Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
Кога е отворено магазинчето на Сали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
-
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
-
Кога е отворено магазинчето на Сали?
-
Как мога да облекча коликите на бебето си?
-
Мога ли да приемам лекарства, докато кърмя?
.

И Диди на Даниелка, и Хриси, Ема, Вероника, Ивайла, Деян, Никола, Митко, Зорница, абе всичките са големи сладурчета. Няма да ги изреждам поименно, че са много, но успях да разгледам всичките и са страхотни
Че и Дани е с колики, даже и с хрема, но акито не се е променяло.
Онзиден се скарах с майка ми, която дойде тук да помага и обърна къщата наопаки. Тя си е голям дразнител, но все пак ми е майка и ми е много тъжно, че и наговорих едни..... В резултат, тя си тръгна без предупреждение и ми затваря телефона. Оттогава рева, та се късам по най-малкия повод. Вчера пък се сопнах на другите родители, и те си тръгнаха. Хайде, този случай беше малко по-невинен, но след това се разревах и когато мъжът ми направи забележка. Мислех да не споделям това с външни хора, но пък сигурно не съм първата на която се случва. Има ли начин да успокоя малко хормоните и нервите? Че както е тръгнало, ще се изпокарам със всички, и после трудно ще ми простят. Защото казана дума, хвърлен камък..... Моля, SOS!
Моят Борислав се появи на 17.09. в Шейново, след 10 часа мъчене по обикновенния начин и накрая секцио.Оказа се много голям -4 и 400кг. и 54 см.Нямаше как да излезе нормално.Слава бого всичко мина добре и сега гушкам едно малко човече.
Днес сме на първата консултация да видим как вървят нещата виждам я че е понапълнила бутчетата и бузките.
то спинка милото тя го бута, да го пипа гали го по лицето дърпа му ръцете накрая ще ми избият лимките и ще хвърчи пирошина. Най големия абсурд е че всеки път след нея е урочасано