Знаете ли кого видях- 16

• 106 430
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Триглав е сигурно.

# 121
  • софия
Joy
аз днес видях жената на дими от сленг (в момента не се сещам за името), която ми е била винаги ужасно нелицеприятна по тв, даже грозновата. всъщност на живо е доста нежна и симпатична.
също и ралица от последния сървайвър, която винаги ходи ужасно изпъчена (често я виждам), доста е нисичка. прилича си точно на цигане. и двете в the mall.
http://scandalni.com/wp-content/uploads/2009/10/thumb_588x441_image_006.jpg
също и юлиан вергов с детенце и много сладък черен лабрадор. както винаги беше усмихнат.

# 122
Днес по обяд - Тома, от Мюзик Айдъл. Последният мисля.

# 123
Нед от ББ в , "Пикадили"  в SSC.

# 124
  • София
Футболистите на Левски. Рейсът им спря пред кино Арена запад, точно като си тръгвахме.
Аз не че много ги знам, ама синът ми гледаше като втрещен  Shocked и нямахме листче за автограф.

# 125
Днес в "The Mall" имаше някакво парти на Seven Seconds, минавайки мернах черната Златка,не ми се видя никак хубава и после нещеш ли покрай мен мина мис Крокодил с гаджето си -тялото и е много хубаво, но в главата за мен си прилича на кобила Rolling Eyes.

# 126
Тази вечер - Тити Папазов и жена му в METRO. Паркирахме до тях. На живо изглежда по-висок, по слаб и по-млад. Laughing Готин е!

# 127
В The Mаll сега от 20 часа беше заключителното парти на 4 дневната седмица на модата. Имаше изключително много известни личности накуп. Сега се пренесоха в заведение за големия купон. Всички манекенки са там. Повечето много добре изглеждащи.

# 128
Вчера се возих в трамвая с Йосиф Сърчаджиев. Една жена му се лепна да му обяснява как да се възстанови, беше много доброжелателна и мила, но целият трамвай й научи историята и препоръките. Mr. Green

# 129
Петя, не помня името и, дето е репортер в Канал 3. Видя, че я гледаме и обсъждаме и се изчерви. Беше облечена някак не като за възрастта и, демоде.  newsm78

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 18:55 от koki1

# 130
  • София
Вчера на обяд (късен) Райна във "Веселото село", беше с по-възрастни жена и мъж. Изглеждаше много добре, но беше намусена...

# 131
  • До морето
В четвъртък видях Диана Любенова в The mall, а вчера следобяд Йорданка Христова в едно кафе във Варна. Много е красива тази жена!

# 132
  • София
Банев с Баневица на пазара "Иван Вазов" - тя с анцуг със златисти кантове, той - беше сигурно най-безвкусно облеченият мъж в радиус от 100м (панталон с неопределен /л.....н цвят/ и риза с шевица - тип рубашка, невчесан и небръснат)

# 133
  • София
Банев с Баневица на пазара "Иван Вазов"...
Ох, милите - нали са в криза, по пазарите ще ходят, а не по мол-ове  Wink

# 134
Събота видях Милена Славова.В Сопот на мотосъбор.Доста е големичка,но пее яко!

Общи условия

Активация на акаунт