Знаете ли кого видях- 16

• 106 574
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Роро в "Опера", мернах го пътьом и дори се позамислих откъде ми е познато това лице.

# 496
Миа Сантова в The Mall. Изглежда чудесно!

# 497
Наско, в дискотека в Студентски.

Доста нисичък ми се видя... или моите обувки бяха много високи  Mr. Green Може и някой от антуража му да е бил "от елита", ама не ги разпознах... Не ми хареса обаче жената, която го придружаваше - държеше се така светът е нейн...  Sick

# 498
Вчера в "Токуда", Ивайло, бившия на адреналинката Яна! Явно се беше бил защото имаше на слепоочието червено-синини и после влезна, където ме преглеждаха и му казаха, че има не знам си колко счупени ребра. !  Thinking
И честно казано не знам какво е намерила тя в него. Висок е най-много 155 см. с тяло на петокласник. Та в тоя ред ...по-скоро са го били, а не се е бил.

# 499
  • София
Вчера в "Токуда", Ивайло, бившия на адреналинката Яна! Явно се беше бил защото имаше на слепоочието червено-синини и после влезна, където ме преглеждаха и му казаха, че има не знам си колко счупени ребра. !  Thinking
И честно казано не знам какво е намерила тя в него. Висок е най-много 155 см. с тяло на петокласник. Та в тоя ред ...по-скоро са го били, а не се е бил.

Или е катастрофирал. Thinking

# 500

Доста нисичък ми се видя... или моите обувки бяха много високи  Mr. Green ...

Обувките ти са били високи  Mr. Green Критериите за нисък висок са различни, но лятото го засякох на една бензиностанция и понеже съм скарана със самостоятелното зареждане  Embarassed а нямаше кой, пък въпросния мен чакаше, за да си зареди, та слезе и ми зареди той  Mr. Green Аз съм 167см, той е с около 1 глава по-висок от мен  Peace

# 501
Вальо Михов на България.

# 502
  • София
Пепи Писарски от "Атлас"-пред едно училище, с много хубаво детенце, видимо негово.  Simple Smile

# 503
В събота на "Витошка" към обяд видях Албена Денкова и Максим Стависки. Тя в доста напреднала бременност и много свежа изглеждаше. Изненадах се, че Максим Стависки е нисичък. Мислех го за по-висок, но понеже и Албена е дребничка си подхождат.

# 504
И честно казано не знам какво е намерила тя в него.
Финансово красив, както казват някои дами от хайлайфа. Laughing

# 505
Преди малко Дати от "Стъклен дом ",отиваше на зъболекар. Grinning

# 506
Вчера по обяд проф. Вучков на Витошка.

# 507
Румен Петков кръжеше преди малко в участъка пред Президетството.

# 508
  • София
Гонзо на "Алабин".
Кристина Белчева-на "Раковска".
Ани Бакалова на "Граф Игнатиев".

# 509

Общи условия

Активация на акаунт