Знаете ли кого видях- 16

• 106 576
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Има Ерика модка има и една ерика-бг.

Ерика модка, която мисля вече не е мод.

# 466
  • София
Ами като почнете да си сменяте екранните имена.....  Crazy Ейййй, Ерикааааа!!!  Heart Eyes

# 467
 Красимир Балъков в Морската градина в Бургас. Изключително лъчезарен, изненадах се. Не знам защо винаги ми е изглеждал темерут.

# 468
  • Велико Търново
Мая Бежанска в клуб Алкохол.
Кубрат Пулев в Суши бар.

# 469
Красимир Балъков в Морската градина в Бургас. Изключително лъчезарен, изненадах се. Не знам защо винаги ми е изглеждал темерут.

Оххх  Crazy аз взема да ходя в морската градина.

# 470
Днес видях Румънеца без Енчев. Ами, че той изглежда много едър на телевизора, а всъщност не е!  Laughing
И Играта видях, и той ситнеж...
Как се извъдиха тези популярни момченца и мъже, всичките най-много 1,70!

# 471
Как се извъдиха тези популярни момченца и мъже, всичките най-много 1,70!

Наполеончета.
Те са най-активни, а оттам и пробивни Confused.

# 472
Да допълня -Део, Иван и Андрей, Калин Врачански, за тези се сещам. Също са ситни.

# 473
Део не е много ситен ,поне 1.80 е висок.

# 474
Део е горе-долу колкото Дичо, тоест ситен. Не мисля , че има и 175 см.

п.п. Сега погледнах снимки на двамата един друг, по-висок е Део, да, извинявам се:)

# 475
  • out of space
Ами като почнете да си сменяте екранните имена.....  Crazy Ейййй, Ерикааааа!!!  Heart Eyes

Ами аз таковата...за първи път си го сменям  Embarassed
Вив, жена му я познавах преди години, за това така-  Sick

# 476
Да се запиша и аз - Венета Райкова със съпруга си и детето няколко пъти в парка Гео Милев и Наско от БТР до сградата на община Слатина Simple Smile аа и да не забравя Дим Дуков на Дондуков  Heart Eyes

# 477
... Дим Дуков на Дондуков  Heart Eyes
Joy 

# 478
Румен Петков в голяма компания в една кръчма..Тръгна си рано-рано с една  лачена кака..Wink

# 479
  • София
Наталия Симеонова в The Mall на ескалатора пред мен... квато съм блейка, в последния момент забелязах. На екран изглежда доста по-едра, а всъщност просто е малко по-пухкава. Беше облечена рокаджийски - груби обувки, 7/8 панталон, черно кожено яке и пусната къдрава грива. Дори ми стана симпатична Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт