/:)

Клемс ако тръгна на там, няма да е без тебе......................обещавам /ама ай да я изчакаме да зареди винце, че май всичко пийнахме/
Технически погледнато...в момента не може да ни изгони. Ако влезем с вратата (и с пиене).
/:)

Сега се включвам и нямам идея кога пак ще го направя.Две седмици нямахме нет ,и сегае ужасно гаден (Фейсбука не ми се отваря) . Откакто започнах работа се прибирам скапана и нямам сили за нищо, но Тото изобщо не се интересува от моите неволи и ме юрка непрестанно по разходки или някакви негови си дяволии.Като се усещам и сега пиша неадекватно и несвързано,ама много мисли ми минават пррез гАлавата и ...
Да ви се похваля,че си има жена (малката Ели) и на нея не й говори на име,а й вика"жена ми " и само я пази и я действа (като типичен мъж),даже не дава и другите да й викат на име и обяснява"това не е Елито,това е жена ми"
Ходят на работа двамата,за ръчичка излизат по магазините и на разходка - направо семейство -мечта Ама хубава снаха си имам ,де .Ние с майка й още като беше бебе я "обещахме" на Тоти
Поне със сватанаците си пасваме много:))
Целувки мацки.
(тя и Мимоза не се вясва много
)
В един супермаркет на 5 мин. от вкъщи започнах работа -вече 2 месеца.С голямо нежелание отидох,защото никога не съм харесвала работата в хранителен магазин,но пък ми хареса - тежка е доста,но е разнообразие и си сред хора .Оставям ви пак,че ще започвам голямото почистване и трябва до 13ч. да приключа

Юлечка (златна мамина
) спа послушно по време на цялата процедура.
защото просто не ми отива),а белите коси си останаха бели ,все едно никой изобщо не ги е пипал. 
(ако вашия тати има работа по центъра, защо не дойдете с Юлка до вкъщи да ви видя?
(ако вашия тати има работа по центъра, защо не дойдете с Юлка до вкъщи да ви видя?