Знаете ли кого видях- 16

• 106 514
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Пак засякох Фънки, докато се качваше в огромното си превозно средство.

Гоолям съм му фен на тоя човек.

# 541
  • София
Да, защото го изтрих. Точно защото развинтеното въображение на някои пълни вестниците.

Аз по този повод не пиша, кой, къде, защо,
а определено имам какво да напиша  Twisted Evil

# 542
  • Варна
Онзи ден, в събота, Слави Трифонов с приятелката си, мисля, че беше момичето от Магаданс, само че сега беше руса...във Варна Тауерс. Беше много неглиже, с анцуг, кожено яке и маратонки, естествено и с очилата. Купиха набързо няколко неща за мадамата и направи няколко снимки с феновете... Simple Smile

# 543
Алексей Петров в Токуда, с ужасно много охрана, която блокира вдоха на болницата и се стреснах, докато се усетя какво става ooooh!
ходи всеки ден там, не знам защо, ама не е прегледи Rolling Eyes

# 544
Онзи ден, в събота, Слави Трифонов с приятелката си, мисля, че беше момичето от Магаданс, само че сега беше руса...във Варна Тауерс. Беше много неглиже, с анцуг, кожено яке и маратонки, естествено и с очилата. Купиха набързо няколко неща за мадамата и направи няколко снимки с феновете... Simple Smile

За кой ли път храна за http://www.blitz.bg/article/21850 #Cussing out

# 545
Ама те от Блиц или са глупави, или са кьорави, а може би и двете заедно, щом не са прочели вярно текста, според който Мартина се е изрусила. Както и да е! Tired

# 546
Глупави или не, поне посочват източника си на информация, в случая Бг-мамма.

# 547
Ама те от Блиц или са глупави, или са кьорави, а може би и двете заедно, щом не са прочели вярно текста, според който Мартина се е изрусила. Както и да е! Tired

Точно това си мислих.
А между другото тия дни като гледах Шоуто на Слави,  видях, че тя наистина е взела да се изрусява.

# 548
преди време - един репортер в бтв... този, дето правеше разследване за фалшивите шофьорски книжки... Но как се казваше  Thinking
Стоян Георгиев/Цолов

# 549
Иво Инджев
Стефания Колева Heart Eyes

# 550
   Слави е бил наскоро в Троян, минал е по центъра пак с русо момиче, пили са и кафе.  newsm78 Видях и снимка - по анцуг, неглиже. Simple Smile Снимката няма да показвам.  Mr. Green

# 551
Пропусна кученцето в пазвата му  Wink

# 552
Видях и снимка - по анцуг, неглиже. Simple Smile Снимката няма да показвам.  Mr. Green

Има я, в днешният "Уикенд".

# 553
  • София
Александър Семерджиев във Варщайна с едно младо девойче

# 554
Видях и снимка - по анцуг, неглиже. Simple Smile Снимката няма да показвам.  Mr. Green

Има я, в днешният "Уикенд".

Shocked Верно ? Може ли линк ?

Общи условия

Активация на акаунт