Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 413
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ей,този Теско е наистина голяма работа,всичко което получих много ми хареса.Черната чанта ми идва малко голяма,ще и умувам.Банския го взех на майтап,но се оказа много сполучлив.Палтото,което чаках с нетърпение е невероятно,навсякъде ми лепна,но ми пристяга малко на бюста  Sad  Май ще си го нося разкопчано  Mr. Green Ето снимките от Теско и тези от Маркс и Спенсър.От там за пръв път се разочаровах,но ще се оплача в другата тема  Wink

# 316
  • Бургас
И тук да попитам - Момичета, да сте срщали някъде хубави мъжки зимни обувки?

Предварително благодаря на отговорилите   bouquet

От sportsdirect на Каримор http://www.sportsdirect.com/karrimor-mount-low-mens-183150 и това http://www.sportsdirect.com/campri-snowdon-boots-183031?colcode=18303191  Peace

Още ли го няма курса на Гъбко? Никой ли не е получий мейл от тях?

Tzvetche, много ти благодаря  Hug А да имаш представа дали си отговарят на номерата?

# 317
http://www.clothingattesco.com/bin/venda?bsref=clothingattesco&a … amp;x=104&y=4
Някой поръчвал ли си е тази рокличка? Чудя се дали е еластична и изобщо добре ли изглежда на живо  newsm78

А на дамско бельо и аксесоари ( дамски чанти и шапки ) важат ли намаленията?

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 01:50 от -Рея–

# 318
  • Златна Добруджа
От това,което чета напред да разбирам ли,че вече кандисаха и от Теско приемата наши карти,или е на късмет работата? Rolling Eyes

все повече поръчки се случват в Теско с нашенски карти
разбраха къде са върлите купувачи и отпуснаха каиша  Mr. Green

Осен това са станали и много бързи  Crazy Вчера сутринта пуснах поръчка, тази сутрин е вече Dispached  Mr. Green

# 319
ЗДравейте! Някой може ли да ми даде размери на прословутото яке на точки от Теско- р-р 18-24 или р-р2-3?

# 320
  • Бургас
ЗДравейте! Някой може ли да ми даде размери на прословутото яке на точки от Теско- р-р 18-24 или р-р2-3?

Имаме 18-24. Ето размери: дължина на якето - 40см. шир(мерена подмишниците) - 31/32см. дълж. на ръкава(от рамото) - 34см.
И според мен якето е умалено, а може би взех малкия размер newsm78, но пък ръкавите са доста дълги, поне на дъщеря ми.

# 321
Здравейте!
Да знаете кога ще пускат на НЕКСТ намалението?
Поздрави

# 322
Момичета помогнете с един размер.....яке за момче от Теско....височина 120см, за кой размер сме 6-7 или 7-8?
Благодаря

# 323
Някой иска ли да се комбинираме за поръчка от Теско,която ще пусна,за да хванем 20 % отстъпка,което е за поръчки над 50 лири,а аз съм харесала само 2 якенца за 18 общо.

# 324
  • Burgas
Здравейте!
Да знаете кога ще пускат на НЕКСТ намалението?
Поздрави
вече го пуснаха:))

# 325
Момичета, при мен кода в Теско работи,и ми намаля с 40 % нещата общо.Обаче,не мога да разбера защо,след като стойността на дрешките ми е над 50 паунда,не ми маха доставката  newsm78
Безплатната доставка е само за неща от разпродажбата.Ако имаш нещо от новата колекция,ти слага доставка.И аз пуснах в петък и на мен ми беше така,и не ми се хващаше БД. Peace

# 326
Момичета, при мен кода в Теско работи,и ми намаля с 40 % нещата общо.Обаче,не мога да разбера защо,след като стойността на дрешките ми е над 50 паунда,не ми маха доставката  newsm78
Безплатната доставка е само за неща от разпродажбата.Ако имаш нещо от новата колекция,ти слага доставка.И аз пуснах в петък и на мен ми беше така,и не ми се хващаше БД. Peace

На мен вчера БД ми се хвана дори и с неща от Новата колекция. Имах от намаленията също,които допълнително ми се намалиха още  с 20%.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 11:50 от coridda

# 327
Здравейте.
Извинявам се предварително, че се включвам много неподготвена в темичката ви и с молба за помощ.
Спешно трябва да поръчам една електрическа помпа на Томи Типи от сайта на mothercare, но до сега никога не съм правила такава поръчка и нямам никаква представа кой посредник да избера и как се процедира изобщо. Препоръчаха ми Габко, но видях, че временно от 18-ти преустановявали приемането на поръчки.

Бихте ли ми препоръчали коректен посредник?
Какви са сроковете за доставка, защото помпата наистина ми трябва колкото може по-бързо, а ако ще чакам 2-3 седмици по-добре да платя повече и да си я взема от бг.

Благодаря ви предварително и отново се извинявам, че не съм попрочела повече, но малката не спира да плаче.   bouquet  bouquet

# 328
Либи, най -бързо според мен ще стане ако поръчаш с твоя карта помпата и пратиш на адреса на превозвач в  Англия. След това всичко зависи кога ще има курс за БГ, но по малко от 10 дни мисля , че няма как да стане Simple Smile Може също да погледнеш в английския ибей, от там са ми пристигали пратки за 3-4 дни .Успех !

# 329
Да се похваля и аз с успешна поръчка от Теско, пусната късно вечерта в петък и вчера вечер имам втори мейл, че е изпратена.Изпозлвахме адрес на Габко и Виза електрон на експресбанк.В  софия плаща ли се за доставка на адрес от Габко?

Общи условия

Активация на акаунт