Отговори
# 390
Много се радвам на мамите , които си гушкат мъничетата   bouquet аз съм си тук ощеее  #Crazy

Palmirka
мила искрено ти съчувствам  Sad знам колко е изнервящо да чакаш голямото събитие.Още малко търпение имай и скоро ще сте двама  Peace

# 391
Много се радвам на мамите , които си гушкат мъничетата   bouquet аз съм си тук ощеее  #Crazy

Palmirka
мила искрено ти съчувствам  Sad знам колко е изнервящо да чакаш голямото събитие.Още малко търпение имай и скоро ще сте двама  Peace

Чета и се радвам на вашите мили дечица   bouquet и не ми пука че няма да ме остави да спя искам да излезе живо и здраво  ooooh!

# 392

Palmirka

Чета и се радвам на вашите мили дечица   bouquet и не ми пука че няма да ме остави да спя искам да излезе живо и здраво  ooooh!
малко остана,скоро ще си го гушкаш.

# 393
Привет и от мен, вече сме си вкъщи, но нямам грам време да пиша. Не мога още да се климатизирам и да си свикнем с малката, особено с яденето. Имам кърма, но не достатъчно и се налага по веднъж или два пъти да се дохранваме на ден с по 30 гр. АМ. Иначе постоянно и бутам гърдите, за да стимулира кърмата ми, пък да видим дали ще даде резултат. Да ви кажа много ме притеснява с това дрискане мойта мадама, то е пръцкане, то е дрискане на всеки памперс и все сме гладни Simple Smile
Ох труна работа било това Simple Smile
Честито на всички нови бебоци   bouquet
Моля ви за съвет за разраненото  ми зърно, от едната страна така го разтегли тази лакомница, че ще ми откъсне парче. Сега има коричка и така боли като сучееееее
Ставам, че ме зове памперса на посерка  Laughing
Целувки

# 394
Здравейте Simple Smile.

За зелените акита - и на Ивайло бяха такива два три дни преди да разбера, че не му стига кърмата и седяло гладно детето... Откакто дохранвам с изцедена кърма и АМ акитата са си пак жълтички, доста по-обилни и с консистенция на горчица Simple Smile. Преди всяко ядене сменям по един наакан памперс, с изключение нощем, когато не сменям памперс.

И да питам, досега ползвах  памперс премиум 2ри номер и Либеро 2ри номер. И двата вида изпускат и мине не-мине и преобличам напикани и наакани дрехи. Аз ли не ги слагам като хората тия памперси, или просто не съм намерила подходящите за нашето дупе?

Hug

# 395

Мале, с тия контракции дето ги имаш от толкова време направо се чудя как още сте 2 в 1.  Shocked Дано скоро да дойде и твоя ред, че като знам колко е изнервящо  Hug

# 396
Два пъти ходих  с контракции на 5 мин. казаха ми че шийката не е изгладена  на 100 % иначе ,разкритие има 1,5см  ще ме приемат да съм идела като станели на 3мин. Следващия път отидох контракциите бяха на 4-3 мин раждане няма, пак не е изгладена шийката  и съм си у нас отказах да стоя там 7 дена докато стане 29-ти , за да предизвикат раждане.....Бебка  обаче мн нагоре не мога да дишам  чак, но си мирувам и чакам ooooh!

# 397
aissa80, и аз му слагам памперс премиум. На мен така вчера 3 пъти си изцапа дрешките с акита. Аз си мислех, че е от памперсите, но после се светнах, че докато го преобувам той шава като луд и памперса се измества леко встрани. Днес вече внимателно гледам дали му е правилно поставен преди да го оставя и няма поражения.  Peace Peace

Ще споделите ли за тези ... протектори за гърди през вечерно време, знам, че го дискутирахте скоро, но знаете, че времето ни е вече дефицит. Всеки ден и нощ се къпя в кърма, особено като спи повече от 2 часа. Направо като си видя дрехите отново обляни откачам. А и казахте, че  после събраната кърма може да се дава на бебето, което си е направо супер.

# 398
Палмирка, само ние се моткаме още  Laughing Контракции на 5 минути и нищо!?! Леле, а аз още и контракции нямам като хората! Май ще отнеса приза за последна родила от темата... А твоя корем стегнат ли е?

# 399
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug
Днес ходихме да видим малката до болницата и вече е спряла да спада и почти е възтановила теглото си от раждането. Надявам се до края на другата седмица да си я приберем у дома.
Аila, благодаря за линкчетата към статиите - намерих отговор  на всичките си въпроси.
fata_morgana, ще ти пиша и ще ти разкажа всичко на лични! Peace

# 400
Здравейте!!! Ние с бебка днес се прибрахме у дома, тя вече е добре. Беше 3 дни в неонатология, два от които на кислородна палатка, след това ми я дадоха на мен. И днес вече сме си у дома. В интензивното я захраниха с изкуствено мляко и когато я взех, трудно захапа, но мисля, че засега се справяме. Баткото е много развълнуван от малкото човече, което маха с ръчички и издава звуци, иска да я целува и се хвърля отгоре й/как ще ги опазя/. Ами това е засега от нас. Връщам се да чета, че се е насъбрало доста и по-късно пак ще пиша.

Само да помоля да смените името на бебка на първа страничка, станала е грешка - казва се ХРИСТИАНА.

# 401
Момичета привет и от нас.За коликите на нас ни казаха в 250гр вода завряла,слагам една кафена без тепе лъжичка копър и една кафена пак без тепе лъжичка анасон (продават се в аптеките),вари се 1-2 мин.Прецежда се и се дава на бебче.Да чукна на дърво за 1 ден мисля че помогнаха на Диди,дано е от чайчето.Ако искате пробвайте напълни безвредно е  Peace !
Паламирка,фата моргана айде бе момичета  Mr. Green ,погал по коремчетата и леко раждане  Hug!
Много прегръдки и целувки за малчовците и дано са послушни та мамитата и татитата да спат спокойно  Heart Eyes  Mr. Green  Hug!

# 402
Имам едно въпросче към Aila.
Има ли нещо,което може да понамали кърмата ми-билка или нещо друго.
Вече не издържам.Гърдите ми са постоянно препълнени ,аз цедя-въпреки че знам
че е грешно,но в противен случай вдидам висока температура.
Тази хиперлактация си я докарах още в болницата.И най-важното бебчо не може да
хапне от хубавото пълномаслено млекце,а хапва само от предното.

# 403
взех си протекторите на авент и съм много доволна. само дето трябва да съм с много стегнат сутиен през нощта, за да не се разлеят.
Палмирка, Фата моргана - пийнете по едно чайче от малинови листа  Grinning

# 404
Мислех си за този чай, има ли го във всяка аптека?
Днес си викам - брей каква съм изпълнителна и дисциплинирана - казаха ми термин 27-ми и аз си го чакам, не смея да раждам преди това  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт