Знаете ли кого видях- 16

• 106 490
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • Lost in a fairytale ...
Коя е приятелката му? Не знаех, че има такава  Grinning

# 76
Слави Трифонов. В събота в Арена с приятелката му.
Вярно ли е ,че е тази балерина от балета му.Всички медии пиша,че е тя.Мисля ,че Мартина се казваше.

# 77
Тъй и тъй сме на тема Бесо, онзи ден на Искъра видях собственичката на заведението, дойде с хеликоптер.

Коя е собственичката?
Може би има няколко човека, които се занимават със заведението, но истината е, че главният му собственик е Веселин Янев - Весо Парцала, бившият мъж на Деси Зидарова. Заведението е кръстено на него - BESO, всъщност си означава Весо  Mr. Green
Хм... доколкото разбрах заведението е Бесо от испански - Целувка. Дали е така, не знам. Името на собственичката също не знам, но беше на видима възраст над 50, може би към 55, стегната, готина, абе хубава жена. Но парите за заведението били от мъжа й. Въпросната жена е съученичка на майката на приятел, оттам е информацията.

# 78
Да ти кажа честно не я огледах подробно, но беше миньонче, с кестенява коса, много слабичка Simple Smile. Повече я гледах в гръб, но да може и да беше тя.

# 79
Азис не ходеше ли с един Боби последно или ми е старо инфото Crazy

# 80
Азис не ходеше ли с един Боби последно или ми е старо инфото Crazy
Даа старо е. Сега е Коце.

# 81
  • София
Heltah , напълно е възможно въпросният Весо Парцала да има съдружници и тази жена, която си видяла да е жена на един от съдружниците. Но инфото, което ти давам за този човек, както и за "заиграфката" с името, е напълно достоверно!  Peace

# 82
  • Viena
Зара в Силикон.

# 83
Heltah , напълно е възможно въпросният Весо Парцала да има съдружници и тази жена, която си видяла да е жена на един от съдружниците. Но инфото, което ти давам за този човек, както и за "заиграфката" с името, е напълно достоверно!  Peace
Може, може:)  Peace

# 84
  • Cофия
Слави наистина ходи с една балерина, която преди това е била гадже на Борис Солтарийски  Peace

# 85
Слави наистина ходи с една балерина, която преди това е била гадже на Борис Солтарийски  Peace

Нали беше забранил връзките на работното място или това
вече е отпаднало? Crazy

# 86
Да ти кажа честно не я огледах подробно, но беше миньонче, с кестенява коса, много слабичка Simple Smile. Повече я гледах в гръб, но да може и да беше тя.
Аз я гледах на снимки в един вестник от Монако с черна коса с бретон, а на др. из нета е с червена.Сега пък кестенява newsm78.

# 87
Да ви следя Wink

# 88
  • София
Калин Врачански в Мохито  Peace

# 89
Видях Цветелина, но не Цветелина Янева, а другата  Laughing сестрана на Екстра Нина
Беше много слабичка, финна, но облеклото И беше доста старомодно  Crazy и с мнооого дълга и поддържана коса

Общи условия

Активация на акаунт