи условия

Активация на акаунт