Знаете ли кого видях- 16

• 106 611
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Хубава ,слаба ,висока,тъмнокоса с хубав тен-без забележки.

Ползват ни не само жълтите вестници -
Цитат
Бербо празнува бебе в пиано бар
Елена е дама без забележки, признават посетителки

Димитър Бербатов намери време да разпусне в софийски пиано бар по време на 12-часовия си изненадващ престой в България. Нападателят на Манчестър Юнайтед отпразнува в "Камино" раждането на Адриана, второто дете на добрия му приятел Александър Томаш. Сред гостите в бара на "Малките пет кьошета" беше още верният им другар Тодор Кючуков. По-късно към веселбата се присъединиха бившите им съотборници в ЦСКА Методи Деянов и Галин Иванов. Бербо беше с половинката си Елена. Софиянката предизвика коментари сред останалите посетителки на заведението, в което предлагат любимите на Митко хавански пури. Една от дамите дори осветли многобройните посетителки във форума на bg-mamma за срещата си с Елена. "Хубава, слаба, висока, тъмнокоса, с хубав тен - без забележки", е описана половинката на Бербо от жена с никнейм Камий. Митко пристигна в България, за да снима реклама на "Данон". Той използва частния самолет на Васил Божков и в неделя отпраши обратно към Манчестър.
Митко Пешев

от ТУК

# 256
Водещият на Ясновидци (не му знам името) във фитнеса. Тялото му изглежда наистина добре. 

# 257
  • София
Kamij искай си хонорар от тия жълти хиени  Peace  Wink

# 258
Посредата на лекциите ни Надя на Константин с нейна приятелка. Нито се извини, да не говорим, че можеше да изчака, дойде занимава лектора и си замина като и подписа бележката. Супер нахално от нейна страна. И накрая хубаво се огледа дали всички са я забелязали.

# 259
Ще разбере:)

# 260
Kamij искай си хонорар от тия жълти хиени  Peace  Wink
             ще искам:)

# 261
  • някъде под слънцето...
Симеон Сакскобурготски и съпругата му Маргарита, на летиЩето, не използваха ВИП входа.На дръжката на куфара им имаШе завързан  дискретен български трикольор.

Ах, колко скромно! Тихата вода е най-дълбока. Маргарита наистина е изключително изтънчена, но съпругът й .... (ще се въздържа).
Изтън4ена?
Не ми се стори...
ИзглеждаШе доста състарена и изморена.

У4удих се 4е нямха никаква охрана....Но пък и тук не са особено популярни и не предизвикаха сензация.

Една девойка от организация за заЩита на децата се опитваШе да изпроси пари4на помоЩ за децата от развиваЩите се страни, (минималната  такава е12 евро месе4но и това автомати4но носи данъ4ни облек4ения), Сакскобурготски слуШаШе разсеяно , а Жена му гледаШе на другата страна,  накрая каза 4е сега не може и поиска телефона на организацията, за да се обади евентуално...След като девойката се отдале4и,  проспекта с телефоните замина..... в първото коШ4е

# 262
  • София
Посредата на лекциите ни Надя на Константин с нейна приятелка. Нито се извини, да не говорим, че можеше да изчака, дойде занимава лектора и си замина като и подписа бележката. Супер нахално от нейна страна. И накрая хубаво се огледа дали всички са я забелязали.
Ми посипано е вече момичето със звезден прашец, може да си позволи нагло поведение  Wink
аХ`Не, какво следва Надя? На мен ми се върти из главата Право, но не съм сигурна...

# 263
Да, право учи. Но на мен ми се върти 2 курс, а ако е така - значи не ги посещава понеже всички се обръщаха да я разпознават, не я приеха като колежка от курса. Може пък и да е трети.
Между другото не го казах с лошо чувство, а констатирах.  Редно беше да изчака, все пак на 50мин имаме почивка. Или пък ако ти е толкова спешно, по-скромно, извинение,а тя влезе като хала. Абе, да не задълбавам, ще се научи.
Взе си бележка за освобождажане май заради бременноста. Пожелавам и леко раждане и едно хубаво бебче накрая.

# 264
Цитат
Бербо беше с половинката си Елена. Софиянката предизвика коментари сред останалите посетителки на заведението, в което предлагат любимите на Митко хавански пури. Една от дамите дори осветли многобройните посетителки във форума на bg-mamma за срещата си с Елена. "Хубава, слаба, висока, тъмнокоса, с хубав тен - без забележки", е описана половинката на Бербо от жена с никнейм Камий.
Тук поне са цитирали, от дир-а. Hug

# 265
Относно Надя, да не забравяме, че е някъде около 9ти месец. Аз в такава напреднала бременност не бих чакала също, без да ме е поръсвал звездния прах Peace

# 266
  • София
Относно Надя, да не забравяме, че е някъде около 9ти месец. Аз в такава напреднала бременност не бих чакала също, без да ме е поръсвал звездния прах Peace

Доколкото знам бебето го чакат началото на декември Peace,Коцето каза в едно интервю че ако се роди по Никулден ще е Никол,не Мариана Simple Smile

# 267
  • София
Хм, а поне едно "извинете" при влизането ще кажеш ли или бременността извинява и липсата на добри обноски  Rolling Eyes
Надя и без това ми направи ужасно впечатление, когато дадоха репортаж от сватбата им и тя се изцепи, че прецакала всички конкурентки  Mr. Green Много на място беше изказването й.
Както и да е, извинявам се за спама  Peace

# 268
По принцип Надето си е простичко момиче , а иначе на сватбата каза, че е в осми месец, та аз реших, че вече е в девети.

# 269
По принцип Надето си е простичко момиче , а иначе на сватбата каза, че е в осми месец, та аз реших, че вече е в девети.

То и съпругът й не е особено сложен.

Общи условия

Активация на акаунт