Знаете ли кого видях- 16

• 106 575
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Тръгна си рано-рано с една  лачена кака..Wink

Може ли определение за "лачена кака"?

# 481
Вчера на мача Пирин - ЦСКА беше Димитър Пенев. Мина покрай нас, феновете на Пирин и ни помаха. После, като ми ти започна едно прегръщане с благоевградски бизнесмен, леле мале, любов ли бе да го опишеш. Simple Smile

# 482
В събота Вики от мастило, много естествена и мила.

В CCS черната Златка, облечена в малка черна рокля.

# 483
  • София
Днес, ранния следобяд Георги Мамалев в КАТ, озърташе се объркано и май си тръгна.

# 484
  • София
Актъора Красимир Ранков (шеф на охраната в Стъклен дом) в Мола, много смешно ми стана като го видях и неволно се захилих, но той изглеждаше нещо нервен.  Саня Борисова ( Ели от Забранена любов), едно към едно с тв образа си

# 485
  • София
Николай Свинаров вървеше си небрежно по дънки, риза и яке на Графа  Laughing

# 486
Свинаров доста често го засичам във фитнеса. Изглежда ми много позитивен и приятен.. Peace

Днес видях Ива Екимова и дъщеря й. И двете много сладки, Ива изглеждаше супер - доста по-добре отколкото на снимки. Peace

# 487
  • София
Вчера вечерта в ресторант до  пожарната  видях Батето - Ив. Славков.
Бяхме с компания от форума, само жени.
Той беше с компания от негови набори. На тръгване спряха при нас и той се опита да бъде интересен, но нещо не му се получи. Вече явно лежи на стара слава - едно остроумно изречение не може да скалъпи. Има си вид на старец, забавени движения, плоски шегички.

# 488
и аз да се разпиша в темата... онзи ден в мола на Цариградско видях Киро Скалата облечен с бяла риза разкопчана до пъпа какво винаги  Wink

# 489
Днес видях Ива Екимова и дъщеря й. И двете много сладки, Ива изглеждаше супер - доста по-добре отколкото на снимки. Peace

Винаги в списанията изглежда грозновата и страшно плисирана Confused.

# 490
  • София
На живо е страхотна мацка,с просто изваяна фигура и котешка походка.

# 491
Фолк-певицита Мария в една дискотека, а на следващият ден и в един мол. И двата пъти изглеждаше чудесно, но е ужасно слаба.
Също Малина, която пък е понапълняла, Ивена, която предполагам, че почти никой не я знае- много хубавка, определено на живо изглежда по-добре от по телевизията, и Вего от не знам вече кое издание на Биг Брадър, поостарял е.

# 492
Милен Цветков на разходка в Борисовата градина Simple Smile

# 493
Вчера - Росица Кирилова в бял Мерцедес.

# 494
  • Cофия
Люси, дето спечели конкурса в Шоуто на Слави. Снощи в една кръчма пееше. Много слаба, има хубава кожа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт