Януарчета 2007

• 25 748
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Многоуважаеми дами, държа да отбележа,че аз па не всяка вечер пия с Ива /тя не ме иска Cry/:)Simple SmileSimple Smile
Клемс ако тръгна на там, няма да е без тебе......................обещавам /ама ай да я изчакаме да зареди винце, че май всичко пийнахме/
Дойде ми сърце на място!
Технически погледнато...в момента не може да ни изгони. Ако влезем с вратата (и с пиене).  Mr. Green

# 151
  • София
...
Технически погледнато...в момента не може да ни изгони. Ако влезем с вратата (и с пиене).  Mr. Green

Психологически погледнато, тя и сама ще ви отвори, ако носите пиене...  Mr. Green

# 152
Можете понякога и нас да ни поканите, пък ние може и да дойдем Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сериозно - личи си, че сте изкарали страхотно! Да ви кажа, ааааааааааадски ми липсва това прекарване в женска компания, с жени, с които да се наприказваме като кокошки за какви ли не женски глупости и да се смеем от сърце....... Направо благородно завидях. Heart Eyes

Видях, че по-горе сте писали за въпросите на децата. Не знам при вас как е, но Виктория, като типичен Водолей, е направо необяснимо и неизмеримо изобретателна във въпросите си: Защо небето е синьо; защо сега на небето е слънцето, а не луната; защо живеем; какво е мир; защо мъжете нямат бебета в коремите; защо мама не може да й роди бебе-кученце (нейното съкровено желание); защо тя няма магически сили като Бен Тен и т.н и т.н........... И моят отговор на всеки нейн въпрос поражда нов нейн въпрос, и така да безкрай - няма нито отказване, нито млъкване! Няма на кого да се метне - майка ми казва, че аз съм била същата! hahaha

# 153
Az по принцип съм нередовна ,но тази година се засинях  Mr. Green Простете ,че ви изоставих Simple Smile Сега се включвам и нямам идея кога пак ще го направя.Две седмици нямахме нет ,и сегае ужасно гаден (Фейсбука не ми се отваря) . Откакто започнах работа се прибирам скапана и нямам сили за нищо, но Тото изобщо не се интересува от моите неволи и ме юрка непрестанно по разходки или някакви негови си дяволии.Като се усещам и сега пиша неадекватно и несвързано,ама много мисли ми минават пррез гАлавата и ...  Embarassed

Набързо прочетох за въпросите на децата и да добавя ,че и Тото е в периода на "1001 ЗАЩО" . До 5 мин. държа и отоговарям на всеки въпрос ,ама то някои са много сложни за обяснение и се питат 10 пъти един след друг и не издържам на постоянното питане.Наскоро ме попита "Защо не може да се целуваме като каките и батковците по филмите?" ,а като му казах,че сме майка и дете и това е неестествено и не може заля с въпросите "защо не може" , "защо цункаш тати ,а мен не" , " и аз съм мъж като тати "и такива разни.Аз за друго пък да споделя-всеки ден играе някаква роля - я е Батман,я Бен Тен , Спайдърмен или такива,но напоследък се изживява като друго дете .Два дни беше "марти от градината" днес е "малката Ели " от квартала.И искам да го убедя ,че той си е индивидуален и не е друго дете ,а е Тоти.Дори се сърди като му кажа на име и ми се сопка,че не е Тоти а е Марти(примерно).Може би е нормално да се вживява така ,но ми е ... незнам . Други деца има ли с "чужди самоличности" ?Одеве като си легна беше Зоро - не знам като стане за градина кой ще е.Simple SmileДа ви се похваля,че си има жена (малката Ели) и на нея не й говори на име,а й вика"жена ми " и само я пази и я действа (като типичен мъж),даже не дава и другите да й викат на име и обяснява"това не е Елито,това е жена ми" Simple Smile Ходят на работа двамата,за ръчичка излизат по магазините и на разходка - направо семейство -мечта Ама хубава снаха си имам ,де .Ние с майка й още като беше бебе я "обещахме" на Тоти Simple Smile Поне със сватанаците си пасваме много:))

Предупредих,че говоря несвързано,моля за извинение - и аз не хващам нишката катъо чета,но да побъбря и с вас сега,че не се знае кога пак.Утре съм 2 смяна на работа и съм планувала да поизчистя малко првз деня,че все не остава време.

Айде изсипах се с моите глупости,четете и ревете Simple SmileЦелувки мацки.  Crazy

# 154
  • София
Мимитооооо!  Hug (тя и Мимоза не се вясва много  Naughty Hug)
Голямо ровене му метнах да разбера как си, къде работиш...  Rolling Eyes Не ме карай да душа като хрътка, ами докладвай редовно!  Crossing Arms

# 155
Мимитооооо!  Hug (тя и Мимоза не се вясва много  Naughty Hug)
Голямо ровене му метнах да разбера как си, къде работиш...  Rolling Eyes Не ме карай да душа като хрътка, ами докладвай редовно!  Crossing Arms

Hehe,нИдей рева тука съм Simple Smile В един супермаркет на 5 мин. от вкъщи започнах работа -вече 2 месеца.С голямо нежелание отидох,защото никога не съм харесвала работата в хранителен магазин,но пък ми хареса - тежка е доста,но е разнообразие и си сред хора .Оставям ви пак,че ще започвам голямото почистване и трябва до 13ч. да приключа Sad

# 156
Момичета, много хубаво сте си изкарали. Завидях.

Снимките са страхотни.

# 157
  • София
Момичета, много хубаво сте си изкарали. Завидях.

Снимките са страхотни.

Но никой не се сети да щракне Стаята, за теб...  ooooh!

# 158
Ми то от толкова пиене и ядене.

Простено ви е.  Laughing

# 159
Но никой не се сети да щракне Стаята, за теб...  ooooh!
  И за мен.  Simple Smile

Прибирам се от фризьорски салон.  smile3553 Юлечка (златна мамина  Heart Eyes ) спа послушно по време на цялата процедура.
  Резулата обаче не ме радва особено.Исках да си боядисам косата в моя си цвят само за да покрия белите косми.Но...... съм станала по-руса(това,което най-малко исках,  #Cussing out защото просто не ми отива),а белите коси си останаха бели ,все едно никой изобщо не ги е пипал.
  Сега ми е едно гадноооооооууууууууууууу......... (няма такъв емотикон  Confused )

Мимито,радвам се да те видя тук отново!  Hug

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 15:37 от Селма

# 160
   Нещо интересно за новото поколение децаPeace

# 161
Ив, Шош разбира ли че трябва да внимава с крака ти? Как се справяте двамата?

# 162
  • София
Селмаааа!  Hug (ако вашия тати има работа по центъра, защо не дойдете с Юлка до вкъщи да ви видя? Rolling Eyes Това се отнася и за всяка от вас, която не е на къс повод вързана за някой офис... Laughing)

vesni, магаренцето знае, но мисля, че понеже него не го боли, не го осъзнава баш много... Той по принцип не е много бесен, та за сега сме ок.  Hug

# 163
Селмаааа!  Hug (ако вашия тати има работа по центъра, защо не дойдете с Юлка до вкъщи да ви видя? Rolling Eyes Това се отнася и за всяка от вас, която не е на къс повод вързана за някой офис... Laughing)

Ивонска,благодаря за поканата!  Heart Eyes
    И да има работа по центъра,ще е само в някоя събота.....  Rolling Eyes
    Иначе,имам голямо желание да посетя твоя дом.  Hug

# 164

Общи условия

Активация на акаунт