Знаете ли кого видях- 16

• 106 669
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Спенс пред нас,чакаше съседа,който е собственика на Вайпър Руумс,изгледа ме доста строго хаха.незнам защо?

# 361
Той така си гледа. Sunglasses

# 362
Преди няколко дни на Раковска-Шкумбата.Той не замина ли посланник някъде? В същия ден Лили Иванова в един сребрист мерцедес-на Раковска и Цар Освободител и днес Никола Анастасов на Бенковска-такъв един изморен ми се видя,но като го погледнах една усмивка се появи на лицето ми и той ми се усмихна след като ме видя ,че му се хиля насреща.

# 363
Един жълтурко пак е преписвал оттук, без да цитира източника- става дума за Банева и празната чаша от кафе и Симеон и съпруга на летището. ooooh!

# 364
Днес по обяд - Васко Василев (цигуларят). Отиваше към НДК, с тъмни очила, небрежен. Беше с мацка.
Страхотен симпатяга, има разкошна усмивка Heart Eyes.
Иначе е дребничък.

# 365
  • София-в сърцата на моите деца
Днес по обяд - Васко Василев (цигуларят). Отиваше към НДК, с тъмни очила, небрежен. Беше с мацка.
Страхотен симпатяга, има разкошна усмивка Heart Eyes.
Иначе е дребничък.

Блазя ти! Mr. Green

# 366
Астор в "Метро" онзи ден.

# 367
  • София
Тази сутрин - едим луд клошар който разказва вицове за гинеколози на висок глас по Шишман. Блазе ми! Laughing

# 368
  • София
Велислава Дърева около Университета, Мариян от Биг Брадър /този с ревящия Миро и хубавата Елена/ в Младост.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 12:15 от Little Evil

# 369
Йорданка Христова вчера в Пловдив, много добре изглежда

# 370
  • София
Един жълтурко пак е преписвал оттук, без да цитира източника- става дума за Банева и празната чаша от кафе и Симеон и съпруга на летището. ooooh!

В момента 4 госта четат темата. Много ясно какви.  Twisted Evil

# 371
Вчера на обед - на изхода на Билла на бул. Мадрид - Деси Добрева. Невероятно естествена, мъничка и нежна! Беше в черно от-до, но на нея определено този цвят й "стои"! Peace
По-късно през деня в трамвай 22 поетесата и журналист Ива Николова, която наскоро се пробва да става и кмет на Габрово... не ми хареса - все ми се струва, че човек, който не пропуска случай да се показва "на тИлИвизора" би следвало да е по-поддържан..., ама т`ва си е мое мнение...
И вечерта - на влизане във фитнеса - Николай (не се сещам фамилията Thinking), който водеше "Ясновидци"... Страхотно тяло! Готин е, определено! С много мъжкарско излъчване! Flutter

# 372
  • София

В момента 4 госта четат темата. Много ясно какви.  Twisted Evil

Не е задължително да са гости. Аз, въпреки, че съм регистриран потребител, спокойно мога да съм жълтурка и да си правя "статийките" Whistling

# 373
Аз пък сега видях,че съм изпуснала цялата тема ooooh! Разбрах поне ,че Деси Банова е бременна.

# 374
  • София
Аз пък сега видях,че съм изпуснала цялата тема ooooh! Разбрах поне ,че Деси Банова е бременна.
Аз пък разбрах, че е бременна, докато ми съобщаваше прогнозата за времето  Wink  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт