Знаете ли кого видях- 16

• 106 513
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
момичета,това джина стоева ли е http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs300.ash2/58060_135 … 466_1072259_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs739.ash1/163180_13 … 470_6090204_n.jpg
снощи бях 2 часа до нея и не можех да се сетя коя е тази жена.сега като погледнах снимките се сетих,но не съм сигурна.тя ли е.

Да, Джина Стоева е.  Simple Smile

# 571
Тони Димитрова с дъщеря и в Пикадили. Вече е руса, доста отслабнала и все така лъчезарна.

# 572
Ивайла Бакалова в събота сутринта, водеше дъщеря си на Коледно математическо състезание в едно младостко училище, пак около училището отвлечения Киров - старши, сигурно внук е водил и той пак на състезанието.
Миналата неделя в "Plazza" в Студенски град- Милко Калайджиев и Софи Маринова.

# 573
  • Варна
Онзи ден, в събота, Слави Трифонов с приятелката си, мисля, че беше момичето от Магаданс, само че сега беше руса...във Варна Тауерс. Беше много неглиже, с анцуг, кожено яке и маратонки, естествено и с очилата. Купиха набързо няколко неща за мадамата и направи няколко снимки с феновете... Simple Smile
Пропусна кученцето в пазвата му  Wink

Ха ха, да наистина, пропуснах да отбележа това Simple Smile

# 574
Йордан Йовчев. Боже, ужасно е малък този човек, но е симпатяга!
Лео (ББ) - с по-тънки вежди от жената с него...

# 575
Снощи в Била-Борово- Златка Райкова и приятеля и се наредиха зад нас на касата.Бяха облечени спортно.Тя говореше с баба си по телефона , обясняваше колко е заета и ще правят парти ,а тоя нейния не ми хареса изобщо.Иначе тя е хубава, но нисичка....  Хареса ми много като цяло и спрямо тази черната Златка си е направо красива.

# 576
Коя от магаданс е гаджето на Слави? Може ли някой да покаже снимка!

# 577
# 578
Желю Желев и на Ренета Инджова мъжа й, забравих му името. Чакаха автобуса на Орлов мост  Simple Smile

# 579
  • Има много детски смях.
Тази Мартина ми прилича на Алекс Раева.

По темата- Евгения Раданова.

# 580
# 581
Яко носовка е Crazy.
И няма нищо общо с А. Раева.

# 582
  • София-в сърцата на моите деца
Няма страшно.Слави ще инвестира в нея-малко силикон, малко нос ще пипнат и ще стане  като останалите....Няма да се излага, я!! Peace

# 583
Аз все се чудех коя е, но това момиче е много зле.Мислех, че Слави има поне малко вкус ooooh!

# 584
 Shocked
Ужас.Това проверена информация ли е,че точно тя му е гадже?

Общи условия

Активация на акаунт