Януарчета 2007

• 25 755
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Абе Ив от вчера съм се замисилила сега кой и как води и прибира Шош от градина  newsm78.
Ако имаш нужда вечер да го прибере някой, нали знаеш че може да разчиташ на Милуш  Mr. GreenМоже да си доиграят вкъщи дребусите   animal085.

# 166
  • София
Абе Ив от вчера съм се замисилила сега кой и как води и прибира Шош от градина  newsm78.
Ако имаш нужда вечер да го прибере някой, нали знаеш че може да разчиташ на Милуш  Mr. GreenМоже да си доиграят вкъщи дребусите   animal085.

Въх, не бях се сещала....  Hug Много благодаря! (аз веднага реших, че ще пратиш Милуш да ми го доведе...)

Инак, деди го води, тати си го прибира...  Whistling Не е зле.  Sunglasses

# 167
  • София
 smile3517
Ужас, Рая  беше много болна а аз съм превърнала ноща във ден и обратното.
Чувствам се много изтощена, но най вече ядосана и утре ще ходя да  се разправям с госпожите в градината,та ще ме видят в друга светлина, а не само като тиха и скромна натура каквато по принцип се представям 4470
Купона на Ива беше страхотен, аз не помня от кога не съм се смяла така...а и домакините бяха безупречни... Party
Мимито радвам се да те видя отново Hug

# 168
  • София
smile3517
Ужас, Рая  беше много болна а аз съм превърнала ноща във ден и обратното.
Чувствам се много изтощена, но най вече ядосана и утре ще ходя да  се разправям с госпожите в градината,та ще ме видят в друга светлина, а не само като тиха и скромна натура каквато по принцип се представям 4470
...

Какво и е на Рая?  Rolling Eyes И защо ще смоташ дугарките?  Rolling Eyes

Hug

# 169
  • София; Дружбето
Имам нужда от алкохол и сладко иначе има опасност да сбера багаж и деца и да зачезна от тука. тоя моя така ме ядосва вече трети ден, че не мога да го гледам Crossing Arms

# 170
  • Русе
Включвам се набързо с една молба.Може ли някой да ми прати образец на жалба/или да ми съчени свободен текст,пък аз ще си допълвам/.Ще подавам жалба срещу ТЕЛК пред НЕЛК.Пък може ида ме викнат да дойда у ваше село София.Днес с голямата щерка се явихме в Русе за преосвидетелстване и я отрязаха от 51% на 21%.Тя е с вродена двустранна луксация.Вече е с вторична коксертроза и скъсяване на крайника.Като беше на годинка минахме амнайсет операции....да не ви се случва.Та така-помагайте.

# 171
  • София

Въх, не бях се сещала....  Hug Много благодаря! (аз веднага реших, че ще пратиш Милуш да ми го доведе...)

Инак, деди го води, тати си го прибира...  Whistling Не е зле.  Sunglasses
Ми ако няма кой да го вземе, разбира се че ще ти го доведе  hahaha Пък ако не ще намерим едно легло за гости и на другата сутрин   пак на градина   Whistling

Барби надявам се Рая да се оправи съвсем скоро.  Hug  HugЯвно наистина я е боляло гърло онази вечер  Sad

Цветке мари кой твоя те ядосва малкия или големия  newsm66.....  А сега прочетох пак големия ще да е  Crossing Arms Ми освен да ви запазя една маса в Ботуша тия дни............. Mr. Green Да те лекуваме  Wink, не друго...

otmiana не съм много веща в жалбите, но ти пожелавам успех в борбата  Praynig

# 172
Диди,съжалявам, че имате такива неприятности с Мирела. Не мога да ти дам образец на жалба, но се надявам и стискам палци да успеете да се преборите, защото знам за какви простотии става въпрос в тоя ТЕЛК!  Hug
Лилянчо, много, много, много благодарим за столчето за кола!!!!!   bouquet
Ив, а боли ли те теб крачето?
Барби и аз чакам да кажеш какво са съгрешили лелите на градината на Рая, че ми е интересно. Дано се оправя бързо детето!
Цветке, ще споделиш ли... може пък да ти олекне  Hug

# 173
Барби, съжалявам, че Рая е била болна.. Sad  Гърло ли?

Оtmiana, много съжалявам..

# 174
  • София, Лагера
Ку ку!
Ние се завърнахме! Изкарахме страхотно и в Будапеща, и в Прага - утрепахме се от ходене, ядене на местни манджи и много бира (хеле пък в Прага)! Грубо изчисление - 140 км пеша  Wink

Сега съм в лека депресия (от последиците от липсата ни), така е ще пиша пак като се пооправя.  Confused

Но искрено съжалявам, че съм пропуснала купона в Ив  Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 22:15 от Ноеми

# 175
  • София
...
Пък ако не ще намерим едно легло за гости и на другата сутрин   пак на градина   Whistling
...

Едва ме нави!  Sunglasses Mr. Green Ще намина да си го прибера като раздвижа крачето, а на теб приятно изкарване като многодетна майка!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Свиквай, знам, че Милуш е мераклия...  Whistling

Отмянке, ще се опитам да се сетя за някой, който би могъл да съдейства...  Rolling Eyes Скапана държава, ей...  Както казва една позната докторица, скоро и сополиви носове ще започнат да гипсират.... (да се чете "здравна система за чудо и приказ!")

О, Ноемсън  Hug Ти и депресийка?!  Rolling Eyes Да нямаш бременлийски махмурлук?... (или свеки нещо...)
 Rolling Eyes

# 176
  • София, Лагера
О, Ноемсън  Hug Ти и депресийка?!  Rolling Eyes Да нямаш бременлийски махмурлук?...
 Rolling Eyes
... ако видиш на какво ми мяза доброто дете  ooooh!... ама не ми се говори, че сама си го избрах  Tired
ако някой ми беше разказвал, нямаше да повярвам, честно!

# 177
Бабите променят децата до неузнаваемост. Не знам защо решават, че на децата всичко им е позволено. И при нас имаше промяна след лятното гостуване при бабите, но бързо се коригира. Поне децата при бабите са най-щастливи, а и ние родителите най-спокойни.

Искам да ви питам как са децата след градина. Вики е много изморена. В градината не спи и след 19 часа става толкова кисела, че едва успявам да я оправя до 20 часа за лягане. Искам си нормалното дете, жизнено, весело и игриво. Много ме изтощава това състояние. Вече обмислям да я слагам към 19 часа в леглото. Другия вариант е да я прибирам на обяд.

# 178
  • София
О, Ноемсън  Hug Ти и депресийка?!  Rolling Eyes Да нямаш бременлийски махмурлук?...
 Rolling Eyes
... ако видиш на какво ми мяза доброто дете  ooooh!... ама не ми се говори, че сама си го избрах  Tired
ако някой ми беше разказвал, нямаше да повярвам, честно!

Ще му мине, бре - нали сте си тук! А и детето си е добро, надали се е променило за седмица...  Hug

# 179
  • София
Галина, да не спи в градината е натоварващо... Шош не би издържал, лятото нали го пробвах - след втория ден изпадна в истерична криза, а с него и аз...  Embarassed Започнах да го взимам към 14 часа, да си спи у нас. Така изкарахме, а в държавната градина си спи и е ок. Тръгна и на плуване от вчера.

ПП. Странно, аз към моите родители забележки нямам по отношение на дисциплината...  Rolling Eyes Но баща ми е истински магьосник... и винаги е бил.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт