Знаете ли кого видях- 16

• 106 677
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • Майнатаун
Влади въргала в съдебната палата  Simple Smile

# 346
Волен Сидеров на центъра на Пловдив плещеше щуротии, а група ултраси скандираха "Во-лен, Во-лен!".

# 347
  • Lost in a fairytale ...
Почувствах се много, как да кажа ... абе голяма късметлийка, когато  съзрях озни футболист, бившия, на една пейка на автогарата във Варна ... Още не мога да се отърся, а беше вчера  Mr. Green Laughing

# 348
Онзи, който смята жената за онази слуз в живота... Mr. Green?

# 349
Почувствах се много, как да кажа ... абе голяма късметлийка, когато  съзрях озни футболист, бившия, на една пейка на автогарата във Варна ... Още не мога да се отърся, а беше вчера  Mr. Green Laughing

Утре смятам специално заради него да обиколя цяла Варна. Mr. Green

# 350
Ах, ставаме съпернички значи... аз от петък нататък ще се оглеждам за него, ако видя някоя друга с ококорени очи наблизо, ще знам, че е от тази тема.

# 351
 Joy Joy Joy Joy
Мен ще ме познаеш по това, че ще съм с цяла група фенки и плакат с неговия лик. Mr. Green

# 352
Мен ще ме познаеш по учестеното дишане и втренчения изпълнен с преклонение пред великия мислител поглед. Не знам какъв е бил като футболист, но като философ мисля го опознах доста от онова интервю.

# 353
  • София
Алоу! Дрогираните дивойки, айде да обясните кой е футболето...Нали не е В.Б???

# 354

О, не! Оня е класи над него  Heart Eyes Така искам да съм неговата слуз в живота...не знам дали и аз да не отскоча до Варна  Crazy                                               

# 355

О, не! Оня е класи над него  Heart Eyes Така искам да съм неговата слуз в живота...не знам дали и аз да не отскоча до Варна  Crazy                                              

Я, на опашката.  Naughty

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 21:00 от Just*AvvA*

# 356
  • София
Шматки Mr. Green!

Аз днес на едно кръстовище се разминах с Милен Цветков,а по-късно през парка мина Наско от Б.Т.Р. с едно момиче,май приятелката му.

# 357
Това е странно местонахождение за него newsm78, той по "Княз Борис" се подвизава.

# 358

Стига бе сериозно ли беше на пейка на автогарата??? #Shocked
Сигурно е чакал автобуса за Вълчи дол баровеца. newsm48Нали е от там великия стратег и философ.
Голямата работа Иво Димов от Вълчи дол няма "стинки" да си плаща кафетата и все гледа да седне на маса при познати и да направи малко шоу в негов стил с велики наизустени фрази.
Не се редете на опашка момичета приятелки сте ми да ви светна на половин Варна дължи пари и е много несериозен с жените

# 359
Дачко от Аламинут в на Иван Асен, в зелено Волво. Чинно си чакаше за завиване.

Общи условия

Активация на акаунт