LaRedoute.fr - 173 - Всичко за поръчката!

• 36 848
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас

То не ми е за тук въпроса,но да не пиша и в другата тема,вие с какво го намалявате,допълвате до 39 евро,хваща ли се с тези кодове.Че 102 размер е 34,40 и каквото и да слоща пак идва към 40 евро  newsm78
опсссс видях че се хваща 62413,ама какво ли да допълня,че да е по изгодно?

Адашке  Wink, намалям го на 14.40 само с код PGKLM, без добавка. Някоя мама го беше споделила по-рано   bouquet

# 91
# 92
  • Варна
Току-що поръчах Адидаса с лилавите кантове р-р 162, няма го в сайта, не ми излизаше наличен по реф. номер, но ми беше светнал в кошницата. Допусна ме до плащане, дано не ми го откажат. Praynig
И аз така успях да го пусна, дано да не ги откажат Praynig

Фактуриран е ! Party
Сега  остана и да го получа.

# 93
Току-що поръчах Адидаса с лилавите кантове р-р 162, няма го в сайта, не ми излизаше наличен по реф. номер, но ми беше светнал в кошницата. Допусна ме до плащане, дано не ми го откажат. Praynig
И аз така успях да го пусна, дано да не ги откажат Praynig

Фактуриран е ! Party
Сега  остана и да го получа.

И аз успях да пусна по същия начин р-р 174 и сега видях, че е фактуриран newsm44
Започвам да дебна момчешкия адидас р-р 174. Ей нямам спирка  Joy.

ПП-току що поръчах и момчешкия. Има от червения 174.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 08:24 от nanito

# 94
Добро утро!Някой дали може да ми даде реф номер на детският анцунг пума?

# 95
ИМА НОМЕРА ОТ МОМИЧЕШКИЯ АДИДАС

# 96
  • София

Рени писа няколко пъти,че Пумата се намалява от сайта.Незнайно защо размер 81 не приема кодовете.С по-големите размери няма проблеми,стига да са налични.

Jogging bébé garçon
PUMA
Ref :6827772  за момче

# 97
  • Варна
не съм ви чела отдавна, но искам да споделя.
Имах ваучер, който използвах в една поръчка. Не го изразходих целия и веднага им писах за номер на новия ваучер.
Вчера получих отговор да следя кога ще го издадат в рембурса и тогава да им пиша
Днес на имейла си намирам писмо, много различно от типичните - с номера на ваучера, разбивка на направената поръчка, колко остатък е имало, абе просто супер.
За пръв път ми пращат нещо такова, а и всичко много бързо
Благодаря на момичето, което сподели че за остатък от ваучер са и пуснали чек и това ме накара да побързам да им пиша да не ме изненадат така неприятно и мен

# 98
  • Бургас
Айде да се запиша, че да ви следя спортните одисеи и тази тема hahaha

# 99
Добро утро и от мен  bouquet
Зачудих се с този момичешки адидас  newsm78?
Какви са му размерите? (съжалявам, ако някой ги е оповестил, но не съм срещала размери на момичешкия адидас)

# 100
  • Пловдив
Добро утро и от мен  bouquet
Зачудих се с този момичешки адидас  newsm78?
Какви са му размерите? (съжалявам, ако някой ги е оповестил, но не съм срещала размери на момичешкия адидас)

Това са на момчешкия, копирала съм си ги от поста на едно момиче, което го беше получило - размер 174
Долнище
Дължина 105
Вътрешен ръб дължина 82
Талия 34 /разпънат 45/
Горнище
Дължина 68
Ширина при гърдите 55
Дължина на вътрешния ръб на ръкава 52
Дължина на ръкава от яката 77
За момичешкия и аз не съм срещала, но преди малко си поръчах 174. Аз съм 170, надявам се да ми стане. Видах размерите на 162, определено ще е къс за мен.

# 101
  • StZ

Рени писа няколко пъти,че Пумата се намалява от сайта.Незнайно защо размер 81 не приема кодовете.С по-големите размери няма проблеми,стига да са налични.

Jogging bébé garçon
PUMA
Ref :6827772  за момче

а ской код го намалявате Embarassed сори за спама

# 102
Дайте референтен номер на мъжкия Адидас - 174

# 103
Добро утро!За  слаб мъж,висок 1,80 дали би могъл да му стане Адидас размер 174  newsm78

# 104
Отново си задавам въпроса:
Как да си получа парите обратно за отказаните ми артикули - такива, които са фактурирани и платени, а след това ми излизат в сиувито като неналични? Платила съм през Пей Пал.

Питах и в предната тема. Там една колежка ми отговори, че било достатъчно само да кажа в банката да ми разблокират парите  - и готово. Аз казах на банката, ама ми отговориха, че само получателя на сумата може да нареди разблокиране /което си е и логично/.

Общи условия

Активация на акаунт