Знаете ли кого видях- 16

• 106 671
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Един жълтурко пак е преписвал оттук, без да цитира източника- става дума за Банева и празната чаша от кафе и Симеон и съпруга на летището. ooooh!

В момента 4 госта четат темата. Много ясно какви.  Twisted Evil

Ало-о-о жълтуркото Laughing чакам си хонорара за Баневи-пишете ми на лични да уточним сумата Wink

# 376
Велко Кънев в Царево. Снимат някакъв филм.

# 377
  • София
Велко Кънев в Царево. Снимат някакъв филм.
Може би работят върху продължението на "Оркестър без име".
Супер е, че вече работи след тежкото му боледуване. Дано е напълно оздравял!
Много го харесвам като актьор!

# 378
Съпругът на една от участничките в Байландо (на Пенелопе О Съливън)

# 379

Дай Боже Praynig!

# 380
Дано! Леко изгърбен го видях да излиза от хотела и да влиза в колата си -черен ситроен.

# 381

[Дано! Леко изгърбен го видях да излиза от хотела и да влиза в колата си -черен ситроен.
[/quote]

Кой е хотела?

# 382
Христо Сираков -100 манекенки в Планет.

# 383

[Дано! Леко изгърбен го видях да излиза от хотела и да влиза в колата си -черен ситроен.

Кой е хотела?
[/quote]
Съни хаус

# 384
Вчера Славчето в Мола. Оглеждахме се за Иво Димов, но той бе железен и отново не посети тези евтини търговски центрове.

# 385
Днес видях Славка Калчева в магазин "Мания" в Ямбол да рови във ВУ наред  Mr. Green

# 386
DJ Джери в кафе "Модера" - Варна  Grinning

# 387
Преди няколко дни видях собственика на Син Сити в Марсилия на бул. "България", ако изобщо той се счита за някаква известна личност. Същия ден видях и Мария Игнатова от "Господарите", която ако правилно разбирам, му е бивша съпруга. Направи ми впечатление, че е с "бременна рокличка", но не разбрах бременна ли е наистина или просто моделът на роклята си е такъв. Отдавна не съм гледала предаването, ако е бременна може и да съм го пропуснала.  Thinking

# 388
Миналата или по-миналата седмица видях Мария Игнатова във Велинград, не ми изглеждаше бременна. Изглежда позитивна, готина и весела. А на екран хич не ми бе симпатична.

# 389
  • София
Барманът от Стъклен дом(Коки) в едни бар на Шишман, където работи.

Общи условия

Активация на акаунт