Януарчета 2007

• 25 728
  • 723
  •   1
Отговори
# 120

ДаВинчи - следващия път държа да ни покажеш къде точно се забива тръбичка (корпус на хиликал/сламка...), когато това с повдигането на диафрагмата не подейства. Аз всъщност чак сутринта се сетих, че и това беше някакъв краен вариант, но пък нямам идея как точно.

Praynig Нямам никаква идея....

# 121
Бях на фитнес  Crazy Освен, че замириса на винарки в един момент от потенето, започнах да се оригвам и на развалени яйца  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Значи всичко изкарах  Crazy

# 122
Ей,мацки като чета сте си изкарали страхотно у Ива!Браво!Всяка от нас има нужда от такова разтоварване и то по-честичко!Ако днес има махмурлийки предлагам коктел от алказелцер в комбинация със солпадеин WinkМакар,че до колкото разбирам сте пили класен алкохол и едва ли ви е застигнал махмурлука Wink
Много съжалявам за неприятната случка която сте имали със задавянето SadИли....аз нещо не съм разбрала?Да не е някаква закачка това? Wink
Елина,бързо оздравяване! Hug
Стилияна,готова си вече за "от начало" Mr. Green
Благодаря ви за съчуствието и пожеланията за Алек Hug

# 123
  • София
...
Много съжалявам за неприятната случка която сте имали със задавянето SadИли....аз нещо не съм разбрала?Да не е някаква закачка това? Wink
...

За съжаление, изобщо не е закачка...  Confused Рени се задави доста лошо и ... не знам, добре че беше ДаВинчи, която се оказа единствена подготвена и адекватна в реакциите си!  Hug Господ здраве да им дава и на двете, а ние научихме ценен урок!  Rolling Eyes

# 124
Лелеее ужас!Милата Рени SadДано сега е добре! HugБраво на ДаВинчи,че се е справила!  bouquet

# 125
  • Варна
Много ме радват коментарите ви от събирането. Знаех си, че ще си изкарате невероятно.  Hug
Аз отдавна си мислех да пробвам сребърната вода и от 10-тина дни се реших и давам на Вики. Освен него давам и рибено масло.

# 126
  • София/Варна
И аз се добрах до темата накрая - не е било заради махмурлук или сърдита свекърва, просто малките зверчета са се разглезили и след мое отсъствие обикновено ми се лепват като гербови марки Simple Smile.
Наистина беше много забавно и разтоварващо въпреки инцидента
Да пускам ли снимковия материал от снощи?

# 127
  • София
..Да пускам ли снимковия материал от снощи?

Само ако си пооправила снимките и изглеждаме като колежанки в библиотека!  Whistling

# 128
  • София/Варна

Само ако си пооправила снимките и изглеждаме като колежанки в библиотека!  Whistling
Абе най-страшните съм ги изтрила Simple Smile

# 129
  • София; Дружбето

Абе най-страшните съм ги изтрила Simple Smile
Пускай Mr. Green

# 130
  • София
Дес, свеки да не те неутрализира, преди да направиш резила си/ни публично достъпен?...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Разбирам я, брани морала на семейството на сина си...  Whistling  Mr. Green

# 131
  • София/Варна
Дес, свеки да не те неутрализира, преди да направиш резила си/ни публично достъпен?...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Разбирам я, брани морала на семейството на сина си...  Whistling  Mr. Green
Споко, къпах и приспивах Елицата.
Ей ги иснимките: http://picasaweb.google.bg/razsadova/24092010#

# 132
Аууууу, колко съм хубава  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
  • София

More I drink better you look пишеше на моята блузка, в твоя чест!  Mr. Green

# 134
  • София

More I drink better you look пишеше на моята блузка, в твоя чест!  Mr. Green