Знаете ли кого видях- 16

• 106 461
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Тодор Каблешков 1. Отстрани на пазарчето на Борово.

Там е върхът на снобарията Sick.
Определено, наблизо ми е, затова пих кафе там.
Хората ходят там, за да видят някой, и за да бъдат видяни............. Joy Joy JoyПосмях ме се с приятелка, докато малкия играеше на площадката на заведението.

# 61
Значи отивам там за матриал и после ще докладвам Simple Smile

# 62
Илияна Йотова, в заведение срещу Руската църква.

# 63
  • София
Трябва и аз да се завъртя в тва Бесо, че ми е на една крачка от нас, ама нещо не си падам.....
Мъжът ми го мрази, защото зае мястото на любимата му денонощна пица Италия, мястото му за допиване и вечеря след купон. Laughing

# 64
# 65
В магазините Елемаг и Дар от Боговете също може да се позавъртите в търсене на известни личностти. Simple Smile

# 66
Царската Калина със съпруга й, определено е странна

# 67
# 68
  Нетипично за мен, но ... запис   Embarassed

# 69
  • София
Никиту Василев и Красимир Катев поотделно днес по обяд в Happy Sushi.
Относно Бесо - не ми се връзва местоположението с луксозно, вървежно заведение. Пицарията си беше ОК.

# 70
Тъй и тъй сме на тема Бесо, онзи ден на Искъра видях собственичката на заведението, дойде с хеликоптер.

# 71
  • София
Вчера следобяд-Коцето Калки. Караше жълт кабриолет фиат.

# 72
  • Cофия
Тъй и тъй сме на тема Бесо, онзи ден на Искъра видях собственичката на заведението, дойде с хеликоптер.
Коя е собственичката?

# 73
  • София

Коя е собственичката?
Може би има няколко човека, които се занимават със заведението, но истината е, че главният му собственик е Веселин Янев - Весо Парцала, бившият мъж на Деси Зидарова. Заведението е кръстено на него - BESO, всъщност си означава Весо  Mr. Green

# 74
Слави Трифонов. В събота в Арена с приятелката му.

Общи условия

Активация на акаунт