Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 308
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Момичета с БГ-карта може ли да се поръчва от този сайт и имат ли доставка до тук
www.getthelabel.com

Не, не може с Бг карта. Само с услугите на посредник!
Благодаря ти Hug ,а имат много хубави намаления сега  Peace

# 496
Здравейте!
Някой поръчвал ли е тези ботушки?
 http://www.clothingattesco.com/girls/Minnie-Mouse-Wellington-boo … irls-footwear-4-3
Ако да може ли да ми измерите стелката на 5 и 6. Може и на други гумени ботушки от Теско

# 497
  • Пловдив
На УК6 стелката е около 15см, не мога да измеря по-точно.  Peace

# 498

Момичета с БГ-карта може ли да се поръчва от този сайт и имат ли доставка до тук
www.getthelabel.com

Не, не може с Бг карта. Само с услугите на посредник!

Някой опитвал ли е с Pay Pal? На сайта е отбелязано, че може да се плати и с Pay Pal.  Thinking

# 499
  • София
Здравейте!
Някой поръчвал ли е тези ботушки?
 http://www.clothingattesco.com/girls/Minnie-Mouse-Wellington-boo … irls-footwear-4-3
Ако да може ли да ми измерите стелката на 5 и 6. Може и на други гумени ботушки от Теско

Панда, нямам точно тези, но имам други гумени от теско - 5-ца са нашите, в момента съм на работа и не бих могла да меря точно, но мога да те ориентирам ... за краче до 14 см според мен, дъщеря ми е с 13.7 см и има малко резерв за да влезе с по-плътен чорап, вероятно стелката на 5-цата е 14.0-14.5 см ... ако не получиш по-точен размер до довечера ще измеря и ще пиша  Peace
Дано да ти бях полезна  Hug

# 500
Момичета,
какви ботушки трябва да купя за проходило дете? Дребната ще проходи точно през зимата и сигурно ще и трябват непропускливи ботуши за сняг. Вече разбрах, кои са за количка / с мека подметка/, но не мога да се ориентирам при останалите. Гледам някакви с подметка, но нагоре - дали няма да пропускат?  Thinking

# 501
 В понеделник ходих да си взема пратка от Габко и ги питах къде ми е още една пратка, която би трябвало да е при тях вече. Не можаха да ми кажат в момента, но си отбелязаха да проверят. След 3ч. се обадиха, че е при тях. Вчера отново ходих да си я взема и ме изненадаха приятно като не ми начислиха такса, защото грешката била тяхна, че не са обединили двете пратки. Явно са се позатрупали с пратки и е нормално да се получи объркване, но като цяло са много коректни!

# 502
  • Бургас
Получих една малка поръчка от Теско пуснах я заради гумените ботушки р-р УК6 http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/F+F-Printed-wellingt … ots/invt/az021067 - приблизително стелката е 15-15.5см., май ще са ни доста големи, като се събуди дребната ще пробваме.
http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/Cherokee-Pretty-girl … irt/invt/kc021644 - тази блузка е разочарование, страшно тънка и краищата на ръкавите и подгъва не са подшити в смисъл след като се изпере ще се завият на вътре - р-р 18-24
http://www.clothingattesco.com/Boys-New-In/Cherokee-Belted-jeans/invt/kd021901 - това дънки е много хубаво за момченце, но е пролетно- есенно, р-р2-3
http://www.clothingattesco.com/Boys-New-In/Cherokee-Digger-Long- … irt/invt/kd021119 - блузката е от много добро трико, средно дебела, за ясла, градина е чудесна р-р 2-3
В момента не мога да направя снимки ако някой иска да ми пише ЛС.

# 503
# 504
  • Бургас
Получих си поредната поръчка от Некст, но за съжаление апреските, които толкова много исках за дребния са ни малки  Confused
Ето тези са, номер 8 - меря стелката 16 см.Иначе нямат етикетче с размера  newsm78

http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/73/11?extra=sch& … 3b%26nbsp%3bBoots

Ако някой прояви инетерес - ЛС  Heart Eyes

Алмуз начисляват ли доставка от Некст?

P.S. Апреските си намериха нов собственик  Grinning

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 23:55 от sisi_f

# 505
В понеделник ходих да си взема пратка от Габко и ги питах къде ми е още една пратка, която би трябвало да е при тях вече. Не можаха да ми кажат в момента, но си отбелязаха да проверят. След 3ч. се обадиха, че е при тях. Вчера отново ходих да си я взема и ме изненадаха приятно като не ми начислиха такса, защото грешката била тяхна, че не са обединили двете пратки. Явно са се позатрупали с пратки и е нормално да се получи объркване, но като цяло са много коректни!

И аз да споделя - много съм доволна от Габко. Преди 10-ина дни трябваше да имам пратка при тях, но на място не я намериха. На следващия ден ми се обадиха, че е при тях и ми я доставиха безплатно, за компенсация. Ето така се прави.  Peace

Днес трябва да е пристигнал курс - някой да знае нещо?

# 506
  • София
АЗ СЪМ БЯСНА НА ГАБКО! Иде ми да крещя направо! Днес ми казаха, че имали проблем - изгоряли им компютрите, имали и проблем с банкирането и от сайтовете им отказали поръчките, защото не им ги платили. Е, добре, а защо трябваше да ме мотаят повече от две седмици? Нямало как да се свържат с мен, защото им изгоряли компютрите, а докато разговарях с някаква Госпожа каза, че виждала, че имам поръчка от Теско и Некст. Съответно в поръчката ми има и телефонът ми. Можеха да звъннат. Сега пак съм в чуденка за фирма посредник - Емпреса или Гив транспорт? До сега съм поръчвала 2 пъти с Алезар и бяха суперкоректни.
Габко се оказаха много некоректни. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 507
АЗ СЪМ БЯСНА НА ГАБКО! Иде ми да крещя направо! Днес ми казаха, че имали проблем - изгоряли им компютрите, имали и проблем с банкирането и от сайтовете им отказали поръчките, защото не им ги платили. Е, добре, а защо трябваше да ме мотаят повече от две седмици? Нямало как да се свържат с мен, защото им изгоряли компютрите, а докато разговарях с някаква Госпожа каза, че виждала, че имам поръчка от Теско и Некст. Съответно в поръчката ми има и телефонът ми. Можеха да звъннат. Сега пак съм в чуденка за фирма посредник - Емпреса или Гив транспорт? До сега съм поръчвала 2 пъти с Алезар и бяха суперкоректни.
Габко се оказаха много некоректни. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Случва се. И на мен ми гръмна компютъра преди месец и всичко отиде по дяволите. Така, че малко по спокойно. Всички сме хора. Пита ли ги защо не са ти се обадили? Виждаш, че и при други е имало проблеми. Явно е истина и им трябва време.

# 508
Ето малко информация за този сайт /за Джулс специално  Wink/:
Доставят до България с препоръчана поща - 3,95 лири. Изпращат тракинг номер, ако поискате такъв.
Пуснах поръчка на 13-ти, още същия ден я диспачнаха. На 16-ти е била в Бг. Тук вече следва голям хаос в пощата, но днес успяха да ми изровят пратката от един шкаф. Confused Що дири там...никой не можа да отговори.
Имах малко недоразумение и със сайта. Пуснали ми мейл, който не съм получила и отнесоха доста критики. Въпреки това, се отнесоха много любезно и няколко пъти ми благодариха за поръчката и търпението. Затова ги препоръчвам. Peace
Поръчах тази рокля, чорапогащи, болеро, обувки

Ето и реални снимки на нещата
Много съм доволна. Всичко е с перфектно качество. Роклята е плътна и много подходяща за по-специален повод.

# 509
Ето малко информация за този сайт /за Джулс специално  Wink/:
Доставят до България с препоръчана поща - 3,95 лири. Изпращат тракинг номер, ако поискате такъв.
Пуснах поръчка на 13-ти, още същия ден я диспачнаха. На 16-ти е била в Бг. Тук вече следва голям хаос в пощата, но днес успяха да ми изровят пратката от един шкаф. Confused Що дири там...никой не можа да отговори.
Имах малко недоразумение и със сайта. Пуснали ми мейл, който не съм получила и отнесоха доста критики. Въпреки това, се отнесоха много любезно и няколко пъти ми благодариха за поръчката и търпението. Затова ги препоръчвам. Peace
Поръчах тази рокля, чорапогащи, болеро, обувки

Ето и реални снимки на нещата
Много съм доволна. Всичко е с перфектно качество. Роклята е плътна и много подходяща за по-специален повод.

Страшна е роклята. Май ще има кръщене. Да е жива и здрава бебка.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт