Знаете ли кого видях- 16

• 106 425
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Преди години Милена беше суперготина мацка, слаба, с много хубава фигура. Била е и манекен в бившата "Валентина".
Напълня, когато беше в Англия и най-вече след бременността й и раждането на дъщеричката й.

Иначе е страхотно готина и пее хубаво.

# 136
Преди години Милена беше суперготина мацка, слаба, с много хубава фигура. Била е и манекен в бившата "Валентина".
Напълня, когато беше в Англия и най-вече след бременността й и раждането на дъщеричката й.

Иначе е страхотно готина и пее хубаво.

Милена на 18г. беше  млада и симпатична...просто ЕГН то си казва думата  Mr. Green
и майка ми на 18 та до 30 год е била супер ама сега..... Crazy
Едни остаряват красиво ...други като цървули се скапват ген

# 137
Милена си е готина и 150 кила да стане , пак ще  харесвам - и да се включа в коментарите за нея ...

# 138
Аз също я харесвам.Не ми пречат килограмите и.

# 139
Сега се записвам, а като видя известен , ще се похваля Simple Smile

# 140
Милен Цветков на Оборище-връщаше се от тенис, фолк певицата Теодора в La cuba nita с един младеш, Маги Желязкова в Мол Сердика-много черно го раздаваше.

# 141
  • софия
Лео. Много нисичък ми се стори, а аз не съм великанка Flutter

# 142
Лео. Много нисичък ми се стори, а аз не съм великанка Flutter

Италианците не се славят като особено високи мъже.

# 143
Кирил Гоцев на колело из Лозенец..Много сладък беше.. Wink

# 144
Днес сутринта Герджиков я близо до "Александър Невски"

# 145
  • София
Юлиян Вучков по "Раковски".

Стойка "ПИпИрудата" на театър снощи.

# 146
Мариана Маринова с едно милионерско синче-дебел и с цици  Simple Smile, един депутат от ДПС с розов пуловер, ама не го знам как се казва, в кварталното кафе с оркестър.

# 147
Вчера в една аптека в Дупница, влезе Сашка Васева. Има много хубави дечица, чакаха я кротко отвън до джипа. Самата тя също не е грозна.

# 148
  • софия
Вчера в една аптека в Дупница, влезе Сашка Васева. Има много хубави дечица, чакаха я кротко отвън до джипа. Самата тя също не е грозна.
Не е. Просто е кукувица  Crazy

# 149
Деси Тенекеджиева в бар Мармалад в София.
Пак там, предните дни пя Лейди Би, случайно се озовахме. Отблизо е абсолютно същата като на снимки, пълен хаос от цветове и аксесоари. Обаче е весела и мила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт