Знаете ли кого видях- 16

• 106 383
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Това Мармалад в Лозенец ли е?
не знаех, че имат жива музика.. newsm78

# 151
  • София
Вчера в парк"Заимов"на една пейка с приятели видях момчето,което имитираше Джони Деп.Приликата наистина е очебийна.Явно му е харесал този типаж,защото беше в същия стайлинг-прическата,очилата,дрехите,катинарчето,та даже и пръстените беше изимитирал.

# 152
Вчера - Андрей Слабаков пред сградата на Бтв.

# 153
Вчера в парк"Заимов"на една пейка с приятели видях момчето,което имитираше Джони Деп.Приликата наистина е очебийна.Явно му е харесал този типаж,защото беше в същия стайлинг-прическата,очилата,дрехите,катинарчето,та даже и пръстените беше изимитирал.
Тоя младеж така си ходи попринцип, засичаме се постоянно по коридорите на НБУ, според мен това си е неговият стил и някой го е открил и дай да правим реклама...

# 154
наскоро мернах Крум Савов с жена му в мол Сердика. Около 10 вечерта, малко преди да затворят магазините - и двамата с черни очила  ooooh!  hahaha

# 155
  • Cофия
Митко Павлов във Фантастико. Много сладък  Blush

# 156
наскоро мернах Крум Савов с жена му в мол Сердика. Около 10 вечерта, малко преди да затворят магазините - и двамата с черни очила  ooooh!  hahaha
Ако някой ги е пропуснал, да има шанс да ги забележи Mr. Green

# 157
  • София
Тоя младеж така си ходи попринцип, засичаме се постоянно по коридорите на НБУ, според мен това си е неговият стил и някой го е открил и дай да правим реклама...
В едно интервю каза,че никога не си е пускал брада и не е носил такива очила,но му е харесало и ще остане с тях и след "ролята" Peace.

# 158
Това Мармалад в Лозенец ли е?
не знаех, че имат жива музика.. newsm78
Да, там е. Всеки четвъртък (доколкото си спомням) имат бг изпълнители.

Днес видях актьорите от "Хъшове" Simple Smile в Народния. Чочо много липсва на представлението, не знам защо го няма, но там му е мястото.

# 159
  • София
в " Дон Домат" видях по обяд ЕленА Колева и един не много млад мъж, но тъй като не познавам, богатите възрастни мъже, не мога да кажа дали еонзи, които тя разведе. Вече е с дълга коса, по дънки на живо хваща око. Laughing

# 160
Гаджето на Елена е бая възрастен. Вероятно е той.

# 161
  • варна
ще ви следя   Simple Smile

# 162
  • софия
в " Дон Домат" видях по обяд ЕленА Колева и един не много млад мъж, но тъй като не познавам, богатите възрастни мъже, не мога да кажа дали еонзи, които тя разведе. Вече е с дълга коса, по дънки на живо хваща око. Laughing

собственикът на "Олинеза" Александър Найденов
Много харесвам Елен. Много фина и лъчезарна.

# 163
Eлен Колева навремето когато далеч небеше известна беше много по - готина, сега няма нищо общо.
Аз съм от родния и град

# 164
Аз съм от родния и град

И кой е той?

Общи условия

Активация на акаунт