Отговори
# 420
  • София
NKl , как измери температурата?Моят педиатър ме предупреди ,че когато се мери в дупето показва с около 5-6 стотни в повече.

Аз пък имам друг проблем със слинга-немога да си го наглася и мисля ,че и при халките не съм го наместила добре  Blush .

Ние все още имаме проблем с акането.В събота не е акала нито веднъж ,а от вчера два пъти по съвсем малко.Иначе цвета и консистенцията е както си трябва.Горкото ми детенце много се мъчи  Cry .Взех и Био Гаиа и це надявам вече да и подейства.Тези които я дават как точно я давате на бебетата?
Проблема със съня и при нас го има.Вече започнах да се уморявам от това нейно неспане.
Домакинската работа съм я зарязала-съпругът ми я върши.Аз съм заявила ,че сега работата ми е да съм майка и само това има значение за мен.

Честитоо на Адреналинка! Да й е жива и здрава девойката!

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 09:05 от geryaleksandrova

# 421
secret girl - Благодаря много, аз уж се старая пък да видим. Много ми се иска да я кърмя, дано отминат по-скоро тези болки, за да не ме обезкуражат.
Люляче- егати усраните мадами имаме  Joy

# 422
Само да се запишаааа. ЧЕСТИТО НА АДРЕНАЛИНКА и малката ми адашка   bouquet  bouquet  bouquet ...довечера докторката , с която имам уговорка е на смяна ...дано реши да ми спести мъкитеда чакам 29-ти

# 423
Здравейте, момичета!

Честито на всички мами!   bouquet

Искам да ви благодаря за подкрепата и за пожеланията за моята бебка. БЛАГОДАРЯ! Много сте мили.

По-късно ще се опитам да ви пусна разказ за моите премеждия при раждането й.

Изгарям от любов...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 424
Ех, много пишете, не мога да ви наваксам. Simple Smile

ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ на АДРЕНАЛИНКА! Hug
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА и на всички които пропуснах!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ! Hug

От днес най-после вече съм сама, друго си е. Wink Няма помагачи, каката е на градина, таткото на работа, екстра ми е сега.
Теди също не спи по много през деня, има и един период късния следобед до към 10-11 часа вечерта ( когато вече заспива) все ми виси на гърдите, все иска да го разнасяме.Заспива ми в ръцете, а като понеча да го сложа в леглото все едно на тръни го слагаме, ококоря едни очи...Ама това да е, ще се гушкаме.

Имам въпрос към Secret girl или Aila - грешно ли е да се дават и двете гърди при кърмене? Защото при нас в повечето случаи така се получава, изсуква и двете.Рядко се задоволява само от едната, обикновено вечер или рано сутрин когато е спал около 3 часа и се е събрала повече кърма.През деня е по-често на гърда и обикновено суче и от двете.
Не знам дали му стига кърмата, но е спокоен, има около 3-4 наакани памперса и доста напишкани.Е, в петък сме на консултация та ще стане ясно.

Леко раждане на момичетата 2 в 1! Peace

# 425
Честито на Адреналинка! Да й е жива и здрава малката принцеса!

И на Ема й пропускат пампите, първо бях на Памперс1, сега на Еви бейби1 и двата пропускат  Confused. Може би защото са й още слабички крачетата и не уплътняват добре.
Другата седмица ще пробвам друга марка. С Лора пак така се наложи да пробвам 3-4 марки, докато намеря най-подходящата.

# 426
И на Ивайла се случва да пропуснат,обикновено когато е акала много.А з си го обяснявам като Е.Л.,че са ѝ слабички крачетата и не уплътнява добре.Ние сме с Памперс 1 премиум кеър.

# 427
За памперсите - донесоха ми от Турция един пакет Молфикс - 0 номер, за новородено. Нали доки каза, че бебка ще е не повече от три кила, та се надявам да върши работа. Приготвила съм го за родилното, дано скоро да успея да дам отзиви Simple Smile

# 428
  • София
Ние сме с Памперс 1 премиум кеър.

И ние сме с тези премиумните 1ца. Не са ми пропускали до сега.

Дадоха ми и един пакет Либеро 1 в детската консултация, на едно бебе му били артисали. И те ми харесаха.

# 429
  • Варна
Честито на мама Адреналинка! Да ѝ е жива и здрава малката Пламена!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме със стандартния Памперс 2. Случва се от време на време да изтърве, но и аз го отдавам на недобре сложен памперс. А и ако съм го оставила по-свободен на корема, може да се опишка до врата  Laughing.

# 430
За памперсите - донесоха ми от Турция един пакет Молфикс - 0 номер, за новородено.
от новите с ластиците ли? чакам да ги пуснат по магазините и да ги пробвам. бях много доволна преди от тях, само това че нямаха ластици не ми харесваше.

# 431
Ами не, нямат ластици, явно не са от новите.

# 432
Здравейте и от нас   Hug
Честито на новите мами   bouquet
Ние ползваме 2 вида пампита-Либеро2 и Памперс1.От либерото съм страшно доволна,докато на памперс ми пропускат.Гледам да ги използвам през деня когато по-често се преобуваме(изразходвам пакета и повече няма да взимам такива),а и се подсича с тях малчо тъй като пишка много а те са тънички.
Мами преди няколко поста бях питала за пъпчето  Blush Аз третирам със спирт 70%,но още не е паднало  Tired Минаха вече 13 дни а виждам,че изсъхва много бавно.Вие как третирате вашите пъпчета(за тези които още не са паднали) ?

# 433
  • София
Вани, нашето падна на 7ми ден, но докато не беше паднало слагахме 90 % спирт и топоцин.

Когато падна минахме на 70 % спирт чак.

# 434
  • Sofia
Здравейте и от мен.
Честито бебче на Адреналинка,да са здрави и много много щастливи и много да слушат малката си принцеса!   bouquet  bouquet  bouquet
NKl, пиши как е малчо, ходихте ли на лекар, наистина как измери температурата и аз се чудех вчера как да измеря на толкова малко бебе. Нашия батко ни донесе някакъв вирус и всички минахме през него, не се обвинявай, няма как да ги предпазим от всичко. Нашата лекарка ми каза, ако се появят симптоми на грип да й давам на 12 часа по една доза Осцилококцинум 3 дни - незнам обаче мен ме е страх, засега слагам кърма в нослето и дърпам сополките, но тя има само в едната ноздричка.
Аз някога така със сина ми се чудех какво да го правя - той не спеше, таман го приспа и го сложа в креватчето и след 5 минути като ревнеше и край, сили нямах, нито можех да готвя, нито да чистя....сега обаче Мира е доста поспаливо бебче пу пу да не я хваля, но и коликите са по - слаби и будува максимум един час на денонощие, все си спинка мишлето.

Общи условия

Активация на акаунт