Знаете ли кого видях- 16

• 106 605
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Относно Надя, да не забравяме, че е някъде около 9ти месец. Аз в такава напреднала бременност не бих чакала също, без да ме е поръсвал звездния прах Peace
Хм, а поне едно "извинете" при влизането ще кажеш ли или бременността извинява и липсата на добри обноски  Rolling Eyes
Надя и без това ми направи ужасно впечатление, когато дадоха репортаж от сватбата им и тя се изцепи, че прецакала всички конкурентки  Mr. Green Много на място беше изказването й.
Както и да е, извинявам се за спама  Peace
Не каза всички конкурентки, а...някои хора, което има съвсем друг смисъл. Горкото Коце! Тази ще му такова фамилията.

# 271
Не каза някои хора, а каза- много други.

# 272
И как я сбутаха да не говори глупости....  hahaha

# 273
Асен Блатечки - вчера в Мол Сердика. Моткаше се насам-натам, накрая влезе в Хиполенд  Thinking
Сякаш си беше в ролята от "Стъклен дом" - едно такова ехидно, леко гаменско изражение. Небрежен, харесвам го  Simple Smile

# 274
Сякаш си беше в ролята от "Стъклен дом" - едно такова ехидно, леко гаменско изражение. Небрежен, харесвам го  Simple Smile

Асен винаги е бил такъв Heart Eyes.
Още като съвсем млад актьор, докато играеше в "Сълзата".
Бях убедена, че има бъдеще.
И на мен ми е любимец.

# 275
Снощи - брат Динев с бременната Мария и гравитиращите около тях: Гого Лозанов и жена му, Иван Гарелов и жена му и Бойко Станкушев. Забавляваха се, танцуваха - весела компания бяха. Мария е много красива и на живо, както и Галя Лозанова.. Peace

# 276
Вие из София все интересни хора виждате, аз във Варна най-много Иво Димов да засека ooooh!

# 277
  • София-в сърцата на моите деца
Вие из София все интересни хора виждате, аз във Варна най-много Иво Димов да засека ooooh!
Кой пък тоя newsm78

# 278
  • ВАРНА
Кой пък тоя newsm78

http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%BE_%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2

Него е по-трудно да не го засечеш....  Grinning

# 279
Кой пък тоя newsm78
Ако прекараш един ден по заведенията на главнта ще ти стане ясно, още се мисли за звезда и всички трябва да разберат за него.

# 280
Дайте снимка на тази варненска звезда.
Аз пък във Варна най-много да видя Неделчо Михайлов, обаче той си е същия като преди 25-30 години, тъй че не е голяма забележителност.

# 281
  • София
Токущо в Мол София - Лора Крумова и Сотир. Сблускахме се на входа на Fox. Тя беше много усмихната (всъщност аз по усмивката я познах), но някак едра ми се стори отзад

# 282
Ето го хубавеца Mr. Green

# 283
Кой пък тоя newsm78

Бивш (май) футболист, върви все едно цяла Варна му дължи по 2лв  Mr. Green

П.С. http://www.sportal.bg/news.php?id=65665 - един млад Шекспир е той  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 18:14 от Zlatence

# 284
Кой пък тоя newsm78

Бивш (май) футболист, върви все едно цяла Варна му дължи по 2лв  Mr. Green
Май няма варненец който да не го познава, постигнал си е целта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт