LaRedoute.fr - 173 - Всичко за поръчката!

• 36 830
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Някой поръчвал ли е тези ботуши http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324179396&am … e=1&pos=5_n_n как са на живо, и успял ли е да ги намали Thinking

# 346
Здравейте, отдавна не съм правила поръчка и сега виждам, че страницата е доста обновена и не намирам как да платя с ПейПал - преди имаше такава възможност

Да, от 2 дни някъде бая са я обновили  Mr. Green Няма го ПейПал, начисляват си доставка след като си платил...някакви мистерии, някакви страстиии. Общо взето, ако успееш да се въздържиш тия дни да видим какво се случва, ще е добре. Ако неее...пробвай само с карта става.

# 347
момичета, размер 162 от детската номерация за момиче, на кои отговаря на S ли?

# 348
  • Все на втория етаж
Ева, благодаря ти много, винаги си отзивчива. Не става обаче нито с референтния от каталога, нито от сайта  Sad здраве да е.

# 349
  • София
Писах и в другата тема ,но да напиша и тук.Сега си погледнах банкирането.Имам блокирана сума само за поръчката,въпреки ,че в Suivre mes commandes имам начислена доставка.Поръчката ми е от днес.Който има банкиране да погледне как е при него.

# 350
  • София
Ева, благодаря ти много, винаги си отзивчива. Не става обаче нито с референтния от каталога, нито от сайта  Sad здраве да е.
Щом някое от момичетата подаде сигнал,че е наличен този екип,ще ти пиша на ЛС да те информирам.  Peace
Този сезон в Ларедут е сезонът на дебненето-тука има-тука нЕма!  Joy

# 351
Писах и в другата тема ,но да напиша и тук.Сега си погледнах банкирането.Имам блокирана сума само за поръчката,въпреки ,че в Suivre mes commandes имам начислена доставка.Поръчката ми е от днес.Който има банкиране да погледне как е при него.
В банкирането са блокирани парите без таксата.Засега  Simple Smile

# 352
И при мен е така!Дръпнали са ми сумата без доставката!И в двете поръчки от днес. Grinning
Така че,поръчвайте смело!

# 353
Момичета, някоя от вас може ли да ми препоръча читаво спално бельо? Много ще съм благодарна..  Peace

# 354
  • София
И при мен е така!Дръпнали са ми сумата без доставката!И в двете поръчки от днес. Grinning
Така че,поръчвайте смело!
Може ли да кажеш с каква карта и на коя банка си платила, благодаря!

# 355
  • София
Аз преди малко платих с Виза на Райфайзен банк

# 356
  • София
Платих с Виза на Пощенска банка.

# 357
  • Варна
Виза на Уникредит. Peace

# 358
  • Стара Загора
аз обявавам стачка и няма да пазарувам в ларедут докато не пуснат плащане с пейпал Crossing Arms
и без това сме затрупани в къщи  с парцали Crazy

# 359
Аз поръчах днес маратонките Пума,излезе ми 17.60евро ,използвайки розовата раничка Кити,в интернет сайта на банката виждам,че блокираната сума е 34.48лв,а в суивито ми изписва с начислена още5.95евро доставка общо 23.55евро  #Cussing out Виза,ПИБ  Peace

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 21:15 от jerry

Общи условия

Активация на акаунт