Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Охааа! Дели, много благодаря!   bouquet

# 526
Бебино, не съм си купувала ботуши, но сандалите им си отговарят. И на децата обувките-също.  Peace

А колко е доставката от сайта на Некст до УК -адрес?
3.95 паунда  Peace
А с БГ-карта ли се правят поръчките или посредник?

# 527
  • София
Бебино, не съм си купувала ботуши, но сандалите им си отговарят. И на децата обувките-също.  Peace

А колко е доставката от сайта на Некст до УК -адрес?
3.95 паунда  Peace
А с БГ-карта ли се правят поръчките или посредник?
  Вече е 3.99 паунда. Само с посредник.

# 528
Дами, четете първа страница. Не е трудно, нито отнема толкова време.  Peace

# 529
Здравейте, да питам че вече 2 пъти купувам и не уцелвам    Embarassed     искам да взема маратонки на моя малък юнак но сме с висок свод което ме затруднява в избора( р-р ни е C6), а още повече че искам маратонките да са с мека подметка, дали някой от вас е взимал такива или знае. Ако може да ми помогнете, може и на лични     Praynig

да си подбутна запитването  ако може ето тези маратонки:  http://www.sportsdirect.com/nike-lykin-09-infants-025141?colcode=02514144

ако ги има някой да сподели, подметката дали е мека ( има маратонки с много твърда подметка затова питам ) 

хайде за последно  Praynig
някой не е ли купувал маратонки които да не са със толкова твърди подметки, хайде майчета включете се, моля за съвет  Hug

# 530
Dzuls  Hugблагодаря

Дами, четете първа страница. Не е трудно, нито отнема толкова време.  Peace
Чета но не знам колко е актуална информацията !

# 531
Dzuls  Hugблагодаря

Дами, четете първа страница. Не е трудно, нито отнема толкова време.  Peace
Чета но не знам колко е актуална информацията !

Ако не беше актуална, нямаше да си правя труда да я слагам във всяка тема.

# 532
  • Асеновград
Поръчката от Теско ми е отказана  Cry ,защо лиии. Rolling Eyes С Виза на ЦКБ съм Sad

Имам имейл от Теско,че нещата,които съм поръчала не са налични  Rolling Eyes Според вас възможно ли е от 20 артикула,да няма нито 1 наличен?  Cry

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 21:45 от Красииии

# 533
Красииии ,
не мога да помогна за съжаление. Райфайзен имат най-скапаното онлайн банкиране, но пък с Виза-та им вече трета поръчка пускам от Теско. Ако си извадиш карта от там, може и да те пуснат.

# 534
Красиии, когато отказват винаги е под предлог, че стоките са изчерпани
пробвай след време пак, или смени картата
аз си смених мейла, след две отказани поръчки и от тогава нямам нито една неизпълнена

# 535
  • Асеновград
Красиии, когато отказват винаги е под предлог, че стоките са изчерпани
пробвай след време пак, или смени картата
аз си смених мейла, след две отказани поръчки и от тогава нямам нито една неизпълнена

Ясно  Sad Ще пробвам пак, ако не стане-ще сменя имейла.И ако пак не стане-картата  Rolling Eyes

# 536
Момичета,имате ли впечатления от New Look,ако свърши даден артикул дали го зареждат пак?! Rolling Eyes
Свършиха ми две сака от намалението... Sad

# 537
..
Страшна е роклята. Май ще има кръщене. Да е жива и здрава бебка.   bouquet
Камък ми падна от сърцето. Толкова я чакам тази рокля, че се поболях, докато решим проблема и издирим пратката. В крайна сметка, момата ще си носи роклята на кръщенето. Wink
Благодаря за пожеланието! Hug

Малко спам, но дрешки на Майорал има на много места в Бг на доста по-ниски цени от тези в сайта. Купувам много неща от тази марка.
Хоуп, в Пв закриват основния им магазин и минават на онлайн търговия. Провери за българския вариант на сайт, защото тази рокля беше около 40 лв в магазина Peace
И приятно прекарване на кръщенето, ще чакаме снимки Hug.

# 538
Благодаря ти, Шайн! Hug
Единствено в Касида открих Майорал, но някакви стари неща и никакви рокли. В UK пък само в този сайт харесах рокля.
Благодаря за пожеланията, ще пусна снимки, когато са готови. Wink

....сега погледнах - в българския сайт има точно 4-5 неща в раздела до 24м.И в другите раздели е така - много бедно.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 23:11 от _Hope_

# 539
Здравейте, да питам че вече 2 пъти купувам и не уцелвам    Embarassed     искам да взема маратонки на моя малък юнак но сме с висок свод което ме затруднява в избора( р-р ни е C6), а още повече че искам маратонките да са с мека подметка, дали някой от вас е взимал такива или знае. Ако може да ми помогнете, може и на лични     Praynig

да си подбутна запитването  ако може ето тези маратонки:  http://www.sportsdirect.com/nike-lykin-09-infants-025141?colcode=02514144

ако ги има някой да сподели, подметката дали е мека ( има маратонки с много твърда подметка затова питам ) 

хайде за последно  Praynig
някой не е ли купувал маратонки които да не са със толкова твърди подметки, хайде майчета включете се, моля за съвет  Hug

Ние сме с марка Адидас и от БГ и от сайтовете...много съм доволна....сега и бебо ги доизносва,...но те като се изперат са си като нови. Относно подметката нямаме такива с твърда, а и колкото е по-тънка ще е и по мека според мен.

За Теско да добавя....от два дена опитвам неуспешно да направя първата си поръчка с Виза на Експресбанк..........и днес най - накрая успях. Незнам как стана , но много се измъчих. Предполагам че банката е давала грешна информация за наличните средства по сметката...защото първия ден след като получих смс че имам преведени пари опитах да платя и не ставаше, въпреки че сметката беше на половина от наличните. Незная защо , а и не питам. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт