Отговори
# 195
Добро утро бъдещи и настоящи мамчета Simple Smile.

Имам бърз въпрос - на мъника акото стана зелено от два дена. Няма слуз, не мирише лошо. Пълни по няколко памперса на ден. Само на кърма сме и чай Хипп заради коликите. Може ли от коликите да е зелено или да търся друга причина?

Hug

# 196
Добро утро!  Hug

aissa80, аз съм чувала, че акито става зелено, когато бебето е претоплено. Може да има и друга причина, но не я знам.

Момичета, качих и аз няколко снимки в албума да видите Виктория.  Heart Eyes

Днес сме на консултация. Аз теглото и го знам, тъй като си имам електронна везна в нас, но все пак искам доки хубаво да я погледне. Не знам какво щях да правя без тази везна. Така виждам по колко се храни, тъй като е доста мързеливо бебе (по думите на д-р Спок) и суче много бавно. Та така поне съм сигурна по колко изяжда.

# 197
Jani4ka, точно днес надникнах и видях снимчиците, ама голяма е сладурана Вики  Grinning И Диди на Даниелка, и Хриси, Ема, Вероника, Ивайла, Деян, Никола, Митко, Зорница, абе всичките са големи сладурчета. Няма да ги изреждам поименно, че са много, но успях да разгледам всичките и са страхотни Heart Eyes

Аз изобщо нямам съмнения, че Дани наддава, нали го виждам каква двойна гушка е направил. Трябва да кача и негова актуална снимка тези дни. Simple Smile

aissa80, допитай се до педиатъра му най-добре  Peace Че и Дани е с колики, даже и с хрема, но акито не се е променяло.

# 198
  • Варна
Имам бърз въпрос - на мъника акото стана зелено от два дена. Няма слуз, не мирише лошо. Пълни по няколко памперса на ден. Само на кърма сме и чай Хипп заради коликите. Може ли от коликите да е зелено или да търся друга причина?
Възможно е цвета да е променен от чая или от претопляне.

Gergan_ka, как ти повръща детенцето? Дори и да е със рефлукс има варианти за лечение и не е толкова страшно колкото изглежда.

# 199
Момичета, имам голяма болка. От умора ли, от хормони ли, не знам, но съм в голяма емоционална криза.  newsm45 smile3511 Онзиден се скарах с майка ми, която дойде тук да помага и обърна къщата наопаки. Тя си е голям дразнител, но все пак ми е майка и ми е много тъжно, че и наговорих едни..... В резултат, тя си тръгна без предупреждение и ми затваря телефона. Оттогава рева, та се късам по най-малкия повод. Вчера пък се сопнах на другите родители, и те си тръгнаха. Хайде, този случай беше малко по-невинен, но след това се разревах и когато мъжът ми направи забележка. Мислех да не споделям това с външни хора, но пък сигурно не съм първата на която се случва. Има ли начин да успокоя малко хормоните и нервите? Че както е тръгнало, ще се изпокарам със всички, и после трудно ще ми простят. Защото казана дума, хвърлен камък..... Моля, SOS!

# 200
Здравейте момичета! Нас ни изписаха на 21.09.Не съм успяла да ви прочета.Честито на всички мами!  bouquet Моят Борислав се появи на 17.09. в Шейново, след 10 часа мъчене по обикновенния начин и накрая секцио.Оказа се много голям -4 и 400кг. и 54 см.Нямаше как да излезе нормално.Слава бого всичко мина добре и сега гушкам едно малко човече.

# 201
Giada, и при мен имаше подобен период ама мина за два три дена... рев, рев за нищо и после, все едно не е било.

Не мисля, че ще се скараш сериозно с хората край теб. Те са ти най-близки и всички знаят, че в момента хормоните ти играят лоши шеги. Спокойно. Всичко е временно и минава бързо. Дай си ден два да се успокоиш!  Hug Навън е слънчице, излез ако можеш малко на разходка с бебчето. Добре действа...

# 202
  • София
Giada, трябва наистина да се успокоиш. Аз бях в такова състояние след първото ми раждане, не можех да се понасям - детето ми постоянно ревеше, не спеше, а аз бях ходеща съборетина...Ако си бях наела помощничка, нещата нямаше да са такива - твърдо убедена съм в това, Бабите ни са твърде надалече, а и не искам да ми се мотаят с приказките "и ние сме гледали деца", майка ми ми помага, но и тя понякога е вироглава. Моят съвет е час по-скоро да си наемеш жена, която да ти помага - може 2-3 пъти в седмицата за по няколко часа....

# 203
Здравейте милички и от мен Hug

Вчера бяхме на разходка в морската градина почти цял ден и бебка като я накърмих в 14.00ч. после се събуди чак 19.00ч. за малко започнах да я кърмя и тя пак заспа, морския бриз и действа добре тя предните дни по цял ден не спинкаше от коремчето, но от както даваме Био Гайа и чай от копарено семе нещата се оправят май е поне за момента вчера ака 4 пъти newsm44 Днес сме на първата консултация да видим как вървят нещата виждам я че е понапълнила бутчетата и бузките.

Giada- Старай се да бъдеш наистина по спокойна, защото се отразява и на бебчето.

И мен много работи ме изнервят особенно свекърва ми като се довлече и започне да ми мачкоти детето и часове след това немога да го успокоя и най ме е яд като го зацелуват по лицето еййййй направо ще ги избия  #Cussing out то спинка милото тя го бута, да го пипа  гали го по лицето дърпа му ръцете накрая ще ми избият лимките и ще хвърчи пирошина. Най големия абсурд е че всеки път след нея е урочасано Shocked НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕЕЕЕ #2gunfire #2gunfire #2gunfire Оплаках се и аз Sad

Честито на новите мами! Да са им живи и здрави малките рожбички!

# 204
Здравейте мами с бебета.....аз пиша да драсна, че днес е термина и съм си тук .Чета ви редовно но не пиша. защото още сме две в едно а май малко останахме  ooooh!

# 205
Gaida споко,
и аз бях така първите дни даже мисля че удари седмица
само ревях всичко ме разстройваше.
само че аз си изливах всичко на татито ни Sad
кофти ама в период на проблясък му се иззвинявах и обяснявах да не ми обръща внимание и така.
след седмица всичко отшумя.
времето е добър приятел всичко оправя Simple Smile

ох и аз имам тревога,
от 3 дни се опитвам да се разболея, още не се давам ама да видим до кога.,
карам на прахчета и стрепсилс за гърлото ама никак не ми помага.
от 3-4 дни ме боли гърло засега само това хрема още нямам нито Т
страх ме е да не лепна нещо на бебко, сега само татито го храни и оригва аз почти не го гушкам Sad

оплаках ви се  Hug Hug Hug Hug
качвам нови снимки на Мити.  а той е вече 55см и 4100кг

# 206
LITA,я кажи какви прахчета взимаш и може ли Стрепсилс, докато кърмиш? Защото аз съм болна, но освен витамини и Инфлуцид - друго не смея да взема,а така не знам до кога ще я карам.

Ние вчера се кърмихме към 30 - 40 мин на едната гърда и след това го теглих, беше изял цели 40 мл., другите му ги додадох изцедени. Оставих го да пореве и да се полута и той накрая като видя,че няма накъде и взе да посуква по малко, но още е объркан. През нощта обаче ми беше много лошо и нямах сили да го чакам 1 час да се накани да сучи,та се изцедих и от шишето му дадох. Надявам се до утре да се пооправя вече и ще го мъча пак на гърда.

# 207
Gaida,и аз бях така няколко дни.Само че се стреснах,че ми намаля кърмата и си казах "Майната им на всички".Сега си гледам децата и никой не ме интересува.А за майка ти,ами тя е майка,би трябвало точно в момента да те търпи,каквото и да ѝ приказваш.

# 208
LITA, вземи си за гърло Тантум Верде - Форте. На мен ми помогна. Също така за гърло най-безобидните хапчета са Ефизол. Прави си и инхалация с лайка, сода и мед. Това всичко ми го препоръча леля ми, която е много добър фармацефт и мен ме оправи.

Дана, благодаря ти!  Hug Чакам нови снимки и на Дани.

# 209
Лита, и аз бях така, но за съжаление у нас всички се разболяхме и си заразихме и бебето  Sad Дано не ви хване бебчето Simple Smile

У нас не идват роднини и няма кой да ме ядосва. Ние отскачаме понякога с бебето до родителите на мъжа ми, те са в къща с двор и Дани си отспива навън. Не се връзвайте никога на роднини, полза няма, а нервите са ни важни сега. Peace

Общи условия

Активация на акаунт