Януарчета 2007

• 25 782
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Галина, да не спи в градината е натоварващо... Шош не би издържал, лятото нали го пробвах - след втория ден изпадна в истерична криза, а с него и аз...  Embarassed Започнах да го взимам към 14 часа, да си спи у нас. Така изкарахме, а в държавната градина си спи и е ок. Тръгна и на плуване от вчера.

Значи напълно ме разбираш. Госпожата казва, че почти всички спят само Вики не спи.
След градината ходим на балет 2 дни в седмицата. До балета е ок, но след това... А от плуването за сега сме се отказали, иначе детето много добре се справя. Обмислям всички занимания да са събота и неделя.

# 181
  • София
...
Значи напълно ме разбираш. Госпожата казва, че почти всички спят само Вики не спи.
...

Защо?  Rolling Eyes Това е много странно...  Thinking Попита ли Вики? Тя какво казва?

# 182
Ноемче  Hug Кога ще разказваш  Flutter

Аз съм в стрес  Mr. Green Май много амбициозна програма направих за Биш и отсега усещам, че ще изпусна контрола.... Ама като искам и плуване, алианс и тенис  Blush Алианса е задълже, плуването по мое настояване, а тениса по нейно ooooh! А хич не обичам да не се справям с нещо!

Барби, какво и е на Рая?

# 183
Включвам се набързо с една молба.Може ли някой да ми прати образец на жалба/или да ми съчени свободен текст,пък аз ще си допълвам/.Ще подавам жалба срещу ТЕЛК пред НЕЛК.Пък може ида ме викнат да дойда у ваше село София.Днес с голямата щерка се явихме в Русе за преосвидетелстване и я отрязаха от 51% на 21%.Тя е с вродена двустранна луксация.Вече е с вторична коксертроза и скъсяване на крайника.Като беше на годинка минахме амнайсет операции....да не ви се случва.Та така-помагайте.

Уф..... Tired

# 184
Диде, виж тук: http://www.bgdocs.com/documents-8.html
може да си изтеглиш. Офф, тия са платени, чакай, имаше някъде фрий.

тук има http://bgizmama.com/blog/%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B8-%D0%BE%D … D0%B7%D0%B5%D1%86
но ще трябва да трансормираш, аз съм ползвала тази за дискриминация като я преработих.

Hug

# 185
какви са шансовете за подобрение?

# 186
Добро утро,

Не е много добро, ама.... Sad

Диана, много кофти с тия телкове, дано да се преборите. Hug

Партито у Ив и на мен ми дойде много добре, беше много увеселително и напоително, а Лилита, нашата домакиня, даже и до вкъщи ме изпрати. Mr. Green

Вчера Боил се задави на улицата с лукче, беше нещо страшно.По едно време доста се уплаших и замалко да не се разкрещя за помощ.Първоначално започна да подскача, да се дави и да се опитва да изплюе.За беля му дадох малко вода и положението стана още по-зле, още повече се задави....оттам тупах по гърба, натисках под гърдите, всичко, което се сетих и накрая изкара лукчето.....Това ни се случва за втори път, но сега доста се уплаших. Crazy

На какво сте записали децата в градината?Боил сега е на инглиш, както той казва, и на народни танци.Иска и на футбол и на плуване, дали няма да му стане натоварено се чудя Thinking.То всичко е два пъти седмично, за плуването съм ок, но футболът много не ме влече, а той иска човека. Thinking

# 187
На какво сте записали децата в градината? ... но футболът много не ме влече, а той иска човека. Thinking

ами като иска го записвай, после много бързо може да си промени желанието като види как е отвътре Simple Smile

Любо не е записан на нищо. Аз съм хейтър по отношение на английския в градината. Спорт е хубаво и ще го запиша на каквото той иска. Футбол му е мерака, но е малък. И за плуване е малък, взимат ги от 5 годишни.
Ще го оставя до тогава да се забавлява  Laughing

Уф, това със задавянето е кофти. Добре,ч е ви се е разминало Hug

# 188
ДОбро утро!
Ноеми, добре завърнала се! За 1 седмица ще влезе в релси малкия.
Гледам, добре сте поляли крака на Ивонска! Mr. Green
Аз пък да се оплача, Софи е с херния и ще трябва да я оперират.  Cry Тя пък не спи следобед още от лятото, но в 19.30 е в леглото заспала. Беше леко истерична една седмица, но после свикна. Всъщност и 2-те с Ноеми спят по това време и моята истерия също понамаля иначе само увиквах всичко живо подред.
На болничките много   bouquet !

# 189
  • София
Ами накратко да разкажа...... отивам аз в петък преди гостито у Ив да се прибера детето от градина. Охраната ми казва, че са изкарали децата на двора. Гледам всички деца по едни блузки Shocked,моята щерка я бях облякла с една тънка блузка и с горнище на анцунг, те я съблекли без горнището и така по блузка. Имаше слънце,вярно,но духаше един студен вятър и децата на сянка. Беше замръзнала милата. На въпроса ми защо не е облечена, госпожата ми отговори че не знаела изобщо, че детето има връхна дреха #Crazy #Crazy #Crazy
*Ба си.........,коя майка води сутрин детето си по къс ръкав на градина при температури 6-7 градуса #Cussing out
Та два дни се борим с висока температура,ужасна хрема от която се дави и не може да спи и звучна кашлица.Милата не ставаше от леглото,постоянно унесена от температурата. Днес я водя вече излекувана и поисках обяснение. А те ми отговориха че въпросната госпожа,която била на смяна, била по заместване слава богу/тя е госпожа на яслената група Shocked/, просто си била такава #Crazy Дай да ги изкараме голи,пък което оцелее. #Cussing out
Чакам родителската среща Twisted Evil
Гале защо не спи да не би да не е свикнала или нещо да я тревожи. При нас пък е обратното и в 22ч. не мога да я сложа да заспи.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 09:41 от barbi

# 190
  • София
Хрисси, не се ли сети за онова, което ДаВинчи ни показа?...  Shocked Ужас, добре че се е разминало...  ooooh!

Миналата година Шош ходи на английски, но се убедих колко безсмислено е - тази година остават само латино танците!  Wink Това безсмислено повтаряне на думички мога да го осигуря с Дисни самоучителя, който доста увлекателно пробутва цифри, цветове и думички... Инак, на плуване ходи, но не от градината (уви). Зимата ми се ще да го пусна и на ски училището...  Rolling Eyes

# 191
  • София
barbi, ако учителката няма усет - загубена кауза... С нашата съм говорила, защото не искам Шош да бъде навличан (например, пижамата върху тениската или потника!  Crazy При включено парно!  Crazy) и тя сподели, че няма проблем и те забелязали, че Шош е най-леко облеченото дете, а те дори не смеят да ги разсъбличат, ако майката ги е навлякла, за да не ги освиркат после... Пък майката не отчита, че навън и -10 да е, в градината буфти парно! Горките патета зорлем се мъчат натуткани с пуловери, блузки и потници...
Говори с тях, нека те преценяват, но се моли преценката им да е реална, защото и собствени баби понякога не подсигуряват адекватен термо статус...

# 192
  • София
И да се пофаля: в градината ни са махнали пангасиуса, след като успях да потреса от ужас директорката...  Blush От тогава риба не е имало, явно търсят нов доставчик или друга риба. Господ здраве да им дава на вси госпожи - явно си ги бива!

# 193
   Барби,какво е това безобразие!!!Съжалявам за милата ти щерка! Дано оздравява бързо!  Hug

Мопси,каква херния има Софи? Не може ли да се размине без операция? Rolling Eyes

Ноеми,добре дошла!Дай малко по-подробно за пътуването!Снимки ще видим ли?
   Депресията......разбирам....Сигурно имаш много причини да изпаднеш в такава.Но все-пак ти пожелавам бързо излизане от нея!  spoko

В нашата градина все-още не са започнали кръжоците,но предполагам,че както и миналата година ще запиша Алекс на латино танци и може би на още нещо.....Чудя се за каратето..... Thinking

Ивонска,браво за постижението! Аз още не съм питала,каква риба предлагат в нашата градина,но няма да се учудя,ако е Пангасиус,след като им се правят филийки с пастет апетит и маргарин и други евтини боклуци.... Tired

# 194
  • София
И аз не съм записала Рая на нищо,засега...
За английския споделям мнението на Ив,а за останалото,аз самата танцувам спортни танци от над 20години и като знам какви са къртовски усилия и яки тренировки,ми се ще да си побездейства свободна още една година.
Кофти ми е обаче, че като споделя, че искам да я запиша на спортни танци,някои хора около мен си мислят, че едва ли не ще си тормозя детето до дупка само и само да осъществи моите нереализирани амбиции в танците newsm78
Така че, нека тя сама да си решава...

Общи условия

Активация на акаунт