Януарчета 2007

• 25 744
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Ама много сте хубави,ама многооооо!/Някой не ги зная точно кои са  Joyно важното е,че сте много сладки и позитивно изглеждащи!/ Hug

# 136
Аууууу, колко съм хубава  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green

More I drink better you look пишеше на моята блузка, в твоя чест!  Mr. Green

Ма па ли пиеш? Кат' изтрезнееш виж пак снимките  Flutter

# 137
# 138
  • София
Аууууу, колко съм хубава  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green

More I drink better you look пишеше на моята блузка, в твоя чест!  Mr. Green

Ма па ли пиеш?....

Аз... почти не, но питай Лилита...  Whistling

# 139
  • София; Дружбето
Аууууу, колко съм хубава  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green

More I drink better you look пишеше на моята блузка, в твоя чест!  Mr. Green

Ма па ли пиеш?....

Аз... почти не, но питай Лилита...  Whistling

Да не се е пренесла с чантето у вас вече Whistling
Дес, ако това ми е най-хубавата снимка - благодаря ти предварително, че си изтрила другите Mr. Green

# 140
Дес, ако това ми е най-хубавата снимка - благодаря ти предварително, че си изтрила другите Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green

# 141
  • София
Лилито ма, к'ва дружка си, що не ме повлече и мене? ooooh!

# 142
Многоуважаеми дами, държа да отбележа,че аз па не всяка вечер пия с Ива /тя не ме иска Cry/:)Simple SmileSimple Smile
Клемс ако тръгна на там, няма да е без тебе......................обещавам /ама ай да я изчакаме да зареди винце, че май всичко пийнахме/

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 08:09 от lyllyta

# 143
  • София
Добре, де - как може да пиеш 2 вечери подред и да цъфнеш у форума в 7,50?...  Shocked

Как да те искам, ма - с теб състоянието ми единствено би могло да стане ОЩЕ по-безпомощно!  Crossing Arms Mr. Green

# 144
Добре, де - как може да пиеш 2 вечери подред и да цъфнеш у форума в 7,50?...  Shocked

Подозирам, че МитЕ има пръст  Laughing

Баси и времето... Crossing Arms

# 145
  • София

Подозирам, че МитЕ има пръст  Laughing
...

Може би просто от старост...  Rolling Eyes  Mr. Green

# 146
   Деси имаш талант за портретни снимки!Браво!  Hug
   По всичко личи,страхотно сте изкарали,момичета!Много се радвам за вас!  Grinning

# 147
  • София
 ...
   По всичко личи,страхотно сте изкарали,момичета!Много се радвам за вас!  Grinning

Обсъдихме и твоята липса...  Rolling Eyes Разбрахме за неуспешния опит на Цвета да те кандърдиса...  Hug

# 148
  Какво да кажа.....Наистина без малко да тръгнем заедно с Цвета,но нещо не успях да се организирам.Таткото ни работи.А жената,дето помага,все -още е в шок от единствената им разходка с Алекс и не смее да остава с него сама.
  Та нямаше как,наложи се и аз да съм вкъщи...(по-точно на вечерната разходка с децата).

Снощи и ние имахме гости,но се видя,че две деца е много трудно истински да се насладиш на компанията,храната и т.н..Ту едното иска внимание,ту другото плаче.... Crazy

# 149

Как да те искам, ма - с теб състоянието ми единствено би могло да стане ОЩЕ по-безпомощно!  Crossing Arms Mr. Green
Тренинг и задължения:) А с мене нещата могат да станат само по-добри....................за мене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт