Знаете ли кого видях- 16

• 106 522
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Да ти кажа честно не я огледах подробно, но беше миньонче, с кестенява коса, много слабичка Simple Smile. Повече я гледах в гръб, но да може и да беше тя.
Аз я гледах на снимки в един вестник от Монако с черна коса с бретон, а на др. из нета е с червена.Сега пък кестенява newsm78.
Ами тя даже ти е градска на теб.  Grinning

# 91
Аз онзи ден бях на рожден ден и изведнъж се появи Боби (ex Урсула ) като гост на рожденичката  Mr. Green

# 92
Да ти кажа честно не я огледах подробно, но беше миньонче, с кестенява коса, много слабичка Simple Smile. Повече я гледах в гръб, но да може и да беше тя.
Аз я гледах на снимки в един вестник от Монако с черна коса с бретон, а на др. из нета е с червена.Сега пък кестенява newsm78.

Червенокосата е предишната приятелка, пак балерина и омъжена. С бретона и кестенявата коса е новата приятелка, пак балерина и бивша на Солтарийски.

# 93
  • Sofia
Пропуснала съм новата тема. Никой не съм виждала скоро.

# 94
Радо Шоу пред НДК се мотаеше. Всъщност него го виждах сравнително често, защото има баничарница в квартала.

# 95
И аз съм от невиждащите  Crossing Arms Само чета  Laughing

Споко Wink не си единствена Simple Smile и аз съм така, само Росен Петров го бях виждал в началото на лятото в фантастикото на Симеоновско Шосе Simple Smile

# 96
  • София
Намърдвам се при вас, та поне да разбера другите какво са видели, че аз съм недоскив Grinning

# 97
  • някъде под слънцето...

Тази сутрин Kate Winslet с гаджето си
И двамата са големи сладури, тя е дребна и изяЩна,  дори си беШе свалила  тъмните о4ила...

# 98

тя е дребна и изяЩна

Сериозно?
За мен тя е хубава, но пищна (към едра) жена..

Преди малко - Борислава Великов

# 99
# 100
  • София
Днес за пореден път се уверих колко е малка София. Laughing
Видях Станислава Цалова, синоптичката от бтв, влезе в бутика Паола Апси и май си търсеше рокля. На живо е по-висока. После видях Азис на ъгъла на Алабин И Леге, слезе от страхотна черна кола и се шмугна веднага в някакъв магазин и бодигардът му след него. Накрая видях Гонзо с черния му мерцедес.

# 101

Червенокосата е предишната приятелка, пак балерина и омъжена. С бретона и кестенявата коса е новата приятелка, пак балерина и бивша на Солтарийски.
Защо в гугъл ми излиза червенокосата, а и нея някой беше постнал тук newsm78Пусни снимка Praynig
Може да ми е градска, но аз дори не я знам как изглежда, че да я дебна Grinning

# 102
После видях Азис на ъгъла на Алабин И Леге, слезе от страхотна черна кола и се шмугна веднага в някакъв магазин и бодигардът му след него.

Страхотната черна кола е Майбах.
Дай Боже всекиму!

# 103
  • някъде под слънцето...

тя е дребна и изяЩна

Сериозно?
За мен тя е хубава, но пищна (към едра) жена..

Не знам какви са твоите разбирания за пиЩна,
но  според мен  определено не е
http://gossip.whyfame.com/files/2010/09/kate_winslet_louis_dowler.jpg
http://gallery.celebritypro.com/data/media/155/kate_winslet_sexy_11.jpg

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 19:24 от sl

# 104
Възможно е - не съм я виждала на живо все пак..))
На снимки и по филми така ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт