Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
Кога е отворено магазинчето на Сали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
-
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
-
Кога е отворено магазинчето на Сали?
-
Как мога да облекча коликите на бебето си?
-
Мога ли да приемам лекарства, докато кърмя?

много съм щастлива.... сега само трябва да регулираме производството на кърма....
Направо си текат сами гърдите ми цапам на всякаде, болят и са твърди като камък!!!
...И така докато не го сложа на нашето легло между мен и мъжа ми и се препарира направо....Изобщо не ми се иска да го уча да спи при нас, защото знам, че след това отучаването е доста трудно, ама мога ли да го оставя да се къса от рев по цяла нощ... ужас
аз ли съм тъпа или тея памперси са много сложни, знам ли, ама малкия се опикава постоянно, сменям дрешки на 2 часа
! Да те питам нещо, понеже явно от опит говориш за слинга - не знам в крайна сметка колко ще я носим с него и колко в количката, но точно се чудя какво да й взема за зимата - дали космонавтче или от тези топлите за количка (не знам как се водят на бг). Ако взема космонавтче, нали няма проблем с него да я нося в слинга? Малко глупав въпрос, ама де да знам... Понеже не съм си взимала голям размер яке за зимата, защото тогава още нямахме коремчета
!
. Столът, който ни е за бюрото, ми е най-удобен, но нещото, без което не мога, е възглавницата за кърмене - страшно ми е удобно с нея.